RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Sierra'nın Sci-Fi Action Adventure tarzında olan oyunu Prototype oldukça güzele ve eğlenceli olacağa benziyor. 2008'in 3. çeyreğinde çıkacak olan bu oyun Playstation 3, Xbox 360 ve PC için tasarlanıyor. Oyunun Bu Trailer'ını mutlaka izlemenizi öneriyorum: [video]http://www.gametrailers.com/player/30525.html?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bildiğin spiderman. hem karakter hem oyun. genetik mutasyona uğruyosa hele bi tarafımla gülerim hehe. hareketler güzel gözüküyo ama. du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 spike video game awards da tanıtımını vermişlerdi. o günden beri deliler gibi bekliyoruz desek yeridir (biz=ben+kuzen) küçük bir ihtimal de olsa bizi şaşırtıp da berbat bir şey çıkmasından korkuyorum. video harika gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cok iyimiş bide bunun 2si falan cıkarsa kim bilir nasıl olur bahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 gamewallpapers.com da baya güzel WPleri vardı bunun, artwork süper anlıycağınız :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Oyunun resim internet istesi açılmıştır. www.prototypegame.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 MGS den sonra ses getiricek oyunlardan biri gibi gözüküyor.Gameplay videoları youtube düşmüş ki çok iyi gözüküyor.Özellikler şehirde bu kadar free haraker ettiğimizi düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 pc için çıkmazmı ? baktım çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 zamanımızda gecen bir assassin's creed gibi geldi =), o sekil degistirme olayı da guzelmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ac den daha iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 o oyunu almak için 10sebep zımbırtısı iyi olmuş.. http://www.youtube.com/watch?v=8H2qn1LSqD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 infamous daha güzel olacak bundan.aynı tarz ikside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dun gece gametrailers ta videosunu izliyodum alsammi cikinca diye hosuma gitti verdigin paraya degecek bi oyun gibi gorunuyor ozellikle firmalarin son zamanlarda cikardiklari oyunlarin alici kitlesini arttirmak amaci ile oyunlarin brutalligini kismalarindan sonraki bu alandaki acligimizi giderebilecek bi oyun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Red said: infamous daha güzel olacak bundan.aynı tarz ikside iki tane cikmamis oyunu kiyaslayip bir de simdiden kanaate varmis olman, hele ki elde bir kac promo video varken sadece, gercekten harikaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ya infamous daha güzel olursa :) kendi gorusum.izlediğim videolara göre yorum yapıorum tabi.prototip çok spidermanimsi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bence cok erken, iki videodanda birsey anlasilir gibi degil, hatta iki oyun da fazla sey vaad ediyor, insallah yerine getirir. En son bir oyunun bu kadar ozelligi vad edip tutabilmesi 2001 yilinda GTA 3 ile olmustu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 prototype bana boş bir oyun olacakmış gibi geliyor.çünkü süper kahraman gibisin.herkesi yıkıp geçiyorsun.spiderman gibi binalarda geziyorsun.eee sonra amacı nedir? ne yapmaktadır belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oy cok feci oyunlar tam eglence stress giderici hele multileri olursa oy oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bunlarin multileri nasil olacak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 var mı ki? gt deki videolarda multi olayı dikkatimi çekmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yani olmaz bence abi got kadar sehirde herkez super kahramancilik mi oynicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 infamous i bilmiyorum ama prototype da multiplayer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 neden olmasin ki ? dm vs kötü olmus. single bir yere kadar sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 15 dakikadir oynuyorum efsane bi oyun diyorum simdilik. belki surekli ayni seyleri yaptiriyosa notum dusebilir ama, ilk 15 dakika icin cok cok cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Hala aynı şeyi mi hissediyorsun le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar