Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paradise gump patcher sorunu


karabocek

Öne çıkan mesajlar

Simdi arkadaslar ben paradise gump patcher kullanıyorum client arka plan resmini degistirirken bi sorunla karsılastım kendi yaptıgım bir bmp uzantılı resmi (bmp olması gerekiyor bildiginiz gibi) nedense load edecekken eski client arka plan resmine aynen şu yazı çıkıyor "Bitmap image is not valid" bu yazının anlamı nedir ve nasıl duzeltirim yardım ederseniz çok sevinirim ![signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock:
:rock: Etheria UO Webmaster :rock:
:rock: Lothlann UO Owner :rock:

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cok pardon peki sen anlarsın bu işlerden baggio yardım edermisin eğer biliyorsan ? ya ben biliyorum da ilk defa boyle bir sorunla karşı karşıya geliyorum naparım ?[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock:
:rock: Etheria UO Webmaster :rock:
:rock: Lothlann UO Owner :rock:

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belki yardımcı olur. Mesale ben windows ms paint ile bir dosya kayıt ettiğim zaman photoshop ile açamam. yani bmp olarak tanımıyor ne hikmetse. Fakat bu dosyayı bir imaj gösterici ( ben irfan view kullanıyorum) ile açıp tekrar üzerine kayıt ettiğimde sorun kalmıyor ve photoshop ile açabiliyorum. Aynı sorunu yaşıyor olabilirsin. Photoshop yada irfan view benzeri programla açık bmp olarak kayıt et. Sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum...

Saygılarımla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...