Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare Points


CaNNi

Öne çıkan mesajlar

Rapidshare points 10k olunca otomatik olarak 1 ay uzuyor mu üyelik ?

Bir de mesela 10k oldu 1 ay uzattı üyeliği. Bir sonraki ay uzattığımızda yine 8k mı veriyor yoksa "0" dan mı başlıyorsun?

Çünkü sıfırdan başlıyorsa yeni account almak daha mantıklı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ayrıca account açtığında ne yazıkki 0 puandan başlıyor :D Yani direk 8kyı unut. Bende senin dediğin gibi yaptım puan bitince yeni hesap aldım tekrar puanları 10kya gtirdim ama arada büyük ihtimal bir ücret farkı vardır sonuçta extend yapmak daha ucuza geliyor sanırım tam emin değilim. Bu arada o puanlar geldikten sonra convert points demen lazım otomatik olarak kendi uzatmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay uzatınca 1k puan veriyor, sıfırdan alırsan 8k puan. yani 1 ay parayla alıp 2 ay uzatıp 1 ay bedava kazanıp sonra tekrar parayla alırsanız daha kârlı çıkarsınız.

ama onun olayı şurda; herkes sadece download için kullanmıyor sonuçta adam dosyalarını tutuyor veya oyun upload ediyor ne bileyim o yüzden uzatıyor yeni almak yerine :)

edit: bedava puanlarla açtığınız accountlar sıfır puanla başlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yukledigim dosya diye bisi yok aslinda, yani kendi yaptigim bisiler degil.. sagdan soldan topladigim ne varsa puan kazandirabilecek yuklerim. program/tv/film/pr0n/muzik farketmez..


prn sifresi de ilginc bir fikir, nerden yayinliyorsun linkleri?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...