senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 evet arkadaşlar soru gayet net ve açık 2 adet monitör var elimde söylemesi ayıptır bi tanesini 22" lg :) diğeri 17" dede yadigarı filipis şimdi bana öyle bir program lazım ki lg de bildiğimiz xp masaüstü olsun ama 2.ekranda bambaşka bir masaüstü bambaşka bir wallpaper olsun nası olur bu? hadi böyle bir imkan yok diyelim o zmn 2.ekrana nası apayrı bir wallpaper koyabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 abi iki resmi paintte uygun şekilde birleştir. ayrıldığı nokta monitörler arası geçiş noktasına denk gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hacı onu denedim de olmadı ya şimdi benim 2 monitör de de aynı wallpaper gözüküyor senin dediğim gibi yaptığımda o 2 resmi bir ekrana sığdırmaya çalişio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ekran kartın nvidia mı? öyleyse eğer, 2. ekrana görüntüyü uzatma muhabbetinde farklı seçenekler var, kurcala iyice. İstediğin gibi bi sonuç alman olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ekran kartı ati ekranı uzatma olayına girdim de o da pek performanslı olmadı malesef. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 eheh ööle alakasız ekranlarla olmuyo o iş tabi :P atide de bişeyler vardır kesin, ama kullanmadığım için bilemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bu tür işleri yapan programlar. Ben UltraMon denemiştim. Baya iyi bir program ama ne yazik ki lisansı 40 dolar. Bir aylık deneme sürümü var. Ararsan aynı işi yapacak freeware programlar da bulabileceğine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mirage said: Bu tür işleri yapan programlar. Ben UltraMon denemiştim. Baya iyi bir program ama ne yazik ki lisansı 40 dolar. Bir aylık deneme sürümü var. Ararsan aynı işi yapacak freeware programlar da bulabileceğine eminim. yeah ultramon 'u ben de denedim tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ultramon süfer bişiymiş ya tam istediğim program teşkürler mirage & sypro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar