KillerLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bu oyun iyice gözümden düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 o kadar kötümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 oyunun içini tam göremedigin için tam kötü diyemem ama quad 6600 4 gb ram hd 3870 ekran kartı bu pc de bile takılıyor oyunda anormal bug var hata veriyo dışarı atıyo ekranda 15-20 adam varsa çakılıyo vs vs detaylı yazıcam az sonra bu oyun mayısta çıksa bile kimse adam gibi oynayamaz :) bundan %100 eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ben de 8 den beri bağlanmaya çalışıyorum bikere karakter yyaratma ekranını görebildim orda da oyundan düştü halen girebilmiş deilim/: ama sende bile takılıyosa biz yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hata düzeltildi pvp çok iyi :) detaylar gelecek betadan sonra oyunun anlayışını ancak çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 evet bu hata üzerinde çalışıyorlar bende yeni char açamıyorum bunu tesadüf açıldı :) devam ediyorum barbarian olarak Revangelis said: ben de 8 den beri bağlanmaya çalışıyorum bikere karakter yyaratma ekranını görebildim orda da oyundan düştü halen girebilmiş deilim/: ama sende bile takılıyosa biz yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 8den beri bekliyorum resmen login server test ediyorlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 şuan pvp sistemi çöktü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ben hala download ediyorum :) ( 10gb sux ) Artık bi dahakine gireriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Karakter yaratma ekranı çok süper olmuş, karakterlerin kaşına kadar ayarlayabilmek ayrıca güzel haha =D Şu problemler olmasa daha devam edecektim ama olmadı, neyse yeni general beta testerlarını bu tech test e katılanlardan seçeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 içimden bi ses funcom oyunu bir daha ertelicek dio :p serverların yoğun olduğu günler saçmalıyorlar. (aynı anda tech-general betayı açık tutmayı beceremediler , tech beta patchlenirken general beta bozuldu fln filan :D) http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=32788 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu oyun vaporware, aynı dark and light, oyuna bağlanamadım, karakter yaratma filan buglıydı yaratamıosunuz yüzü çıkmıyo isim koyamıyorsunuz character35555335 diyor ve karakter yaratma ekranını geçmek tam 2 saatimi aldı çünkü server full diordu, low loadlı serverda, daha sonra bi karakter yaratıp başladım, ilk questi yaparken bir bug var takılıyorsunuz ve geçilmiyor, orda sıkıştım kaldım, sildim yeni karakter yaratıcam öyle yapın diyor forumda, server çöktü, 5 dk görebildim oyunu dnl gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 İlk questin buglı olduğu yazıyordu zaten =p known issues'da nasıl çözüleceği yazıyordu hehe. Karakter yaratma ekranı buglayabiliyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bende betadaydım. 8800 gts 2gbram core2quad 2.4cpu ile 1280x1024 4x AA açık grafik detayları High yapılıp daha sonra Blooming ve su yansıması efetkleride enable edilmiş şekilde oynadım. kısacası çok distance ayarları bi max deildi sanırım. ve 60fps e yakın bir performans aldım(tabiki düşüyordu bazı yerlerde ama beklediğimiz Hall'da 64 gibiydi) ve bu kadar güzel grafiklerle nasıl bu şekilde olur diye düşünüyordum... oyun kesinlikle grafiksel ve ses efektleri olarak çok etkileyiciydi diyebilirim başlığı açan arkadaşın belki driver sorunu olabilir. en ufak sorun yaşamadım o yönden. ilk bu ayarlarda oyunu açtığımda batıcağını düşünüyordum ama çok rahat oynadım. oyunu daha önce fazla araştırmamıştım bu yüzden pekde fikrim yoktu açıkçası. tek bildiğim Conan ile ilgili olduğuydu. ben de Cimmerian Barbarian açtım direk :D ability/combo sistemi çok hoşuma gitti. karakter yaratma seçenekleri,karakter anismayonları da gayet etkileyici. 4-5 bug ile karşılaştım bende (zincirlenmiş kızda, memory loading ekranında bekletmesi, karakterler üzerindeki gölgelendirmelerin garip olması gibi) ama düzeltilemiyecek bir şey yok gibi o yüzden oyunun teknik olarak çok sağlam olduğunu düşünüyorum. yaklaşık 4 saat oynayıp bir single player kısmını, 3-4 pvp maçı yaparakta bundan fazla bir şey görülemez zaten, bu nedenle class dengesiymiş abilitylerin güçleri konusuna girmiyeceğim. (rangers are imba omg nerf!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 açtılar mı grafik desteğini yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yukardaki mesaj kolpa, oyun muazzam lagli ve grafikselsorunlar var. ilk questin çözümü= tutorial questleri olmadan direk lvl 20 başlamak, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 O questin çözümü known issues before tech betada yazıyordu. Buglı olduğunu daha başlamadan söylediler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 resmi forumlarda tuturol i geçin diyor zaten :) ben sadece pvp yaptım oyunda ve mouse u hızlı çevirince bazı yerlerin rengi karıncalı pembe oluyordur o sorunsuz oynadım diyen arkadaşı merak ettim pvp yaptımı. ayrıca şunu söylemöek isterim skill comboları efek olarak süper barbarian olarak oynadım ve 1 skill de adamın kafasını yakalıyor boynunu kırıyor -- diğer bir skilde ise kafasını kesiyordu -- bu arada hunterlarda bir gariplik var sanırım 2 ok atıyorlar ölüyordum hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 evet ranger dengesiz ama keserler onların damage ını baya. ben ilk questte relog oldum ve düzeldi. kolpa da değil mesajım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gerizakliyim kabul ediyorum , beta davetiyesini malesef geç gördüm... bilmem kaç aydir beklediğim şeyi geç gördüm acc mi bugün aktif ettim ilerde bir yarari olurmu tekrar bir beta filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Technical beta ise birdahaki tech betaya kadar beklemen gerekecek, onun dışında general beta için davet almayı beklemekden başka çaren yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bir dahaki tech beta için başka bir davetiye beklemeli miyim ? yoksa bunla girebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1 kere tech betay seçildiğin zaman ileride olacak tüm tech betalar için geçerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mail geldi yine, 9 mart pazar günü yine tech beta varmış =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ve gene bir tık yok mailde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar