eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 walla ben bugra... bugrahan... bugrahan necmettin... bugrahan necmettin gormus... simdi kim ister boole uzun bi isimi... propoganda yapcaksan bile soole oluo... "hepimiz BUGRAHAN NECMETTIN GORMUSuz"... garip
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben görsem dahi söylemem.. şimdi buradan görmedigimi mi cikardin ? Heh türkçe işte.. Dahi.. Felan..
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Overseer said: ben görmedim soona boole bi espiri gelio ben ne zaman soyadimi soolesem... bu daha bi garip, sasirdim :D
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sadece ismini söyleseydin alınmazdım. çünkü ben bi buğrahan olmadığım için necmettin görme ihtimalim olsa bile o cümleyle bi alakam olmuyodu. sen görmüşüz dedin hepimizi kattın ondan üstüme alındım yanlışını düzeltiyim dedim.
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 soyadın görmüş değilde gormus olsaydı ne gülerdik.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 siyonist düzenin kapitalist kölesi ingilizce klavye ile yazıyor. bence dövelim. o türkiye de değilse baluu yu dövelim.. birini dövelim!
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bence dory'i dovelim.. Yeter yahu ! Nedir bu gacidan cektigimiz.. Dory ! DOoory !! DOriiiii!!! Dorrrrrrrrrrtiiiiiiiiiiiiii!!! Dory Dİrty !! :D
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben naaptım lan?! siyonist falan değilim.
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 simyacisin sen, dory dokundun altin ettin onu !!!! Boyle degildi eskideeeen !!! Simya : Degersiz metalleri degerli altina cevirme sanati !! :D Off.. Bi ara durmam lazim hayvani post atiyorum..
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ingilizce hazirlik okumak icin yurt disindayim... ulkem gibisi yok desem de beni salmiolar canim ulkeme... 3 daha burdayim soona memleketime geri doncem :D
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 lan garbıçmış burası. post kasıyorum diye iki saattir boşuna yazıyomuşum. iyi geceler.
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yanlız eregorn senin ismi gugıllayınca direk bu sayfa çıkacak gibime gelio
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yoksa ben yazmam zaten o kadar fazla şey doriii dortiiiy hakkinda.. Garbagelik konu ondan.. Takiliyoruz.
Öne çıkan mesajlar