Sypro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ya da ba$ka bi deyi$le aynı anda hem windows hem linux, daha güzeli de aynı masaüstünde.. ha bunun ne güzelliği var ki, benim desktop'ta da ikisi kurulu diyen ki$iler için $öyle bi imaj vereyim daha net olsun olay.. linux'a geçmek isteyen ama korkan ki$iler için belki cazip gelebilecek bi$ey olabilir.. belki de kullanan ki$iler için bi farklılık olur.. ne biliyim payla4mak istedim. kaynak: http://news.softpedia.com/news/Unite-Windows-and-Linux-With-a-Single-Mouse-Click-78535.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bence pek efficient degil. desktop effects'i kapatmak gerekiyomus ki bu da kotu bi olay. Onun yerine ben kupun bi yuzune yerlestirdim vbox'la calisan windows'u. Gerektigi zaman ceviriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 o değil de hangi ubuntu teması o? adam gibi bir tema bulamadım gitti. ya çok karanlık ya çok büyük geliyor hepsi. tek tek de uğraşmak sıkıyor, hep human'a dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 UbuntuStudio ile gelen temayı seviyorum ben, gerçi o da çok karanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ohannes bu ne ya :) iki işletim sistemi aynı anda mı çalışıyo şimdi? Kaynak kullanımı nasıl? sorunsuz çalışıyo mu? vay anasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Iki isletim sistemi ayni anda calismiyo. Windows virtualBox araciligiyla calisiyo. Epey bi yavas valisiyo. Bu nedenle zaten sistem konfigurasyonunun iyi olmasi gerektigi soyleniyo. Yoksa mouse'la ekran arasindaki lag farkedilir boyutta (p4'te en azindan boyle). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 celeron 1.7 / ti4200 256mb / 512 ddr ram konfigürasyonlu makinede minimuma yakın lag ya$adığımı söyleyebilirim. wine 'ın yetersiz kaldığı durumlarda denenmesi gerekli bi$i kanımca.. küpün bi tarafına koymak da güzel bi yöntem olabilir lakin desktop effects olayı sanmıyorum ki herkesin kullanmak isteyeceği bi$ey olsun, sağlam bi makinede sadece gerekli olan i$ler için kullanılcaksa ve sürekli bi ona bi ona geçmek falan gerekiyosa bunun yerine aynı masaüstünde ikisinin de aktif olması güzel.. ps: merak edenler için, windows görev çubuğuna basınca windows desktop ekranı kaplıyor, tu$ kombinasyonları ile pencere haline gelebiliyo ekranı kaplayabilio ya da ne bilim öyle kafaasına göre sadece durabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar