Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unite Windows and Linux With a Single Mouse Click!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya da ba$ka bi deyi$le aynı anda hem windows hem linux, daha güzeli de aynı masaüstünde..
ha bunun ne güzelliği var ki, benim desktop'ta da ikisi kurulu diyen ki$iler için $öyle bi imaj vereyim daha net olsun olay..

linux'a geçmek isteyen ama korkan ki$iler için belki cazip gelebilecek bi$ey olabilir.. belki de kullanan ki$iler için bi farklılık olur.. ne biliyim payla4mak istedim.

kaynak: http://news.softpedia.com/news/Unite-Windows-and-Linux-With-a-Single-Mouse-Click-78535.shtml
Mesaj tarihi:
bence pek efficient degil. desktop effects'i kapatmak gerekiyomus ki bu da kotu bi olay.

Onun yerine ben kupun bi yuzune yerlestirdim vbox'la calisan windows'u. Gerektigi zaman ceviriyorum.
Mesaj tarihi:
Iki isletim sistemi ayni anda calismiyo. Windows virtualBox araciligiyla calisiyo. Epey bi yavas valisiyo. Bu nedenle zaten sistem konfigurasyonunun iyi olmasi gerektigi soyleniyo. Yoksa mouse'la ekran arasindaki lag farkedilir boyutta (p4'te en azindan boyle).
Mesaj tarihi:
celeron 1.7 / ti4200 256mb / 512 ddr ram konfigürasyonlu makinede minimuma yakın lag ya$adığımı söyleyebilirim. wine 'ın yetersiz kaldığı durumlarda denenmesi gerekli bi$i kanımca..
küpün bi tarafına koymak da güzel bi yöntem olabilir lakin desktop effects olayı sanmıyorum ki herkesin kullanmak isteyeceği bi$ey olsun, sağlam bi makinede sadece gerekli olan i$ler için kullanılcaksa ve sürekli bi ona bi ona geçmek falan gerekiyosa bunun yerine aynı masaüstünde ikisinin de aktif olması güzel..

ps: merak edenler için, windows görev çubuğuna basınca windows desktop ekranı kaplıyor, tu$ kombinasyonları ile pencere haline gelebiliyo ekranı kaplayabilio ya da ne bilim öyle kafaasına göre sadece durabiliyo.
  • Yeni Oluştur...