Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Azmodai said: sistem gereksinimleri vahsiymis. onun yerine 500 liraya xbox alin sabaha kadar atin sdf. aman azmo yapma simdi atlar bi ps3 fanboi, xboxi kotulemeye falan baslar. bu arada oyun superdir bende xboxta oynadim. tek kotu yani butun gorevleri cozumleme yonteminiz ayni, yani bi zaman sonra bi tekrarlama mevcut oyunda. oyun bu arada trilogy olcak yanlis bilmiyosam. 2 si hazirlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 guzel oyun oynayin oynatin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mirage said: Bone said: PrudenT said: oynarsın tabi sorman hata artistik için yazmışsın hatta :d ne alaka be hehe. adam 7900gs yazmış, 8800ultra yazmamış ki :) Performans GeForce kartlarda genel olarak 2. rakamdan anlasiliyor. 7900GS 8800GS altinda cok da ezilen bir kart degil, ki su an 8800 serisi üst seviye kartlar arasinda. 7900GS, 7900 serisinin en alt seviye karti olmasina ragmen su an icin kötü bir kart degil yani. Karsindaki kisi ekran kartini son zamanlarda almamissa gayet de hava atilabilecek bir kart. :) Abi o kadar utandım karttan birden,sevinç verdin lan sağol =) eve gidince bi tozunu alayım sileyim öpeyim kartımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hahahah venom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ya oynuyorum şimdi cok şaanede arada bi göcüyo oyun ve gitmem gereken yerden devam ediyo... cok sinir bozucu etrafı gezicem gezemiyorum ilerliyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Son bölüme kadar geldim Jerusalemi Rusça versiyonundan oynayarak ama son bölümü anlamadığım bir dilde oynamak istemiyorum.Bu nedenle fix bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu bi süre sorna cökme soruuna cözüm bulan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 P3 800 128 ram 32 riva tnt2 17 gb hdd var çalışırmı ya? ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 said: System Requirements Minimum Configuration: Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista® Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list) Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc) DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive Hard Drive Space: 8 GB Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller Recommended & Preferred Configuration: Processor: Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better Sound: 5.1 sound card Peripherals: Xbox 360® Controller for Windows Supported Video Cards at Time of Release: ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series *PCI Express only supported Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game. For the most up-to-date minimum requirement listings, please visit the FAQ for this game on our support website at http://support.ubi.com. NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disc and virtual drives. Sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya 1950yi o listeye yazmışlar da kasıyor oyun bende sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 duruma göre oyunu alacagım ama sistemim eski sistem amd barton 2500 1 gb ram 128 mb radeon 9600 xt de en dusuk cozunurlukte detaylar kapatılmıs halde calısır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 şimdi gördüm. heryerdeyiz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 spompas said: P3 800 128 ram 32 riva tnt2 17 gb hdd var çalışırmı ya? ;P hdd yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 konuslamarı duydunmu moriq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 mesajı yanlış yere atmak budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yakaladım fizban, ateşle oynuosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 o ss gerçekmi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 gerçek dün akşam çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hatta ssten daha öteside var,bildigimiz turkce konusuo ordaki arkadaşlar kendi aralarinda, ve öle aksanlı garip bi türkçe deil baya hoşuma gitti benim bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 gt8800 var hic bi kasılma sorunu yok ama oyun arada kendini kapatıyo jerusaleme 2 assassin görevi yaptm jerusaleme giricem sürekli kapanıyo 10 kere denedm belki sonunda sildm oyunu boşa gitti 8 gb oyunda okadar iyi değil gaza glmesn kmse hep aynı seyleri yapıyosn yapay zekada bok gibiyms. tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Türkçeyi öğrenip de eleştir oyun hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 türkçe den önce okumayı öğrensin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 hayır bi de adam crack bozuk olduğu için jerusaleme girince oyunu çöküyor bi de oyuna bok atıyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar