Afush Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Waffle hastalığı sardı dört bir yanımı. Bornova da ki "Waffle'cı Akın" abinin ordan içeri girmeden geçebilmek için her gün irademi zorluyorum resmen.. Var mıdır şöyle Akın Abi'nin ki gibi olmasa da kahvaltıda üzerine ballı meyveli bi karışım koyup yiyebileceğimiz türden kolay gibimsi bi waffle tarifi???.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bi kere waffle için özel ızgaramsı hede lazım. Bundan bulduktan sonra googlelamaya kalıyo olay hamurunun kıvamı için... İçine de istediin meyve ve çikolata türünü yapıştırıyosun zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Basitinden şöyle bişey olabilir http://www.cookingbynumbers.com/skills/skillpage.asp?Skill_Number=13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bende talep edicektim bu tutodan lakin evin tam karşısına "Kimin Abisi" açılınca 3 melyona vafılcı akınınki gibi vafıl yer olduk. sayesinde vafıla doyduk. kimin abisi çok yaşa! kimin abisi lan harbiden? dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 diadan o yolladığın şey bildiğin krep. waffle değil. ben de heyecanla bi daldım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 waffle ın da malzemesi krep değil mi zaten? ya da ona cok benzeyen bişey. ben bi fark tadamıyorum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ya tadının alakası olmasa da böle hafif keki andıran bi kıvamı var hamurunun ama. krepte lavaş gibi bişey oluyo nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bence kasmayın evde yapılan dışarıda yapılan gibi olmuyor. :/ ya da ben beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 evde yapilan cok daha guzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 çok güzel waffle yapıyorum evde. yapması da çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 waffle yapabilmek için makina lazım.. ne kadardır ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 makinasiz yapilmio mu bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Yav waffle makinesi denilen şey tost makinesi kıvamında bir olgu, hamurunu yapacağınız karışımın kıvamını iyi tutturduktan sonra bence makinesiz de yapılabilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Buyrun bunlarda kısa bir Google searchten sonra bulduğum waffle makinesi satan site linkleri: Weblebi Hipermex Shobbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 waffle makinasına gerek yok be abi tost makinasında yapın işte, şekilleri farklı sadece amaaan, ne adamsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 tost makinasında akar gider kenardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bizimkinde akmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 waffle kartuşlu tost makinesi evet yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Afush said: Var mıdır şöyle Akın Abi'nin ki gibi olmasa da kahvaltıda üzerine ballı meyveli bi karışım koyup yiyebileceğimiz türden kolay gibimsi bi waffle tarifi???.. kimse yazmamış, gerçi bulmuşsundur belki de, ama geç de olsa waffle tarifi anlatmış olayım. kabaca: 2 yumurta, yarım litre süt, bi poşet pudra şekeri, bir poşet vanilin, bir poşet kabartma tozu. bir yemek kaşığı katı yağ veya sıvı yağ 2.5 bardak un bu değerleri göz kararına veya zevkine göre değiştirebilirsin istersen. ancak kabaca böyle bir karışım hazırlamak gerekiyor. bundan sonra bol bol karıştırcaksın. sürekli karıştırıp iyice kıvama gelmesini sağlıycaksın. waffle bölmeli bir tost makinesine koyup kızartıcaksın. mis gibi waffle'ın hazır. bundan 6 civarında waffle çıkıyor. Selamon said: Yav waffle makinesi denilen şey tost makinesi kıvamında bir olgu, hamurunu yapacağınız karışımın kıvamını iyi tutturduktan sonra bence makinesiz de yapılabilmeli toggie said: waffle makinasına gerek yok be abi tost makinasında yapın işte, şekilleri farklı sadece amaaan, ne adamsınız. E elbette fırında da yapsan waffle hamuru waffle hamurudur. Kek gibi yersin işte. Ancak waffle için özel tost makinelerinin şöyle olayları vardır. 1- Yanları kapalı olduğu için etrafa akmıyor. 2- Tost makinesi gibi kocaman bir alanı kaplamıyor, 2-3-4 tane ayrı bölmeyle birden çok waffle yapabiliyorsun. 3- Gözenekli yapısı, bazı yerlerin kabarmasını bazı yerlerin daha az kabarmasını sağlıyarak, kıtır waffle tadını sağlar. 4- Tost makinesi direk içindekini press ederken, waffle makinesi çukur kabı sayesinde kekimsi bir hale gelmesini sağlar. Hani çok da pahalı şeyler değiller. Özellikle ucuz tost makinelerinin yanında waffle bölmeleri de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 toggie said: waffle ın da malzemesi krep değil mi zaten? ya da ona cok benzeyen bişey. ben bi fark tadamıyorum acıkcası. waffle ile krep çok farklı şeylerdir en basitinden waffle şekerlidir, krep şekersizdir. Krep genelde kahvaltıda yenir. Omletle gözleme karışımı birşeydir. Tatlandırsın diye baharat konulabilinir. Waffle ise yemeklerin arkasından yenilebilecek bir hamur tatlısıdır. Pancake'ten farkı içine şeker, kabartma tozu, vanilin gibi şeyler konmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bone bize waffle partisi verirsin artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bone tarif çin çok saol..deniyim bi ben bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar