Astral Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bugün soyadım.com'u bir Türk firmasından satın aldım. ICANN Türkiye temsilcisi olduğu için güvendim naaalet olsun güvenmez olaydım para tuzağı çıktı. amacım ilk etapta adım@soyadım.com yapmak ve satın alırken en azından 1 forward email vereceklerini düşündüm. standartı budur benim bildiğim.. bu eşşek herifler vermiyorlar illa hosting satmaya kalkıyorlar yanında ve çok pahalı. 1 adet email oluşturmak istiyorum nasıl yapabilirim bir fikri olan var mı? free hostinglerle yapmam mümkün müdür? gidip bir de hosting satın almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 google apps işe yarar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Tamam da böyle bi zorunluluk yok diye biliyordum. Sen ismi tescil ettirirsin, sonra mail sunucusunu hostla beraber kiralarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 zorunluluk yok evet ama geneli 1 forward mail fazlasına para alır ben böyle bilirim. yazmamışlar da böyle yapıyoruz diye amaç her şeyden para almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 domain paneli ayrı ve elındeyse, hosting aldıgın yere yönlendır genelde host almadan verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Sakin ol adamlara bu kadar hakaret etmenin gereği yok. Normali host ile mail verilmesi. Domainini kontrol edebiliyorsan Hotmail ya da Gmail altyapısı ile kullanabilirsin. Hatta windows live (hotmail) için buraya tıklayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 google apps denedim olmadı. standart userlar paketinde mail forward yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 inşallah türkticaretten almamışsındır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 keşke oradan alsam diyordum email veriyorlardı hiç değilse. başka yerden aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 iyi o zaman, sınırsız e-mail fln yazan ucuz hosting alırsan sorunun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 domain'i ben host edem.. Sana oradan e-mail verem ? Nasil fikir ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bu konuda adam akıllı çalışan ya da yabancı alternatiflerin yerini tutabilecek bir türk firması görmedim/duymadım. Hepsinin ayrı bir kıllığı var. GoDaddy gayet iyi bu konuda. Henüz hiç sorun yaşamadım -ki 40 küsür domain'im var o firmada kayıtlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 everydns.net'e kayıt ol. dnsleri domain aldığın yerden değiştir. everydns.net'in dns'leri kullan ns3.everydns.net ns4.everydns.net http://www.google.com/support/a/bin/answer.py?hl=en&answer=47292 bu sayfadaki 7 tane mx kaydını everydns.net'de domainine ekle. google.com/a/'dan kayıt ol. gerisi kolay istediğin kadar mail açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 everydns, editdns hepsini denedim mailler 5 6 saat geçikmeyle geliyor çok kötü. domains live çözdü olayı. teşekkürler yine de. ve bythost süper bir hosting firması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Thunderbird said: everydns.net'e kayıt ol. dnsleri domain aldığın yerden değiştir. everydns.net'in dns'leri kullan ns3.everydns.net ns4.everydns.net http://www.google.com/support/a/bin/answer.py?hl=en&answer=47292 bu sayfadaki 7 tane mx kaydını everydns.net'de domainine ekle. google.com/a/'dan kayıt ol. gerisi kolay istediğin kadar mail açarsın. Bu işlemle googleı mail server gibi mi kullanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kullanamıyorsun benim bildiğim kadarıyla ama denemedim. niye dersen? google said: Email routing isn't currently available in Standard Edition. domain live'e üye oluyorsun. hotmail senden mx ve cname girmeni istiyor giriyorsun süper çalışıyor. nameserverıda hostunkine yönlendiriyorsun. editdns e gelince, diğerlerini de ekledim verdiği ip'leri 1 gün boyunca her saat başı mail attım kendi kendime en iyisi 3 saat arayla geldi. byethost13.com süper bir hosting şirketi, burada görür işini ama ben hotmaili kullanmış bulundum. burayı webim için kullanıyorum dediğim gibi güzel ama gündüzleri biraz yavaşlıyor gördüğüm kadarıyla. reklam olmayan, yeterli derecede alan sağlayan (100 mb gibi bir rakam işimi fazlasıyla görür), subdomain destekli, addon domain destekli, mysql destekli, ftp servisi de sağlayan HIZLI bir free hosting firması arıyorum. varsa bilen güzel bir yer önerebilir mi.. sanki süper host arıyorum ama beleş olsun der gibi oldu lakin şu an kullandığım host bunları sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Epey uzun zaman olmuş son post atılalı ama belki birinin işine yarar... http://www.000webhost.com/52298.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar