Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Warhammer/D&D/World Of Darkness vs mutlaka elimizin altında bulunması ve okunması gereken kitaplar nelerdir?
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 D&D'de core gift set alırsın 3 kitap yeter sana. 4th edition da geliyor onu da bekleyebilirsin ayrı. Yoksa 3,5 core gift pack set gayet güzel.
fenris Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 mathias yine kitaplığının resmini koyda bakak :3 bone daha spesifik sorarsan yardımcı olurum.FR oynamak için gerekli olanlar,yeni mage setting i için gerekli olanlar gibi...böyle fazla geniş olmuş soru.
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Abi yok artık çok az kitap alırım herhalde. Fazla geldiler resmen. 4th edition da Atari Salonu gibi olmuş, eski kitaplar hafif ciddi gözüküyorlardı. Şimdi tam lunapark yahu. Alırsam en son 3,5 edition kitaplarından alacağım. Ayrıca aranızda herhangi birinde "Return to the Temple of Elemental Evil" kitabı varsa 50ytl'ye alırım hasarsız ise. Pazarlığa da açığım.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 fenris said: mathias yine kitaplığının resmini koyda bakak :3 bone daha spesifik sorarsan yardımcı olurum.FR oynamak için gerekli olanlar,yeni mage setting i için gerekli olanlar gibi...böyle fazla geniş olmuş soru. geniş sordum çünkü geniş düşünmenizi istiyorum. "d&d öğrenmek için, fr oynamak için, mage oynayabilmek için" diye sormadım, zaten core kitaplar belli. ancak özellikle yeni çıkanlar arasında böyle "oha harika kitap yapmışlar, çok şey öğrendim, çok işime yarıyan bilgiler var, resimleri çok işime yaradı" felan denilecek kitaplar var mı merak ettim.
fenris Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 e bende core kitapları söylerim anlamında demedim onu.hani nwod da shadow world olayına kafam yatmadı dersen kitap anime filan öneririm ama böyle biraz zor. baya bişey indirip okudum ama öyle çok etkileyen ne oldu...eaaa... kult baya iyiydi.hakikaten karanlık bi oyun.yeni mage dede ondan esinlenilen baya bölüm var. exalted ın setting ine hayran kaldım ama o yeni bişey değil tabi.onun yeni çıkan scroll of the monk u çok güzeldi.exalted alemindeki dövüş sanatlarını anlatıyor.kuralları bilmesen bile sidereal martial arts bölümünü okumak baya zevkli.insanın canı ma animesi çekiyor. sharn,city of towers benim baya işime yaramıştı ama sharn da dm lik yaptığım için.macera zaman karşı bi dedektiflik öyküsüydü(chimes at midnight,dungeon mag. den) acaip eğlenceliydi.ama eberron da oynamıyorsan işine yaramaz bu kitap. yine eberron dan explorer s handbook güzeldi.bi gemi alıp firefly tarzı takılma imkanı ve seçenekleri sunduğu için.daha yapamadık bunu gerçi. eski wod kitapları roman gibiydiler.nwod da metaplot olmadığı için kitaplar iyi oyun materyali olsada okuması o kadar enteresan şeyler değiller.baya bi işe yaramaz kitap var hatta bence. wod dan book of nod filan bariz zaten...yeni mage stting inden secrets of the ruined temple daki macera türkiye de geçiyor. kitapta fena değil. eski vampire dan constantinapole by night da benim çok hoşuma gitmişti.tarihi hava,karakterler,haliç te başlayan macera filan... whitewolf un üç kitaplık scion seriside enteresandı.thor,zeus,baron samedi gibi bi tanrının çocuğu olarak başlayıp,tanrılara titanlara karşı yardım ederek tanrılığa kadar çıkıyosun. slayers animesini biliyosanız, onun d20 oyunu var.çok tatlı bişey :)
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Big Breasts Small Waist core rulebook var pembe. Baya önemli şeyleri anlatıyor.
fenris Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 big eyes normali.kaede nin dediği hentai versiyonu :P
Sufi Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 waterdeep eğer bir şehirde uzun süreli kalınan bir oyun sözkonusuyla bu tarz kitaplar çok faydalı olabiliyor. özellikle oyun arazi-dungeon değil de şehir hayatı ağırlıklıysa. haritalar, bütün öenmli binalar, önemli isimler... bir dm'in uzun uzun hazırlaması gereken birsürü detay hazır olarak mevcut. player olarak da faydalanılabilir elbette (prc'ler vs.) ama daha çok dm işi tabi. bizim şu an oynuyor olduğumuz waterdeep oyununda kullanıyoruz bunu (aslında dm'imiz olan arkideş saklıyor kitabı spoiler olmasın diye :p) çok işimize yaradığını söyleyebilirim.
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben pek beğenmemiştim waterdeep i.daha iyi bi kitap bekliyodum açıkcası waterdeep için.
Öne çıkan mesajlar