Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ben Faruk, ist'denim.. siteye üye olmamın sebebi bi bakıma çizgi film bölümü :D özellikle naruto topiğini baştan sona okudum, karnıma kramp girdi gülmekten, buraya üye olmam lazım dedim.. kendi halinde, öss ye hazırlanan, okulun fen lisesi kısmında burslu okuduğu için inek gözüyle bakılan, ama aslında hiç çalışmayan, Tıp fakültesini kazanamyacağından endişe eden sıradan vatandaşın biriyim hoşgeldim :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Lawliet said: okulun fen lisesi kısmında burslu okuduğu için inek gözüyle bakılan, ama aslında hiç çalışmayan bırak şimdi :) hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 SeLeMe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 tamam çalışıorm ama sadece sınav öncesi B)- bu arada SeLeMe değil, bilinen kısaltmaları uzun uzun yazmak hoş değil misal (Dr. blah blah, DeRe blah blah mı bu şimdi ??:S) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 evt selma yazim madem fsasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 uzatmanın gereksiz oldğnu bildiğim için susuyorum. haklsın :)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hehe yaşasın kötülük X( haklıyım tekrar hoşgeldin fsdsfd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hoşbuldum B)- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 buenos días Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Hoşgeldin ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hoşgeldin möö Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hoşbuldum B)- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Hosgeldin ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.