mr.bungle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 k-rock fm kapanmış arkadaşlar haberiniz ola.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 neden kapanmış? bugun facebookda k-rock kapanmasın diye bi zımbırtı yolladılar bende kabul etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 o yüzden kapandı işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 "abi adamın biri iplememiş kapatıyoruz diyince kapatalım" demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 istiyosanız açtıriyim tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 "burası kiy rak" diyen bir rock radyosu olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 BiTcH_oFBaT said: "burası kiy rak" diyen bir rock radyosu olmasın zaten. çok aptalca bi görüş. başka rock kanalı varsa söyle pls. çok kötü olmuş kapanması. sabah sabah maiden çalıcak başka radyo gelmez herhalde uzun süre :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Samimi olsunlar, her Türk gencinin aklından geçen ilk isim olan "Yar Rock"ı açsınlar, kimsenin gücü yetmez kapatmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 walla bende bu sabah öğrendim sabah probleminde. mali durum yüzünden sanırım. akşamları zamane gençlerini yapan hakan yeni radyo açacakmış diye söylentiler var. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 -Cleglaw- said: BiTcH_oFBaT said: "burası kiy rak" diyen bir rock radyosu olmasın zaten. çok aptalca bi görüş. başka rock kanalı varsa söyle pls. çok kötü olmuş kapanması. sabah sabah maiden çalıcak başka radyo gelmez herhalde uzun süre :( aptalca filan değil. k-rock olduktan sonra power fm spikerleri gibi tarzanca konuşan tipler geldi radyoya. ingilzce şivesi ile türkçe mi konuşulur? tamamen piyasaya oynamadır bu. rock fm böyle değildi. indir itunes ordan radyoları dinle dicem. komik olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 rock fm zamanı başkadır.. k-rock olunca sapıttılar mal mal müzikler filan çalmaya başladırlar,dj ler öküzün önde gideni.. inşallah adam gibi rock müzik çalan bir radyo açılır da dinleriz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ismi bile orjinal değil her yönden özenti gitsin hiç üzülmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr.bungle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 açılmış tekrardan anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 üzülmedim şahsen, eksen varken bir an olsun açmıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Modern müziğin ekseni, ya da alternatif zımbırtıların rock radyosu filan değil, dözül dözül hard n heavy çalan radyo istiyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 türkiyede adam gibi başka rock radyosu yoktu kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar