PhysX Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bu yorumlardan sonra denemem sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 arcane said: az değil, biraz değil ÇOK tat farkı var. tamaaam tamaaamm... üstüme gelmeyin, içmedim bile :D içmiyorum zaten kola falan pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben denedim tadı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 sıfır şeker hasiretlik çeker uğur yücelin deyimiyle böyle. ayrıca biz burda meraklıları severiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 fayrouz mudur nedir onun da tadı çok kötü almanyadaki gazlı ice tealer gibi. en güzel içecek vişneli öksürük şurubu çocukluğumdan beri onun kadar güzel bişey içmedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 kitana said: Coca Cola Zero tamamiyle bir duygu ürünüdür. Sırf erkekler light cola içmez ayarını düşünen coca cola erkeklerin light içebilmesi ve bunu sosyal olarak insanlara farklı şekilde kabul ettirmesinin diğer yolu onun adını Zero olarak değiştirmek ti. Bana sorarsanız bundan ibaret yaptı Zero yu , yoksa light dan farkı yok. aynısını habertürk'de okumuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 aynen light içen bir insan evladı olarak tad farkı göremedim ben ayrıca light isminden de rahatsız değilim arkadaş bi kelimeye takıp ürün kullanmamak nasıl bir saçmalıktır onu da hiç anlamadım ya neyse. edit: ayrıca yarın reklamlar üzerine ingilizce bir sunumum var, coca cola zero reklamını seçmem de ayrı bi aksiyon kattı duruma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben denedim, fena değil aslına bakılırsa tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben içtim çok çok beğendim zevkiniz ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ben sevmedim abi; gerçi çayıda oldukça şekerli içerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bencede başarılı ama light daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Tadı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Coca Cola Light'ın aynısı. Ama kutusu siyah olduğu için hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ben almanyada iciyorum zero'yu tadi hicte light gibi deil.Normal kolaya benziyor tadi.Tr deki farkli mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 burdakinin de bana kalırsa lightla uzaktan yakından alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ben de light icemiyorum tadi cok kötü geliyor ama beğendim zeroyu. normali gibi lezzetli değil ama arada şeker seviyesini dengede tutmak icin icilebilir :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 direk aynısı yahu light'ın, ülkeye göre deişik mi ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 valla seker korkum var kiloydu zartti zurttu o yzuden normal icmiyorum oyle aman light icerim delikanliyi bozar kompleksimde yok ancak gastrid var ve cocacola cok pis azdiriyor pepsininde gazi az ama light i boktan o yuzden max iciyorum hem gazi az hem sekeri yok zeroyuda denedim iyiydi ama gene gaz orani yuksek geldi kaldirmadi migde ha neden light degilde bu cunki light ta aspartam var bol miktarda aspartam cok kullanildigi zaman beyinde hucre kaybindan tut timor riskine kadar zarar veren bir madde o yuzden aspartam hakkidna cikan bu kadar haberden sonra insanalr yavas yavas bu cok dusuk oranda aspartam kullanan sekersiz kola lara yoneldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 abi zerodada var aynı miktarda diye biliyorum aspartam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 zero'da aspartan orani dusuk, başka bir tadlandirici da kullaniliyor yerine. Zero'nun tadi da bu nedenle degişik. Farkli bir tadlandirici kullanildigi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 anladım. nette baktımda ne kadar aspartam kullanıldıgı hakkında 2sinde de ölçekli birim bulamadım gizli heralde. ya da ben bulamadım tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 zaten içine ne kattiklarini oyle hooo diye yazmazlar abi, genel bilinen maddeler yazilir. Gerisi saklanir. Malum başkasi yapmasin hesabi :D pepsi ile coca-cola'nin tadlarinin farkli olmasi da bundan kaynaklanir. ikiside birbirinin ne kattigini bilmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ayrica 250ml cam şişe coca-cola light > coca-cola light > 250 ml cam şişe coca-cola > coca-cola > coca-cola zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 2 ölçek domuz eti var içmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 alkol varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar