fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 templar lar türkçe konuşuyor, hem de istanbul türkçesi resmen hehe. saracen flag ler de türk bayrağı :) şu an damascus ta öyle gezinip insancıkları kurtarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 templarlar her dili konusuyo, baa gercekci olmuş o, latince fransızca inglizce ve arapca ve türkce duydum ben, baska dil vars bilmiyorum ispanyolca konusan templar vardır bide muthemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bugün geliyor oyunum bakalım deneyim yorumlarımı yazarım gece (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yahu diyalogları duyamıyodum, basic acceleration a getirdim sesleri, bu sefer de sesler vaktinden önce geliyor. tamir sahnesinde bıçak sesleri baya erkenden geldi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 abi çok çok çok zevkli değil mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bence cok cok cok zevkli, tempolu bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 al'tair diye kac rogue acılıcak sizce release'den sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yapan anlatsın bari jerusalemi belki tekrar oynarım =) napcam ulaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Hiç bir asker innocent olamıyor değil mi ? Bu arada Al'tair yani müslüman di mi ?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ok guardlar innocent değil, daha doğrusu birazda hedefi öldürme uğrına katli vacip gibi bi durum var, ben mümkün oldukca dokunmamaya calışıyorum daha bi zevkli oluyo öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bende de jerusaleme girerken gidiyor oyun :) tüh orjinalini alırım ama acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hep dedigim sey mukemmel sand box oyun deil adamlar oyunu yapamamislar senaryo mukemmel grafikler en iyi onanis super ama dovus sacma senaryolar kisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bende ikinci bölümün yarınsa "bıraktım" "devam" edicem, o yüzdne cok bişey söliyecemiycem ama oyun trilogy olucakmış, motoru geliştirip oyun mekaniklerini geliştirip daha ceval devam oyunlarıyla geliceklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ben bu zamanı da seviyorum bu setting i yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bencede burda devam etmeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 http://img216.imageshack.us/img216/7769/jerusalemcopyeg9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eheh pazarlama planı diyosun bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 abi satis politikasi tabide yanilmiyorsam 2 inci oyun uzak dogu temali aslinda inanilmaz bi trilogy olabilirdi ilk bolum hashashinler ikkinci bolum ninja ucuncu bolum avrupa ne kadar tiksinsemde ninjalardan evet ya hatta nnja olmasin yane karanlik avrupa mesela super guzeldi assasins creedde bi sheir war ya atupa temali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yapay zeka berbat ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 konsollara cikan assasin's creed in inanilmaz tekrarci oynanişini düzeltebilmek adina citizen kurtarma, pickpocket, interrogate, eavesdropping ve informer dışında yeni görevler ekleyecez falan diyorlardi. var mı yeni görevler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 o saydıklarından başka yok sanırım. ayrıca yapay zeka nasıl berbat ya? çok güzel oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 abi off 8800gt quad core sistem yeni topladim hersey cok iyi 1680x1050 full detail directx10 vs.. son driverlar var vista 64 ama gel gör ki oyun arada bir TAKILIP CRASH OLUYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 crash olması sistemden kaynaklı değil, crackli versiyonunun pre-release versiyonu olmasındanmış sanırım. bu yüzden henüz oynamadım. full versiyonu çıktıktan sonra oynamak lazım. orjinali gelcek mi acaba Türkiye'ye. alıp oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Abi boşuna release nisanda olacak heh heh heycanlı gençler sizi. demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Kudüs te oyun bozuluyor değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar