Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 maç su an tekrar yayinlanior ya, boyle bi enstantene oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 suBzer0 said: adamınbiri said: şikesiz bi maçta bırak türkiye kupasına tur atlamayı şampiyonlar liginde çeyrek finale bile çıkarız! Bence Selçuk 2. sarıdan atılmaydı daha ilk yarıda :p Musakka mıdır nedir şike yaptı aziz başkan onuda aldı öyle mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 :)-D aziz başkan herkesi alir.. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 walla fenerden ne kadar nefret etsemde yurt disinda yalnis basina olduu icin sevindim... umarim kupayi alir... sampionlar liginde turk bayragi gormek guzel bisi :D Fener, Turkiye liginde basarin kit-yurt disinda zaferin bol olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ombakkombak said: Allah belanı versin fener, ne bok yemeye geçtin turu. GS den sonra Fenerlilerde kafamıza kakacak avrupa fatihiyiz falan diye. Duy bunları tüpçü allahından bul... estoy contigo amigo, estoy contigo Espero que se mejore pronto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ehueh GG sevilla, l2p. fenerbahçe'yi tebrik eder, devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Porto - Schalke galibi gelirse yarı final hiç zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Arsenal cikicak abi bence.. Bakalim gorucez. :D ayrica bence zor yani her ihtimalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ahmet çakar ın yazısı eheh bi de utanmadan yazı yazmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 tutmadığın takımın penaltı atışlarını izlemek kadar zevkli bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bütün FB taraftarını ve futbolcularını bu büyük zaferi bize yaşattıkları için tebrik ediyorum. Gurur duydum tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ahha bikiniden hiç bahsetmemiş ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 biri yazmıstı galatasaraylıların neden bu kadar cok sevindigini simdi anlıyorum diye, herkes anlamıstır herelde bu duyguyu. bi de devlerden biri gelsin simdi onu da ceyrek finalde en azından bi macta yenin daha da anlayacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Diablo_Angel said: giymesede fb liler çoktan giydirmiş işte ben bunu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Disappear said: QQ MORECULAR, CRY MORECULAR CIKSANIZA ORTAYA. GELIN EGLENCEYE KATILIN BIRAZ KALMAYIN KARANLIKTA. sdasdsda ne alakası var arkadaşım o gs-fb macında yaşanmış, kalmış birşey. fb ye kocaman tebrikler tur için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Aziz Yıldırım "Daha yolun başındayız" haklı moskovaya gitmek için daha yolun başındayız.(Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 mükemmeldi ya fenerbahçeme sonsuz teşekkür şimdi sanslı bir schalke - porto kuraasın lazım hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 navasla capelde tiyatro dersi almışlar her pozsiyonda bir ağlak surat her pozisyonda bir acı ifade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 her şeyi geçtimde kalbim harbi sağlammış onu anladım bu kada şoka dayandı mübarek şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu saatten sonra sanslı kura beklemenin bir anlamı yok bence. tabi ki schalke ve porto iyi olur digerlerinin içinden. ama onlar da sonucta fb gibi ceyrek finale cıkmıs takımlar, zayıf değiller yani. manu, barca gibi takımlara karsı sansı cok az olsa bile, chelsea, arsenal, liverpool, real madrid gibi takımlara karsı fb nin yine turu gecebilecegini dusunuyorum ben. sevilla maclarından dersler cıkartmaları lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sevilla kurasıda şanslı değildi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Liverpool gelsin o da çıktıysa :P Şaka maka ben harbiden direk schalke-porto galibiyle eşleşicek sanıyordum. Hadi kurada iyi şanslar fenerbahçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Eeht said: sevilla kurasıda şanslı değildi zaten tek basına dusunursen tabi ki sanslı değildi. ama diger rakiplere bakınca ister istemez insan sevilla ya da porto'yu istiyordu. göreceli bir durum yani, digerlerine gore sevilla sanslı bir kura, eger bu turda da porto-schalke galibinden biri gelirse yine sanslı bir kura diyebilicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sans olmazsa olmaz adam gibi ilerlemek istiyorsak ama acıkcası ben sırayla porto - schalke olimpiakos - chelsea real madrid - roma isterim acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar