Dev Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Daha önce kaede nin koyduğu başlıktaki beautiful world linkinin aynısı ama trailer ı aynı zamanda; http://www.youtube.com/watch?v=Btkl5lQSRyU&feature=related animasyonlar çok daha güzel, gölgelendirmeler ve efektler falan mükemmel olmuş. shinjinin babası artık 5 frame den oluşmuyor :) http://en.wikipedia.org/wiki/Rebuild_of_Evangelion bu da projesi. genel olarak animenin özeti gibi bişey işte. arşive eklemek için yapılmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yeni film serisinin sonuna Alternatif Final türü birşey koymazlarsa A New Translation'un yanında zayıf kalır diye düşünüyorum. Ama benim tanıdığım GAINAX eskilerin suyuna banmak dururken böyle birşeyi yapmaz kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Daha son filme kalmadan 1. film sonunda 2. film trailerından görücekleriniz bile orjinal konudan farklı. Daha fazla anlatmıyım spoiler olmasın zaten 1 ay içinde DVDsi çıkar :> Bekliyemiyenler varsa sublı cam versiyonları var ama tahmin edebilirsiniz ne kadar kötü olduğunu video/audio nun :> Edit : ee sturmcan Gainax'ın bu filmlerle bir alakası yok, Gainax sadece Eva isim hakları sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Sıkıntıdan gene izledim Eva 1.0'ı. Yok valla o sekiz yüzeyli Angel ile olan kapışma anime tarihinde yeni bir km taşıdır. BluRay'i çıksada 1080p izlesek >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 rebuild new translation la mukayyese edilemez cunki en bastan 0 dan mecha tasarimalrina kadar yeniden yapiliyor eva 2 saatlik filme 30dk yeni animasyon 90 dakika eski aniamsyon karistirip corba yapmiyorlar tamami yeni hikaye baya baya degisik sonu tamamen degisik olucak ve portakal suyu sendromunun otesini acikliyicagini vaadedidiyor epic yani DvD ciksada izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Değişik olmasın be sonu, biraz düşününce anlaşılıyor :( Değişik olacak diye felsefesinden falan sapar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Valla şöyle diyim 2. bölümde 6 tane Eva var :> ilk angel 4 ten saymaya başlıyor :> Benim anladığım konsept aynı konsept ama dizideki eksik yerleri kapatıyorlar ve az önem verildiğine inanılan yerleri ön plana getiriyorlar. Bir de Eva00 da kimin ruhu var onu söyleseler çok mutlu olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 DVD'lerin çıkış tarihlerini bilen var mı peki ya? Cam'den izlemeyi hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Nisan 25 te çıkıyor Eva 1.0 DVDsi. Yanlız kötü haber planlanan bir HD-DVD veya BluRay release yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bu arada yeri gelmişken sorayım; Rebuild'in sonunda, Kaworu konuşurken gösterilen Adam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Neyse spoilera alıyım ne olur ne olmaz Emin değilim ama 1. Second Impact'te orjinal hikayeye göre Adam patlıyor, geriye kalanlardan o embriyo gibi şeyi yapıp Gendo'nun eline sokuyorlar. 2. Ruhuna asla ne olduğu söylenmiyor Second Impact sonrası, boşluğa sürüklendiği varsayılıyor. Directors Cut da açık olarak söylüyormuş Adam'ın ruhunun Kaworu'da olduğunu. Eğer s2 engine patlaması sonrası dünyadan fırlayıp aya çarptı ise Lance of Longinus ile "suspended animation"da 14 sene orda kalması gayet mantıklı. (Gerçe Adam'ın lance'i olamaz çünkü onu zaten antartikada buluyorlar. Lilith'in lance'i olabilir çünkü ona ne olduğunu dizi boyunca kesinleştirmiyorlar) Lilith'ten görüğümüz bedenin bir miktarı sağlam ise gerisini rejenere edebiliyor. Adam'da ayda 14 senede rejenere olmuş olabilir. Gerçe bunun içinde S2 engine lazım ama dediğim gibi hiçbirşeyi kesin olarak söylemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 25 de çıkıyormuş dvdi. Hazırla LCD tv yi viktor geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Pardon da Evangelion v2 ile aynı mı Rebuild yoksa daha farklı hikayelerden mi oluşuyor. Eğer öyle ise end of eva ile bir alakası var mı çünkü yanlış hatırlamıyorsam seride bir sürü ölüm ile sonuçlanmamış mıydı birinci seri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Rebuild of Evangelion a.k.a. Eva 1.0, 2.0, 3.0 genel olarak serinin orjinal hikayesine göre ilerliyor ama baya bir değişikle. Eva 4.0 alternatif son olucak. 1.0 daki 6. melekle kapışma sahnesi Battale Decisive eşliğinde anime tarihinin en güzel beam spam kapışmasıdır. Tek başına izletir valla :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bide vs 1.01 falan var onalrda director^s cut gibi diyebiliriz. Bu sırada eva yeniden sinemalara giriyormuş japonyada galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Ben yine anlamadım ben de su an da Evangelion nun yenilenmiş halinin mkv leri var tüm seri ve death&rebirth, end of evangelion ovaları mevcut yani su durumda kaçırıdığım bir şey var mı =) bu rebuild dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Renewallar sadece dvdleri bakın biz sesi falan yenieldik güzel oldu para kıyıp alın tarzı çıkarılmış bir şey Rebuild ise 0 dan çizilmiş bir seri sahneler falan tamamen farklı, yeniden anime çevirmişler işte. sen renalları izle üzerine bi de rebuild izle gör bak çizim tekniği ne kadar gelişmiş o zamandan beri .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 renewalları geçen yıl izlemiştim şimdi çıkacak olan serinin ilk bolumune baktım 98 dakika yuh dedim içimden =) bu arada rebuild için nerv fansubdan releaseleri çıkmış dipnot olarak ekliyim sürüm olarakta mkv kendileri ne kadar iyi bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Onlar Cam ne yazıkki. screenshot alınca güzel gözüksede izlerken ses/görüntü baya düşüyor. Çok çok zorunlu değilse izleme. 2 hafta sonra zaten dvd rip fansub çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Dediğin iyi oldu ya torrentten indirme listesine alıcaktım bende az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 GELSIN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 2,3 ve final ne zaman çıkıyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 daha az yarım akıllı felsefe, daha çok böyle sahneler bekliyoruz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Shinji de keşke biraz dominate bi eleman olarak koysalar.. ulan kaç tane kız var animede mandaval gibi bakıyor icraat yok iyi misdfsdf =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Shinji Ikari Raising Project de çok delikanlı Shinji yetiştirebiliyorsun :> Anime deki Shinji nin emo olmasında sorun yokda cinsiyet yanlış. Bütün Eva castinin cinsiyetlerini değiştir bak nasıl imba oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar