Eternal Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Arkadaşlar merhaba Konuşuldumu bilmiyorum takip edemiyorum burayı eskisi gibi. Starcraft 2 için pre-order verebileceğimiz bir Türk sitesi mevcut mu şuan ? Sendit.com dan almak istemiyorum 2 haftaya varan bir süre içinde geliyo uzun bir süre bu zaten. Varsa bilinen bir yer verirseniz çok iyi olur. Sagolun.
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Oyunun tüm dünyada aynı anda raflarda yer alacağını ve Türkiye'de de kolaylıkla bulunabileceğini öngörebiliriz.
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bana da çıkarmış gibi geliyor. TBC çıkmıştı, aynı dağıtımcının oyunu.
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Özellikle crysisin satış rakamından sonra, emin olabilirsinizki çıkar. Dağıtımcıların gözünde Türkiye hala bir orjinal oyun ülkesi olmasada, ciddi bir oyuncu kitlesi barındırdığıda kabul ediliyor.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yani mesela tbc ilk türkiyede satışa sunuldu saat farkı sebebiyle =)
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 aa harbiden öylede bişey olmuştu dimi :D. Dünyada ilk bizde satışına başlanmıştı.
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 FreEmoon said: Özellikle crysisin satış rakamından sonra, emin olabilirsinizki çıkar. Dağıtımcıların gözünde Türkiye hala bir orjinal oyun ülkesi olmasada, ciddi bir oyuncu kitlesi barındırdığıda kabul ediliyor. Bu sonuçta dağıtıcı ile ilgili değil de distributor firma ile ilgili, eğer öngörüşlü olup gerekli maddi bütçeyi ayarladıktan sonra alacağız derlerse her zaman ilk gün biz de oyunları raflarda görürüz. Ama hala rezil rüsva durumdayız, misal Age of Conan allah'ın kıbrıs'ında, romanya'sında bile önsipariş ile "Early Access" avantajları varken Türkiye'de bu olmadı, olamadı. Zati tek şirket ile bu yürümez sadece aral efor sarfediyor bu konularda o da diğer ilgilendiği ticari dallardan aldığı destekle bir şekilde, tek başına hiçbir firma ayakta duramıyor, uzar gider bu.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 güney kıbrıs'ı mı diyorsun? güney kıbrıs zaten yunanistan tarafından torpilli. official x-box satılıyormuş burda (yani güney kısımda)
albatross Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Pre-order ne ? Türkçesini kullanın şunun ..
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 order = sipariş, talep pre= "ön, önceden" öneki preorder = önsipariş albatross ingilizce kelime, starcraft da full ingilizce olcak. oturmuş burda "preorder'ın Türkçesini kullanın" olayını mı tartışıyoruz?
albatross Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Starcraft'a özgü kelimelerin orjinal haliyle kullanılmasına bişey demiyorum . Türk dil kurumu da değilim fakat pre-order vermek just make me sick. Kemik ;)
Öne çıkan mesajlar