aquatik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Limanlarda en fazla 2-3 gün kalıyorsunuz sanırım? Gittiğin yerlerde en çok nereleri beğendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 iyi yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aquatik said: Limanlarda en fazla 2-3 gün kalıyorsunuz sanırım? Gittiğin yerlerde en çok nereleri beğendin? 2-3 gün değildir bea. ben 1 hafta falan biliyorum. arkadaşın abisi de gemiciydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Aboo Japonya İyi yolculuklar ve bol şans :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Dönüyolar bile abi japonyası mı kalmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ASKFJHLSKDJGLDKF o zaman inanılmaz fail :P Demek ki neymiş, tarihlere bakmadan, yazıları okumadan cevap yazmak yanlışmış sdjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 cocacola said: off ne karılar vardır şmdi orda :) evet,çekik gözlü deniz kızları vardır (:P) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Pruvan neta olsun LonelyWolf O anladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 there and back again ya. çok şükür ayağım bastı memleket toprağına. herkese hoş bulduk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hoşgeldin. kaptın mı caponlardan bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hoşgeldin. özlemişsin belli. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ohannes abi bizde geçen gün japonyaya giden bi eleman olsada bişeiler sorsak diyorduk arkadasla özelden yolluyorum mesaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları ya. Ne medeniyet ne insanlık ne ağız tadı ne başka bişey. Sıfılar ya. Var ya kıyamet bile onlardan kopar kesin. Pis herifler. Adamların atmosferi bile kokuyo. Kızarmış deniz anası filan yiyorlar. Kimden mi bahsdiyorum? Tabii ki uzak doğululardan. Uzak doğulu fantezisi filan olan varsa, rusa filan çevirsin fikrini bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Hadi ya. Anime kızları gerçek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Dynun said: Hadi ya. Anime kızları gerçek değil mi? oha epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yok ya. uzakdoğu da ki kızların hepsi çarpık bacaklı raşitism hastası gibi ve hepsi ayaklarını böyle içe basıyor.Bir de o çirkin bacaklarını açoyları ta kıçlarına kadar. En son gelmeden önce Kore de bir hatunla tanıştım. 180 gün boyunca gördüğüm tek güzel kızdı. Böyle 175 boyu filan vardı. Acayip düzgün bacaklar filan. Bir kız ya o kadar zamanda. Bitmişler ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 LonelyWolf said: Yok ya. uzakdoğu da ki kızların hepsi çarpık bacaklı raşitism hastası gibi ve hepsi ayaklarını böyle içe basıyor.Bir de o çirkin bacaklarını açoyları ta kıçlarına kadar. En son gelmeden önce Kore de bir hatunla tanıştım. 180 gün boyunca gördüğüm tek güzel kızdı. Böyle 175 boyu filan vardı. Acayip düzgün bacaklar filan. Bir kız ya o kadar zamanda. Bitmişler ya :) oo bitirdin bütün fantezilerimizi = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hakkaten yani şimdi bütün arşivimi silmek zorunda kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bi kaç filmde gördüm baya güzel olanları da var aslında DİP not : Normal içerikli filmlerdi fesatlasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Dynun said: Hadi ya. Anime kızları gerçek değil mi? ahhaha hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 çarpık marpık ben olsam atardım 2 tane bavula :D hoşgeldin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar