Masteis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eski orgum bozuldu(yamaha ez-30) şimdi yeni bir org almayı düşünüyorum eskisini yaptırmak istemiyorum sıkıldım çünkü o orgdan. Şöyle hesaplı ve güzel bir org önerebilecek varmı? 5oktav, tuş hassasiyetli, gerçek ses tonlu, pedalı yanında verilcek bir org istiyorum. 1200 ytlnin üstüne çıkmayan güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sonra da bilgisayara bağlamayı dü$ünüyosun heralde.. çünkü bırası donanım yazılım. neyse.. bende Casio var bi tane.. pek de çalmam ztn bass daha çok vakit harmamamı gerektiren bi$i.. ama severim onu.. Korg vardı bi arkada$ımda evde halay falan çekerdik.. eski günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ana yanlış yere açmışım dikkatim dağıldı moralim bozuldu org muhabbetine(taşınırken tuş takımları bozuldu eşyaların altında kaldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Gruplarla çalmayı düşünüyorsan, ve synthesizer arıyorsan. Yamaha MM6 var Korg X50 var Ama piyano arıyorsan Korg SP200, Yamaha P serisi, Roland FP serisi olabilir. Bilmediğim bir sürü alternatif de vardır, onları da ilgili arkadaşlar yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 tesekkur ederim bakicam simdi onlara .. şimdi arasında kaldım mm6 mı yoksa x50mi daha iyi çünkü pedal vs. de alcam tam performans istiyorum. gruplarda çok sıkıntı çektim ez-30(yamaha) ile istediğimi veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 İkisi de benzer performanslarda ağırlıkları da efsaneymiş bu arada inanılmaz hafifler. Benimki 21 kg. Tabi 88 tuş :) http://www.korgtr.com/x50.html http://www.senkop.com.tr/urun/1776/yamaha-mm6.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar