SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 29 cekıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Cuce said: 29 cekıyo osbir yapalm biz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Topic toptan falso ya :) Erken açılmış, açan patinin nick full CAPS, posttaki foto masaüstü deil; sadece foto, fotoda Elisha hatun kişisi var, ama şimdiye kadar gördüüm en kötü fotolarından... Bu ne ulen?! Bu topii ilk açan olunca boyunuz mu uzuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 vazgectım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 abi mart gelsin koyarım ben yine kunil kunil $eyler.. daha $ubattayız plx yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mr_Hand said: Topic toptan falso ya :) Erken açılmış, açan patinin nick full CAPS, posttaki foto masaüstü deil; sadece foto, fotoda Elisha hatun kişisi var, ama şimdiye kadar gördüüm en kötü fotolarından... Bu ne ulen?! Bu topii ilk açan olunca boyunuz mu uzuyo? siteye üye olurken üye yapanlar birsey demedi caps a sen mi karışıyorsun. al işte kafatascının biri daha. başlık açma meraklısı değilim. eğer meraklı olsaydım zaten bir sürü madalyam olurdu. o resim masaüstümde. ve masaüstünde neredeyse 50 tane dosya olduğundan görüntü kirliliği yapmamasını gerektiğini düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 SON_SAVASCI said: al işte kafatascının biri daha. Ağırlığı olan kavramları, her türlü durumda kullanınca uygun düşmüyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 şiddetli tepkim biraz ağır oldu ama direk beni tanımadan nickime bakıp ta hareket eden birisini görünce ister istemez öyle yazdım. şimdi tek sorun nıckım mi. alın değiştirin ingilizce birsey yapın rahatlayacaklar sa rahatsız olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hakaret makaret etmemiştim, kendi problemin öyle algılamak o postu. bildiğin geyik o be geyik. sen saçmalamışsın, ben de saçmalamışım nedir yani... Bu arada nickini de ingilizce yapmayanı dövüyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hadi kavga edin pls benim nickimide arapça yapın pls asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 darkwall? peh ne biçim nick bu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ya elin kadar konus arkadasim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ne dedim ben ya ? :P sdfsdsf postta kastim ohhh mart gelsin koyarim.. miyaaav !! wallpaper'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hayır o deil de, mart değilse değil... geyiğini bile yapmaya ne gerek vardı sanki... Hale bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 elin kadar konuş ahahasd eğlenceli topak :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Quibble said: ya elin kadar konus arkadasim.. dfsafdsa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mr_Hand said: darkwall? peh ne biçim nick bu (:P) el kol hareketi yapmaa el kol hareketi yapmaa ne varmış ki benim niçkimde gayet güzel :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 alin mart ayinda bunu kullancam soz veriyorum.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Quibble said: ya elin kadar konus arkadasim.. bende doğuştan 3 tane el var :) (:P)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hadi igrenc espiri yapiim ozmn.. bendede dogustan 3 bacak var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 naaptınız yaa. öldü topic. böle bi topii 10 sene kimse açmaz artık bu kadar saçmalıktan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 10 gun sonra ben nisani acarim ya :D edit: chat yapiom die uyari alcam simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 sadece mart değil her ayın masa üstü :D !!11 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar