Shikamaru Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Arkadaşlar oyunlara girdiğimde nedense bazı renklerde bazı oyunlardada çok seri bir şekilde ekranım siyah renkte yanıp sönüyo mesela counter 1.6 gibi dandik bir oyunda belirli renklerde oluyo olay empire at war oynayaım diyorum oyun görüntüleri (grafikler) görünür görünmez yanıp sönmeye başlıyo ekranım... Sorun sizce neyden olabilir? ekran kartını defalarca söktüm taktım silgiyle sil dediler sildim.2-3 kere format attım en son driverını yükledim eski driverini yükledim ekranın hertzini düşürdüm arttırdım... her türlü şeyi yaptım Bana bir fikir verebilirmisiniz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 silgi nedir anlayamadım :S kedilerin çişinin gelmesini sol arka bacağının tüylerinin kabarmasından anlamak gibi bi şey heralde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ekran kartının diş bölümlerini silgiyle sil dediler bende sildim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 tinere sokup çıkar kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 DoruK said: tinere sokup çıkar kartı hmm.. evde hazır tiner de var.. ben de mi bi denesem, sorun çıkmadan önlemini almak adına falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 tamam arkadaşlar geyiği geçelim konu hakkında bilgisi olanlar yazsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar