exhell Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Quest helper denedim buglu , mobmap denedim oda virüslü , carpographer denedim alışamadım. mobmap çok kullanışlıydı. önerebileceğiniz questhelper addonu varmı? Kullanışlı bişey arıyorum. Ayrıca Xperl e benzer ui önerirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 extended quest log + cartoprapher + wowhead database (WHDB) = easy leveling edit: smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 tomtom + lightheaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 valla add on kullanmadan thottbot'la her questi çözüyorum ben çok problem olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 mobmap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 guru quest log ve wowhead database derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Quest helperın nesi var anlamadım yanlız. Buglı derken ne kastettin? Yani 15-20 questte 1 saçmaladığı oluyor. 1-2 küçük hata yaptığıda oluyor elbette ama çok büyük yardımları olan bir addon. Eskiden 10 kere wowheade bakerken artık 1 kere bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 wowhead database de gayet güzel bi addon gerci memoryden fazlaca yiyor ama idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Saolun wowhead database nası bişey, tek addon yeterlimi yoksa ek bişeylermi indirmemiz gerekiyo? bu arada questhelpere gelince bazı mapı açınca bazı qları göstermiyor log olmak zorunda oluyorm 20 sn zaman kaybediyorum her q larımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 «dodo» said: extended quest log + cartoprapher + wowhead database (WHDB) = easy leveling edit: smiley dediklerini yükledim bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 exhell said: bu arada questhelpere gelince bazı mapı açınca bazı qları göstermiyor log olmak zorunda oluyorm 20 sn zaman kaybediyorum her q larımda Clear waypoint diyince düzeliyor o. Waypoint kısa süre kayboluyor sen işine bakıyorsun bu arada 2-3 mob kesene kadar tekrar düzeliyor. Tabi buda zaman kaybı diyorsan ona diyecek bişeyim yok, questhelperı kullanacaksam bu dikene katlanacağım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 exhell said: Saolun wowhead database nası bişey, tek addon yeterlimi yoksa ek bişeylermi indirmemiz gerekiyo? bu arada questhelpere gelince bazı mapı açınca bazı qları göstermiyor log olmak zorunda oluyorm 20 sn zaman kaybediyorum her q larımda WHDB yükledikten sonra Extended quest log veya benzeri bir quest log addonu yüklediğinde quest logu açıp questi seçince açıklamalarında quest iteminin hangi mobdan yüzde kaç ihtimalle düştüğü ve wowheadde bu questle ilgili yazılmış bütün commentları görebiliyorsun. Üstüne birde cartopher yüklersen. Quest logdan questi seçip ordan Show Map butonuna bastığında haritaya quest moblarının, quest başlangıç mobunun ve quest bitiş mobunun nerde oldukları ilgili not koyuyor. Vede notlarda açıklamalı bilgide oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sağol süper oldu, şimdi daha rahat lvl kasıyorum dodo nun dediklerini yapın tavsiye ederim questhelper kullananlar.. arada çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 dodo +rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Boşver Quest addon felan. Gel sana bot programı vereyim 15 günde lvl 70 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yaa bot falan ne!Okudum dün bir sitede bot waypoint de gidip quest yapıp loot yapiyor Şehre dönüp satılacakları alıp tekrar dönüyormuş işine. sende Ailenle daha fazla vakti ayırabiliyormuşsun (!). bokunu çıkardınız.böyle oynayaksanız ne anlamı kaldı diyecem ama yine size tırs gelip vızz gider. ondan GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 1 - oyun 70 den sora başlar 2 - ama karakterine alışmak için geçen zaman 1 den 70 e kadar geçirdiğin zamandır eğlence: Bu oynadığın süre zarfında ekranın karşısında wowda gördüğün yaşadığın olaylara gülmen ve heyecanlanmandır. bu oyunu bu kadar büyütmeyin ailenizede zaman ayırın hard core raidinizide yapın kız arkadaşınızıda şirinleyiin... (questhelper buglı değil ve questhelper + catogropher works fine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 FreEmoon said: exhell said: bu arada questhelpere gelince bazı mapı açınca bazı qları göstermiyor log olmak zorunda oluyorm 20 sn zaman kaybediyorum her q larımda Clear waypoint diyince düzeliyor o. Waypoint kısa süre kayboluyor sen işine bakıyorsun bu arada 2-3 mob kesene kadar tekrar düzeliyor. Tabi buda zaman kaybı diyorsan ona diyecek bişeyim yok, questhelperı kullanacaksam bu dikene katlanacağım malesef. Nasıl deniyor clear waypoint? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Ekranında bir ok çıkıyor. Haritada değil direk oyun ekranında. O oka sağ tık yapınca açılan menüde var "clear waypoint" hedesi. Clear waypoint yapınca ok kayboluyor, addon questlerine göre tekrar hesap yapıyor (25 questte fullse 1 dakika falan sürüyor) sonra ok tekrar ekranda beliriyor. Zaten böyle tam hangi questi yapsamki ben şimdi modunda değilken. atıyorum kesmenin gereken mobların yanında iken clear waypoint yapıca siz o moblardan 3-4 tane kesmeden hesap bitiyor, burdan sonra nereye gideceğinizde netleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 game mimic bot benim bahsettiğim olay bu.quest helper ile bir sorunum yok, ki gayet yararlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Şu bot lar hakkında biraz daha bilgi bulabilseydik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 gittigidiyor dan warcraft diye arat orda 3. sayfalarda var bişiler satiyorlar. anladığım kadarıyla bir tür program ve zaman ayarı falan var.(sıktım) sitesinde açıklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bot hakkında bilgi vereyim ben isteyene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sakın ha sonra hack mack yeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 exhell said: sakın ha sonra hack mack yeriz :D +1 Bot programları çok yaykın. belli bir range veriyorsun. şu büyüleri kullan felan diyosun. git şurda repair ol. çantanı şuraya boşalt diyorsun. Ama trojen ,key logger vs. Her türlü pislik ile karşılaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar