Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Piyano + hatun vokalli hüzünlü şarkılar arıyorum. İçinde piyano olduğu sürece her türlü piyano, gitar, keman kombinasyonu da kabul ederim. Ne kadar yavaş ve hüzünlü olursa o kadar tercihimdir. Bu aralar feci QQ TT ve Y_Y modundayım Mesela Tokyo Jihen - Rakujitsu http://uk.youtube.com/watch?v=tAq74mGwmmE Her dilde olabilir şarkı, sözlerini anlamama gerek yok :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Theatre of Tragedy - A distance there is diycem ama biliyosundur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ashram'a bi göz atmanı tavsiye ederim kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bakıyım da grup yada şarkıcı yerine direk şarkı isimleri verirseniz çok daha iyi olur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 zero 7 ve télépopmusik'in çoğu şarkısı öyledir tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Sia, Lamb, Zero 7, Regina Spektor, Emiliana Torrini, Jewel... Zor değil o tür bulmak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yahu türü bulmak, grup bulmak değil benim derdim. Sadece bir iki şarkı önerseniz yeterdi dinlemek için. Normalde hareketli müzik yapan grupların bile bir iki şarkısı çıkabiliyor bu türde sonuçta. Griswoldcan bir albüm gönderdi saolsun dinliyorum sabah akşam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yabancı olmasa Murat Çelik olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Faye Wong - Eyes on Me Her dinlediğimde gözlerimi yaşartıyor. Dinlemeden önce FF8 oynamanı kesinlikle tavsiye ederim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 norah jones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Eyes on Me anısı var :> Ayrıca ff8 sonuna 100er aura ile gitmiş bir adamdan bahsediyoruz, yani evet 5 sene falan dinledim o şarkıyı :> Norah Jones youtube'lıyım biraz, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Brütal vokalden hoşlanmasan bile Draconian'ı dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Anathema - Parisienne Moonlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar