arkadan romantik müzik girin southparktaki gibi bence
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
lexius'un kedisi laraken'in kedisi ile mutlu bir aşk yaşayacak!!!
keman çalın.. yok eyleme girmekte tereddüt eder, nazlanırlarsa çubuğu ile dürtersiniz.. "yürü lan! yürü!" de diyin tabii.
Ben kendime 'kedisi larekenin kedisine vermiş' dedirtmem.
hayvan hakları bu topiği bulursa canınız çok yanar söylemedi demeyin sora siteyi falanda kapatırlar sölim :) başınız belaya girer.. (:P)
- Genel Yönetici
konu başlığının düzeltilmesi konusunda özel mesaj attım cevap bekliyorum, yarına kadar cevap gelmezse muhtemelen benim değiştirmem ve düzenlemelere gitmem gerekecek :)
çok sık giremiyorum foruma, özel mesajın da geliş saat ve tarihine bakmadım ama konu başlığı değişmediğine göre hala 24 saatlik sürenin içerisindeyiz.özel mesaja cevapta da yazdığım gibi rahatsızlık verdiysem özür dilerim, gereği yapılsın tabiiki.biraz ilgi çeksin sonra da yararlı bilgiler yazılsın diye düşünmüştüm ancak bilgili olan da pek çıkmadı malesef :( başlık uygun gördüğünüz her hangi bir şekilde değiştirilebilir...
niye gayet düzgün başlık bence biz ne başlıklar gördük.
hem doğru, vericek mi vericek :p
hem doğru, vericek mi vericek :p
"lexius'un kedisi laraken'in kedisi ile mutlu bir aşk yaşayacak"
baslık gayet düzgün
siyam istiyordum ben ama ne yapalım bu tipsizlere kaldık (iran) :P dişilerden birinin talibiyim.
- Genel Yönetici
kesinlikle rahatsızlık verme gibi bir durum yok. sizin bu alanda başlık açıp ilgili konuları paylaşma hakkınız var. bu konuda kimse birşey diyemez. tamamen paylaşıma açık bir forum ancak başlık biraz garip anlaşılmış, ben bu konuyu birde irin'e danışayım. bu arada özel mesajda da belirttiğim gibi sizin isteğiniz doğrultusunda başlığı değiştirmeyi düşünüyoruz..
- Genel Yönetici
sorduğunuz sorular hakkındada birkaç şey yazayım :)
doğası gereği sevgili petlerimizin bu duruma uyum sağlaması zor olmayacaktır emin olun. çoğu evcil hayvan bu durumda ancak doğası gereği ne olacağını biliyor olsa gerek. ancak çiftleştirmeden bir süre öncesinde bir miktar hareketlerini izlemekte fayda var. birbirleriyle kavga etmediklerinden emin olun. çiftleşmeden sonrada dişiyi erkekten ayrı tutmakta fayda var diye hatırlıyorum. doğrusu kediler ve özellikle çiftleştirmeleri konusunda çiftleşme sonrasında ne yapılır ne edileceği hakkında kesin birşey söyleyemiyorum ancak kavga etmemelerinden emin olmak için ayrı tutulması gerektiğini hatırlıyorum..
doğası gereği sevgili petlerimizin bu duruma uyum sağlaması zor olmayacaktır emin olun. çoğu evcil hayvan bu durumda ancak doğası gereği ne olacağını biliyor olsa gerek. ancak çiftleştirmeden bir süre öncesinde bir miktar hareketlerini izlemekte fayda var. birbirleriyle kavga etmediklerinden emin olun. çiftleşmeden sonrada dişiyi erkekten ayrı tutmakta fayda var diye hatırlıyorum. doğrusu kediler ve özellikle çiftleştirmeleri konusunda çiftleşme sonrasında ne yapılır ne edileceği hakkında kesin birşey söyleyemiyorum ancak kavga etmemelerinden emin olmak için ayrı tutulması gerektiğini hatırlıyorum..
- Genel Yönetici
ardeth'in önerdiği başlık ile geçici olarak değiştirdim. diğer alan yetkilimiz irin ile konuştum oda pek uygun olmayacağı kanısına vardı..
efenim orclord'la düşündük tasındık baslıgı değiştirmeye karar verdik,uyguladık,Böyle daha bir hoş,daha bir patipete yakışır oldu,iyi gunlerde kullanınız.))
sizin de görüşlerinizi alalım o zaman sayın irin (written by archangel_)
n-c çöktü kediye .. benden çıktı sorumluluk peh :(
bu 2 kedinin doğum sonrası yavru planlamasını ben yapıcaktım. yavrulardan tasarruf ve damızlık açısından çok güzel düşüncelerim vardı. olmadı semih. gitti kedi.
böyle önemli bir zamanda çökülür mü kediye yahu ? doğursun etsin ondan sonra yapın ne yapıcaksanız.
Öne çıkan mesajlar