adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 pc ye bitane daha harddisk almayı planlıyorum şuan 400 gb var ama yetmiyo şimdi ben bitane daha 400lük 600lük falan bişiler alsam onu takabiliyomuyum pc ye yani 2 tane harddisk görüyomu pc? aklımda görmüyo diye kalmış ama pek de anlamam o yüzden soriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 benim bildigim psu kaldırdıgı ve kabloların yettigi sürece istedigi kadar takabilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kaldırır tabi, 400 600den bahsettigine göre SATA yad SATA2 herhalde diskler, dikkat edersen veya açmış içini görmüşsen mainboradun uzerinde bisürü sata portu vardır, haliyle kaldırır, dendigi gibi, PSU yettigi surece eskiden master slave muhabbeti vardı patalarda, ama satalarda kalmadı gordugum kadarıyla. bu arada ben de bi hdd sorunumu ateşliyim hemen :) sata destekleyen bi mainboardum var, fekat yıllardır kullandıgım 2 pata hdd mi sokup, cdrom bile olmadan, sadece sata hddmi takinca, inatla calısmıyo bilgisayar, biostan çıkamıyo yani, ve hdd durmadna reset yiyo gibi sesler cıkarıyo. PSU dan mı kaynaklıdır bu acaba? edit: ama şansa belki bazen calısıyo, ve bu calısmalardan birinde windows bile kurmayı becerdim hddye :) ama bidaha olmuyo, win açılımında kitlenip resetliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Aynıs hardiskten al raid0 kur, hatta alan çok nasılsa matrix raid kur, ooh mis. O ne deme internette araştır. Nası kurucam deme, anakartının kitapçığına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 aktiftablet said: Aynıs hardiskten al raid0 kur, hatta alan çok nasılsa matrix raid kur, ooh mis. O ne deme internette araştır. Nası kurucam deme, anakartının kitapçığına bak. dövseydin aehfuaehfuaehfueah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar