thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bursadaki insanlar, başlık altına reply ederseniz bölüm modu bu mesajı editleyerekten listeye eklesin isminizi inşallah. yazacağınız mesajlarda, katılabileceğiniz aktiviteler, sınırlamalarınız hakkında falan bilgi verirseniz daha iyi olacaktır. örneğin 18den ufak olup alkollü aktivitelere katılamamak, veya benim gibi 500 kilo olup paintballlarda kıçınızı kaldıramamak veya sabah erken kalkıp belirli saatlerde işe/okula gitme sınırlamalarınızın olması, veya şehirde sadece yılın belli bir dönemi bulunmanız gibi. bursadaki bildiğim/başlıklardan gördüğüm kadarıyla insanlar şu şekilde: thelegbra sınırlama yok ovchinnikov salı-cuma erken kalkar Mayhem sınırlama yok MyDyingBride sınırlama yok Platon salı-cuma erken kalkar RabbiT sınırlama yok Czentovic sınırlama yok dory sadece üniversite tatillerinde bursada Aket-Atum sadece üniversite tatillerinde bursada SeaGle 18- Lancelion 18- Zergling vardiyalı çalışıyor Satanael ptesi-ctesi erken kalkar imouthis sadece üniversite tatillerinde bursada ocean sınırlama yok / şu an askerde Emivoz sadece üniversite tatillerinde bursada Todesengel sadece üniversite tatillerinde bursada Die_Human sınırlama yok la_bombonera hafta içi çalışıyor 18:00'e kadar 0ne vardiyalı çalışıyor wildpervert sadece üniversite tatillerinde bursada (doğrulama gerekiyor) Estel_Anorien tatillerde bursada (doğrulama gerekiyor) taz sınırlama yok (doğrulama gerekiyor) Ekmek bilgi yok Trigger bilgi yok //zaugna: güncellendi, başlığı da temizledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 guzel hazırlamısın baba eyw. simdilik hali hazırda bursalı patiler olarak paintball hedesi var. Bknz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 30 martta bulusak hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 26-27 nisanda ulucon var bütün frpci olanları bekleriz.Hatta gelin bi destek verin bursada ki frp yaşamına ba Onun dışında benide ekleyin oraya.Neredeyse heran işsizim boşum uygunum!Ünililer arasında ufak bir buluşmada yaparsak iyi olur aslında:) Ayrıca paintball gibi eğlenceli etkinliklerde haber verin ben okulda ki bkftyi toplar gelirim:)Misal bursada bi lan party yapalım mı?Vize dönemi bitince mesela?Ayın 20si? Not:UluCon için Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bu pazartesi bi buluşma yapsak diyorum ayın 20'si? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Valla bu pazar bellowda gelio fps oynamaya uludağ kampüste bulunan net cafeye gidiyoruz. 10 kişi filan varız zaten. Eğer fazla kişi toplanamazsa gelirsiniz en azından mini bi lan party olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 harbi bulusalım ya bende gelirim herzaman müsayidim bi sinerji olusturak :P fps dedigin counter falanmı yoksa frpmi anlamadımki ikilemde kaldım noluo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Merkez'de buluşsak mesela Altıparmak'ta nasıl olur yapabileceğimiz birçok şey olur o yüzden. Kesin gelecekleri ben size söyleyeyim; - thelegbra - ovchinnikov - Mayhem - MyDyingBride - Platon - RabbiT - Die_Human Bu pazar buluşalım isterseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yarın bursadayım bodrack ın yanında :) fps = call of duty dir kesin :) sonra dota atarlar ÇD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 olm alo nerdeisniz yokmu kimse bulusalım diyoruz eksın dioruz muhabbet dioruz tık yok hööst ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyranny Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ataevlerden tyranny patisi... bulusma yok herhalde yakın zamanda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tyranny said: ataevlerden tyranny patisi... bulusma yok herhalde yakın zamanda:) ataevler'in neresindesin? özdilek'e yakın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 said: Lancelion 18- Aboo sendikada jailbait var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyranny Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 la_bombonera said: tyranny said: ataevlerden tyranny patisi... bulusma yok herhalde yakın zamanda:) ataevler'in neresindesin? özdilek'e yakın mı? yakın,dümdüz aşağıya yardırınca özdilek yanından,yolun karşısına geçiyorsun ileriki marketin oralarda biyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 karfur mado da çalışıyorum ben bütün günüm karfurda geçiyor :D sinirlerim bozuldu be . ziyaretime beklerim bi ara birazdan işe gitcem yine akşam 10 a kadar brb o_O bursadan içmek vs istersenizde gelirim yaw çok pis asosyalleştim iş yüzünden. bizim ev görükle de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bir ara ugrarım bellow yanına.. sfdhdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 eskiden bursadan adam çıkmaz diye inanmıştım, yıllar sonra tecrübem gösterdi ki kadın çıkmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana da bi arkadaş demişti bursalı kızlardan uzak dur die! 2 tane deneyimim oldu felaketti, nasıl bi genellemeyse artık asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bak aklın yolu bir gardeşim tecrübeyle sabit işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya şu bursalı kızların olayı nedir bana biri anlatsın bir zahmet. bir tuhaflık var seziyorum da daha herhangi birisiyle yakınlaşacak kadar samimiyet kurmadım, buna vaktim yoktu malesef... bana bir ön anlatım yaparsanız bu konularda daha temkinli davranırım bursalı kızlarla diyalog kurarken. zaten bursa garip bir yer, adamı zorla cuma namazına götürmeye çalışıyorlar, yemekten önce mutlaka elleri yıkıyorlar ama yemekten sonra yıkamıyorlar. bir de bursalıların kendilerine özgü jargonları var bunu da farkettim: hitab ederken "ablacım" (erkek bayan farketmez) araçtan inecekken "burada kalabilir miyim" gibi... daha neler göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 burada kalabilir miyime çok gülmüştüm ben ilk geldiğimde :D garip garip bakmışlardı gerçi ama komik be kardeşim burada kalabilir miyim ne :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bende tatillerde Bursa'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 vardiyali çalışıorum ama buluşma kaçırmam ona gore yaz oraya !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 burada kalabilirmiyim gayet normal geliyor bize de sdfuh. ne ki yani, öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar