Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aptal dvd'ci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öğlen 5 kağıda biraz dvd alayım dedim. Bide 4 durak erken indim dvd alcam diye.

Adama söyledim, onu vereyim bunun vereyim dandik dandik markalar gösteriyo bana. Dedim princo ver princo istiyom, sonra açtırdım princoyu 15 tane aldı poşete koydu beyaz bir poşet. Cd poşetine bile koymadı aptal.

Şimdi bi baktım gerzek herif cd vermiş dvd değil.

Bu kadar mı aptal olur bir medya satıcısı?
Mesaj tarihi:
Poşet şeffaf değildi bende bakmadım üstüne iyice cd mi yazıyor dvd mi yazıyor diye. Hayatımda hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ki. İzmirin ana princo dağıtıcısının açıkcası böyle bir aptallık yapacağı aklıma gelmediğinden kontrol etme ihtiyacı duymadım.
Mesaj tarihi:
nereye su içiyom, adamlar dvdci sürekli dvd satıyolar. yarın götürecem vercem ellerine. bana dvdlerimi vercek onlar da.

ama olan onlara olcak, aptallar adam gibi cd poşetine koysalardı hiçbişe olmazdı şimdi baktım hafiften çizilmiş dvdler.
Mesaj tarihi:
Brigand said:
nereye su içiyom, adamlar dvdci sürekli dvd satıyolar. yarın götürecem vercem ellerine. bana dvdlerimi vercek onlar da.

ama olan onlara olcak, aptallar adam gibi cd poşetine koysalardı hiçbişe olmazdı şimdi baktım hafiften çizilmiş dvdler.

boşuna 4 duraklık yolu yürüyecen tekrar, onu kast ettim ben
Mesaj tarihi:
1-adam poşete koyunca cd poşeti yokmu diye karşı çıkmamışsın bu birinci pasifliğin
2-kontrol etmemişin yukardaki şahısların dediği gibi 2. pasifliğin

trafik polisi olsam 5/8 suçlu bulurdum seni
Mesaj tarihi:
Değiştirdim bugün. Adam hatasını anlayıp bide kıyak geçti bu da bizden deyip özür diledi.

Adam bile kendi hatasını anlarken burada bazı üyeler hala mesaj atan başkalarına çatabilmek için yer arıyorlar. Aferim size.
Mesaj tarihi:
Brigand said:
Değiştirdim bugün. Adam hatasını anlayıp bide kıyak geçti bu da bizden deyip özür diledi.

Adam bile kendi hatasını anlarken burada bazı üyeler hala mesaj atan başkalarına çatabilmek için yer arıyorlar. Aferim size.

niye duygusala bağladın ki? O_o
Mesaj tarihi:
Luriel said:
adam hatalı ama aldığın şeyi kontrol etmemekle sende onun kadar hatalısın sonuçta.

Araba almıyom dvd alıyom kontrol etmedim 5-10 milyonluk şeyi kusura bakma. Hatta böyle tek tek arkalarında çizik var mı diye kontrol etmem gerekiyodu dimi ?
  • Yeni Oluştur...