Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unite Windows and Linux With a Single Mouse Click!

Sypro

Öne çıkan mesajlar

ya da ba$ka bi deyi$le aynı anda hem windows hem linux, daha güzeli de aynı masaüstünde..
ha bunun ne güzelliği var ki, benim desktop'ta da ikisi kurulu diyen ki$iler için $öyle bi imaj vereyim daha net olsun olay..

linux'a geçmek isteyen ama korkan ki$iler için belki cazip gelebilecek bi$ey olabilir.. belki de kullanan ki$iler için bi farklılık olur.. ne biliyim payla4mak istedim.

kaynak: http://news.softpedia.com/news/Unite-Windows-and-Linux-With-a-Single-Mouse-Click-78535.shtml
Sosyal ağlarda paylaş

celeron 1.7 / ti4200 256mb / 512 ddr ram konfigürasyonlu makinede minimuma yakın lag ya$adığımı söyleyebilirim. wine 'ın yetersiz kaldığı durumlarda denenmesi gerekli bi$i kanımca..
küpün bi tarafına koymak da güzel bi yöntem olabilir lakin desktop effects olayı sanmıyorum ki herkesin kullanmak isteyeceği bi$ey olsun, sağlam bi makinede sadece gerekli olan i$ler için kullanılcaksa ve sürekli bi ona bi ona geçmek falan gerekiyosa bunun yerine aynı masaüstünde ikisinin de aktif olması güzel..

ps: merak edenler için, windows görev çubuğuna basınca windows desktop ekranı kaplıyor, tu$ kombinasyonları ile pencere haline gelebiliyo ekranı kaplayabilio ya da ne bilim öyle kafaasına göre sadece durabiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...