owshit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Dün burda geyik yapan elemanlar mod oldular, eski modlar daha iyidi bana göre
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Hah sizden ogrenecektik nasil mod olunacagini. Ha ayrica sadece konu disinda sert yazmaktayim. Onun disinda kelebek gibiyimdir!!bir Siz surda moderatorluk dersleri veriniz: forum.islamiyet.com EDIT: Ha ayrica Sanane zamaninda bende vardim burda, demekki sizde problem var, milleti kusturuyorsunuz.
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Sen seviyeni belli ettin çoktan , bana göre bir birey değilsin. Forumda lagaluga yapan sanal seviyesiz bir nickname den ibaretsin.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ya topik konusunu tartışın ya da gidin garbageda veya ÖMden birbirinizle didişin. Daha devam ederseniz tartışmaya konu ile alakasız değerli yorumların hepsini üşenmeden silicem.
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bunlar kesin einsatzgruppen hesabı timlerdir. mesela kameramanın kafasına zorla türban geçirmiş olabilirler. bu arada ben de ismet paşa zamanından beri buradayım, belirtmek istedim.
Öne çıkan mesajlar