Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 o zaman arkadaş yazmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Lind3r0th said: OOC olunuyor sanırım arenada? rp oyuncusu nasılda belli ediyor kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 hehe evet out of chatmıdı neydi :P bir ara moonglade oynadım ama bıraktım neyse yatim yarın askere gidicez teslim olucaz çüzz görüşürük(alakasız oldu konuyla ama anlayış lütfen) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 oo AV sırası gelmiş demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 out of concentration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 said: arenada gear değişmiyor. kolpa hikayelerle gelmeyin kardeşim. Aynı takımla üstüste 3-4 kere karşılaşınca direk soyunuk çıkmış adamlar. Siz adamları soyamıyorsanız ben napıyım, açın bi night elf female doya doya bakın. :P (grinin' smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Xhunarion said: Enchancement/Paladin iyi gidecek. Warriorlar resmen çöp oldu, ahah. Warrior'u imba yapan sey dimnishsiz, sinirsiz hamstring atabilmesi arenada. Shaman aynisini yapana kadar yerini alamaz Warrior'un. Lock/Druid, Hunter/Druid, Rogue/Druid takimlarina cok fena kaybeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 frost shock da dr yok zaten bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 fs+earthbind totem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Hamstring'e DR gelmiyor muydu ya? gariban sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 imb koyuyor fazla bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hesap kapalıydı ama merak ettim şimdi ya :) bi de ben elemental ı baya seviyodum ama pvp yapmadım onla hiç.banada cast ettirmezler gibi geliyodu. arena tecrübeli ele shaman varsa biraz anlatabilir mi nasıl oluyo arenada ele işi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 warrior MSden ibaret değil ki yalan olsun. zaten warriorın denklemle bir alakası da yok, şaman sağlam bufflanıyor. slow duration 50% azalıyor, MS debuff buna ilave imbalar imbası 30% dispellenemeyen damage resist. retardinle birlikte 2v2ye yakışır burst potansiyeli var. mutilate beklenildiği gibi biraz daha bufflanırsa rogue ile de şık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 healer olarak o kadar basarılı olamıyorlar +1800 sonrası zor gercekten healer shamy ile mele shaman rogue geldimi karsıya ggsin. bence elemental shaman 2v2 icin en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 güncelde hep bu başlığı görüyordum. olur demek istedim sadece. OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 olur ...olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 imbah olana akdar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 healer shaman + ms warrior olarak girdik. 2 tane dps takımı gelince genelde kazanıyorlar shaman a yüklenip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 2300+ Resto shammy/Warrior takımları var, yok değil :) Demekki oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 cc si saglam classlar gelince çok zor kazanmak. rogue gelmesin diye dua etmek lazım. wound posionlı rogue + dier dps class senin elemanı cc de tutup cok pis kesiyorlar resto shamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Rogue mage, rogue sp gibi 2x cc classları healerlı takımlar üzerinde bariz avantaja sahipler. Sadece shammy'li teamlere karşı değil. 1 target sheep + blinddan çıkamadığı için, çıktığında da kitelandığı için healer classlar çok rahat devre dışı bırakılabiliyor. Bir tek druid'li teamler problem yaratıyor, onlar da kolay kaçıp cast timesız heal attıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Rogue/Mage eğer Shammy/Warrior'a yenilemez, yenilmemeli extreme durumlar haricinde. İki setup'ı da oynuyorum şu an yani. Ve eğer fuck-up olmazsa çooook rahat alınıyor shammy/warr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Xhunarion said: Rogue/Mage eğer Shammy/Warrior'a yenilemez, yenilmemeli extreme durumlar haricinde. İki setup'ı da oynuyorum şu an yani. Ve eğer fuck-up olmazsa çooook rahat alınıyor shammy/warr. nasıl yahu. mantıgı nedir yani magein warrioru cc de tutması bu kadar mı zor? rogue zaten wound poison + stunları ve kick ile shamanı iptal eder yani. mage in yardımı da cabası teory craft yapam hatta. warriora sap. 8sn suruyor zaten o ara shamana ne yapılıosa yapılır eger warrior pvp trinketi kullanırsa sheep. trinket cd da oldugu icin shaman hala savunmasız. warrior cıkınca da ice mage oldugunu tahmin ettigim adamın novası elementi vs. shaman nasıl kurtulacak bu nukeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar