Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda gerginlik durumu

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

dory otobus kaldiralim deyince aklıma geldi. para toplayalım patide paypalla falan, baya birikir bence.

şey alalım bi tane, böyle vosvogenin varya 1900lerden kalma milletin üstüne peace sembolleri boyadıkları yuvarlak hatlı minibüsleri, onlardan alalım bi tane, üstüne pati çizelim bi tane. oraya buraya kaldırırız.
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
öf şimdi bu okul kavgası topiğine efsane bir arenda_duwcal topiği linki koyacaktım ama bulamadım. bulan koysun dafsd. kavga nasıl edilir nasıl ağır laf söylenir hepsi vardı bilen bilir. çok yardımcı olurdu sdf.

parande atarak havada taklalar attigi mi?
terleyip bicaga sarildigi mi
yoksa karanliga dogru yururken bir fisiltiyla "asla aptallarla tartisma.." diye aslayan unlu efsanemi

onlar cok fazla ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha işte bu

arenda_duwcal said:
..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile...

...
Sosyal ağlarda paylaş

bu dediklerim yüzünden tepki alacağımı biliyorum.

Ezik olma,erkek ol,delikanlı ol.Kavgayı sevmeyebilirsin beceremeyebilirsin git dayak da yesen kimse kalkıp seni ezemez sonuçta ille dövceksin diye bişey yok burda olay gururunu korumak.Doğru veya yanlış bana toplum içinde biri hakarete ederse aşağılarsa yok bursum yok kolum yok bacağım düşünemem.Binbir türlü yolu var okul dışında biyerde gel konuşalım dersin ne olcaksa olur korkaklığını bursum var diye örtmeye çalışma bence kendini de kandıyırosun.Bunları neden söyledim seni ezmek için mi hayır ama böyle devam edersen hayatta hep senden güçlü olanlar tarafından ezilmeye mahkum olursun hep silik bi tip olursun kimseden de saygı görmezsin yarın bigün yanındaki kız arkadaşına laf atsalar sevgilim yürü bursum var mı diyeceksin..Şiddet iyi bişey değildir ama gerektiği zamanlarda malesef var böyle şerefsizlere konuşmak yetmiyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatında senden güçlü olan insan her zaman olur, sen en güçlü konumuna gelene kadar. Onlara da el kaldıramazsın, el kaldırmakla çözülmüyor olaylar, iyice boka sarıyor. Hayatta senden üstün olan insanlar seni her zaman ezer, şu anda şu yaşta ezdirmezsin höt dersin çat dersin vurursun kırarsın ama yarın öbürgün bir işe girdiğin zaman senin üstündeki insanın sana canım cicim yapmasını bekleyemezsin. Bazısı vardır rütbesini bilir, rütbesine göre ağır davranır, bazısı vardır rütbesinin ona verdiği yetkiyi süistimal eder, istediği kadar da yapar bunu ama sesini çıkaramazsın. Ben bilmem, hayatımda hiç ezilmedim, hiç kimseyle aram bozulmadı, asla ezik bir insan olmadım, hiç böyle şeylere ihtiyacım olmadı ama bildiğim birşey varsa o da elini kaldırdığında her şeyin iyice boka saracağıdır. Sen şimdi gidip o çocuğu okul dışında patakladın diyelim, yok mu bunun başka arkadaşları gelip seni genkliycek başka bir zaman? Yok mu burs derdi olmayan insanlar, seni dövse de sadece disipline gidip yırtacak insanlar? Var. E sen şimdi gidip çocuğu okul dışında döveceksin, adamlar da seni okul içinde benzetecek ne gururun kalacak ne karizman, kız mız da yalan olacak böylece sana. Fevri davranmadan ya da o tür tavsiyeler vermeden sonuçlarını düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen beni dinle. Ben de böyle bişey yaşamanın kıyısından dönmüştüm. Lisede bi herif vardı ayı gibi, aynı servisteydik, bana laf atar, sinirlendirmeye falan çalışırdı kro. Adın çıkacağına canın çıksın derler ya, işte bu söz senin anahtarın (:P)

Adama sınıfta sürekli laf çarpıtırdım. Sınıfta bunun taklidini falan yapardım millet yarılırdı. Öldürücü darbe "tosba" oldu. O zaman nerden aklıma geldi bilmiyorum ama adama tosba diye isim takmıştım. Bana iyilik borcu olan bikaç kişiyle tosbaya dönüşmüştü. En son zamanlar artık tenefüste o sınıfa gelmeden tahtaya "Do not enter Tosba" yazıp altına kağlumbağa falan çizerdik :D

Diceğim herifi sallama, toplumun önünde küçük düşürmeye bak :P
Sosyal ağlarda paylaş

@xaenin

tabi herkesin ortasında yusuf yusuf diye laf atılması korkak denmesi enseye şaplak yapılması durumunda kızlar arkadaşa hasta olur dmi...Senin dediğin durum ayrı bu ayrı nası alışırsan öyle gider ben gerektiği durumda kendini ezdirmemekten yanayım dediklerin de belki olabilir ama ben gururumun kırılmasındansa itin birinin gelip bana yusuf yusuf diyip gülmesindense kolumun kırılmasını tercih ederim.İş hayatında kimse gelip sana bu derece bi muamele yapamaz bu arkadaşın yaptığı resmen arkadaşı cümle aleme rezil etmek bu durumda sessiz kalıyosa anasına bacısına laf edilse de sessiz kalacak demektir benim anlatmaya çalıştığım o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...