prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Hayatımda ilk kez bir fransız arabası için başlık açıyorum. Haydi hayırlısı.. İlk olarak İngiltere’de 2008 başında satışa sunulacak olan Yeni Citroen C5 sedan ve estate modelleri Paris’de tanıtıldı. 2008 C5 Citroen’in Frankfurt otomobil fuarında tanıttığı C5 Airscape Concept’den çizgiler taşıyor. Daha uzun gövdesi ve tasarımında yapılan ufak değişiklikler ile yeni Citroen C5 ve sportif bir görüntüye kavuşmuş. Yeni Citroen’de yapılan tasarım değişikliklerine rağmen ilk dikkati aracın içi çekiyor, Aracın iç mekanında kullanılan teknoloji ver görsellik şimdiye kadarki hiç bir Citroen modelinde görülmemiş seviyede. 7 inç LCD ekran, NaviDrive sistemi, direksiyondan kumanda sistemi, şeritten ayrılma uyarı sistemi, 3 seviyede ayarlanabilen hidroaktif süspansiyonlar, Xenon farlara sahip uyarlanabilir aydınlatma sistemi gibi bir çok teknoloji unsuru yeni Citroen’de bulunuyor. Yeni C5′de geniş bir motor seçeneği de mevcut. 127HP 1.8i 16V ve 143HP 2.0i 16V benzinli motorların yanısıra Yeni C5′de dört adet de partikül filtreli Hdi dizel motor seçeneği bulunuyor. (HDi 110, HDi 138, HDi 173 ve HDi V6 208). Yeni C5′de hem manüel hem de otomatik vites seçeneği sunuluyor. fotolar Yorum: Fransız arabalarini hic haz etmem fakat arka stoplari biraz 3 serisini andırsa da ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 O Nav ekranını bizlere layık görmezler nasıl olsa. Sedan versiyonun kasasınıda pek tutmadım fakat SW versiyonu hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, Ben merakla bekliyorum bu Fransız'ı açıkcası :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bana pek çekici gelmedi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Vodan said: O Nav ekranını bizlere layık görmezler nasıl olsa. Sedan versiyonun kasasınıda pek tutmadım fakat SW versiyonu hoşuma gitti. O nav ekranları gelecek bence kesinlikle. sw versiyonu bencede güzel. Kabinde çift renk kullanılması çok şık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, Kumaş seçeneği olarak sadece kadife mi sunacaklar acaba yine :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Deriye geçmek lazım bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 5 serisinin opsiyonlarına da sahip. gayet te guzel olmus ki fransızlardan hazzetmıyorum bir eski kasa megane (babamın arabası) ve bır pug206 (a3 ten sonraki gecici arabam) faciasından sonra. ama motorlar hayal kırıklıgı. sehir ici konfor arayanlar icin nefis olacak gibi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 lcd ekranlı hic bir marka standart getirmedi onları turkıye ye. ya opsıyon ya hıc gelmedıler. nav larda uyumsuz dıye gelmıyor. bazı markalarda var. onlarda orjınal kullanmıyorlar, burada taktırıyorlar. o yuzden genelde idrive, mmc vs gibi lcd ekranlı kontrol sistemlerinden bagımsız ve de uyumsuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, Opsiyon diyince aklıma geldi; Honda almayı planlayan ve koltuklarını deri sipariş etmeyi düşünen olursa benimle irtibata geçsin ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 O kutular neyi temsil ediyor? Logoyu bişeye benzetemedim yağ falan diyeceğim ama alaka kuramadım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 su sıcaklığı heralde. citroen böle eblek değişiklikleri seviyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, Analog göstergeleri severim : üstünde 60-90120°C yazacak şöyle ki nerede olduğunu bilelim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bunda da belli zaten ya, o kırmızı çubuğun sağ tarafında birleşiyo ya, oraya geldiğinde suyun yumurta haşlama noktasına gelmiş demektir. :D İyice alman mantığıyla bakar olmuşsun olaya para :P bu aracı bekliyosun, ama kabine oturduğun anda istediğin hiçbi şeyi heralde ilk anda çalıştıramıycaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, Büyük ihtimalle :) Ve hemen kitapçığına sarılacağım :P Almanvari görünüşü hoşuma gitti açıkcası ve bir de kalite açısından oldukça fazla düzeltme yapıldığını okumuştum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 direksiyon güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 galiba ortası sabit kalıyo bunun da. C4teki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 direksiyon göbeği sabit kalıyo evet. airbag daima düzgün açılsın diye. bence çok başarılı olmuş. citroen için yeni bir dönüm noktası olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 evet hatch biraz passat andırmış kapılar falan. sedan stopların buyuklugu dısında enfes gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 MrMarvelous said: direksiyon göbeği sabit kalıyo evet. airbag daima düzgün açılsın diye. bence çok başarılı olmuş. citroen için yeni bir dönüm noktası olabilir... bunu dicektim tam, olta attım yine de kefallemişsin sen de :D yenilikçi düşünmek yararlı bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Ne zaman TR pazarına geleceğini bilen var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bu bahar geliyor, nisan olmadı mayıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar