ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 fightersfight said: bana gore ve bazı psikologlara göre eşcinsellik bir kişilik bozuklugudur. bunu yasaklamam. ama evlat edinmesi ne izin vermem ben olsam. başka bir hayatıda bozmuş ve onun rızası olmadan o çocugu birine baglamış olursun.nasıl kötü bir ebeveyne çocugu vermek istememem gibi. bu zaten benim konu alanım degil bunu psikiyatristlere danışmak lazım. konuda bu degil ama sizin derdinizi biliyorum. türbanı serbest bırakıcak kişinin diger özgürlüklere ne kadar destek verip vermedigini tartışıyorsunuz. türbanı ünilerde serbest bırakıcak kişi isterse dünyanın en şerefsiz en yobaz en namussuz adamı olsun,bu türban takmanın özgürlük olmadıgını söyleyemez. İşimize gelen özgürlük anlayışı... Bence kendi kafanı kumaşla sarınca kendini yaradana yakın hissetmekte bir kişilik bozukluğu. Kendini karşı cinse karşı o kadar rahatsız hissediyor ki kafasını sararak güvenlik arıyor bu insanlar. Onları okula alarak eğitim sistemimizin ayarını bozmak istemiyorum. Nasıl ki sosyopatları okula almak istemiyorsak aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar