Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola Zero?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

kitana said:
Coca Cola Zero tamamiyle bir duygu ürünüdür.
Sırf erkekler light cola içmez ayarını düşünen coca cola erkeklerin light içebilmesi ve bunu sosyal olarak insanlara farklı şekilde kabul ettirmesinin diğer yolu onun adını Zero olarak değiştirmek ti.
Bana sorarsanız bundan ibaret yaptı Zero yu , yoksa light dan farkı yok.

aynısını habertürk'de okumuştum :D
Sosyal ağlarda paylaş

aynen light içen bir insan evladı olarak tad farkı göremedim ben ayrıca light isminden de rahatsız değilim arkadaş bi kelimeye takıp ürün kullanmamak nasıl bir saçmalıktır onu da hiç anlamadım ya neyse.

edit: ayrıca yarın reklamlar üzerine ingilizce bir sunumum var, coca cola zero reklamını seçmem de ayrı bi aksiyon kattı duruma :P
Sosyal ağlarda paylaş

valla seker korkum var kiloydu zartti zurttu o yzuden normal icmiyorum

oyle aman light icerim delikanliyi bozar kompleksimde yok ancak gastrid var ve cocacola cok pis azdiriyor pepsininde gazi az ama light i boktan

o yuzden max iciyorum hem gazi az hem sekeri yok zeroyuda denedim iyiydi ama gene gaz orani yuksek geldi kaldirmadi migde

ha neden light degilde bu

cunki light ta aspartam var bol miktarda

aspartam cok kullanildigi zaman beyinde hucre kaybindan tut timor riskine kadar zarar veren bir madde

o yuzden aspartam hakkidna cikan bu kadar haberden sonra insanalr yavas yavas bu cok dusuk oranda aspartam kullanan sekersiz kola lara yoneldiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...