Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Öğlen 5 kağıda biraz dvd alayım dedim. Bide 4 durak erken indim dvd alcam diye. Adama söyledim, onu vereyim bunun vereyim dandik dandik markalar gösteriyo bana. Dedim princo ver princo istiyom, sonra açtırdım princoyu 15 tane aldı poşete koydu beyaz bir poşet. Cd poşetine bile koymadı aptal. Şimdi bi baktım gerzek herif cd vermiş dvd değil. Bu kadar mı aptal olur bir medya satıcısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kontrol etmedin mi alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Poşet şeffaf değildi bende bakmadım üstüne iyice cd mi yazıyor dvd mi yazıyor diye. Hayatımda hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ki. İzmirin ana princo dağıtıcısının açıkcası böyle bir aptallık yapacağı aklıma gelmediğinden kontrol etme ihtiyacı duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Lopeth said: kontrol etmedin mi alırken Brigand said: Bu kadar mı aptal olur bir medya satıcısı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kazıklandım demiyosun da aptal diyosun adama :P soğuk su iç montla sıç gibi oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Brigand said: Hayatımda hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ki. tecrübe olmuş işte. neymiş? bakmadan almayacakmışsın bişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 nereye su içiyom, adamlar dvdci sürekli dvd satıyolar. yarın götürecem vercem ellerine. bana dvdlerimi vercek onlar da. ama olan onlara olcak, aptallar adam gibi cd poşetine koysalardı hiçbişe olmazdı şimdi baktım hafiften çizilmiş dvdler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Lopeth said: kontrol etmedin mi alırken +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Brigand said: nereye su içiyom, adamlar dvdci sürekli dvd satıyolar. yarın götürecem vercem ellerine. bana dvdlerimi vercek onlar da. ama olan onlara olcak, aptallar adam gibi cd poşetine koysalardı hiçbişe olmazdı şimdi baktım hafiften çizilmiş dvdler. boşuna 4 duraklık yolu yürüyecen tekrar, onu kast ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Lopeth said: kontrol etmedin mi alırken X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 alsancakta dms var ordan al tüm markalar var orda hem işlerini biliyolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 KORSANA HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ekmek said: KORSANA HAYIR +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 http://www.thepickards.co.uk/images/pirate51.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Brigand said: .. şimdi baktım hafiften çizilmiş dvdler. cdler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 eheh diskette verir bakmazsaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 adam degısmez cdlerı arıza cıkartır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Görcez bakalım yarın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 1-adam poşete koyunca cd poşeti yokmu diye karşı çıkmamışsın bu birinci pasifliğin 2-kontrol etmemişin yukardaki şahısların dediği gibi 2. pasifliğin trafik polisi olsam 5/8 suçlu bulurdum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yarın manşet: dvdci komada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Değiştirdim bugün. Adam hatasını anlayıp bide kıyak geçti bu da bizden deyip özür diledi. Adam bile kendi hatasını anlarken burada bazı üyeler hala mesaj atan başkalarına çatabilmek için yer arıyorlar. Aferim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 adam hatalı ama aldığın şeyi kontrol etmemekle sende onun kadar hatalısın sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Brigand said: Değiştirdim bugün. Adam hatasını anlayıp bide kıyak geçti bu da bizden deyip özür diledi. Adam bile kendi hatasını anlarken burada bazı üyeler hala mesaj atan başkalarına çatabilmek için yer arıyorlar. Aferim size. niye duygusala bağladın ki? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Sus ve ıslak sıç var bir de yeni çıktı biliyonuzu gı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Luriel said: adam hatalı ama aldığın şeyi kontrol etmemekle sende onun kadar hatalısın sonuçta. Araba almıyom dvd alıyom kontrol etmedim 5-10 milyonluk şeyi kusura bakma. Hatta böyle tek tek arkalarında çizik var mı diye kontrol etmem gerekiyodu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar