AthleT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Güzel günler diliyorum yine... Güzel günlerin yanında diğer dileklerimde yanıyor... Münasebetsizce... Ağır ağır işitiyorum sözleri, en ağırından... Bahsettiğin şeyler o kadar hafif değil, farkındasın değil mi? O yüzden ağır gel... Bir insanı yıkacak, yeni bir insan yapacak, onu da katil edecek sözler çıkıyor ağzından. Biliyorsun ki ben kaldıramam... Aslında katil olmayı göze alamıyorum. Yalan söylemenin iki kuralı var. Birincisi; yalan söylediğin insandan zeki olmalısın, İkincisi; söylediğin yalanı asla unutmamalısın. Neden zekanı zorlayıp hafızana kaldıramayacağı yükler veriyorsun? Yapma... Yıkıyorsun... Kusura bakma... Bitiyorsun...
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 süper olmuş bana yalancı birini hatırlattı benden ona gelsin bu şiir
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Yalancılara söyleyecek çok sözüm var daha =) Teşekkürler...
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 athlet ne o oyle eylemlerim surecek der gibi..
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yalancılara iyi ayar olur bu haykırıştan :)
AthleT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Çok pis ayar olmuş hemde. Tehditler alıyorum =))
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bence yalan söylüyosun :P güzel olmuş ellerine sağlık
Öne çıkan mesajlar