senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bende mx bir ge4 var. bu kart hem 256 renki desteklemiyor (mesela şu windowsun açılış logosunu göremiom sonra mavi hata ekranları da çıkmıyor.Hatta format attıktan sonra windowsun yükleme ekranı bile açılmadı) hemde fanı çalışmıyor galiba.Commandos2 oynuyordum birden monitörden görüntü gitti pc ye restart attım görüntü yine gelmedi sonra bilgisayarı kapatıp bi 15 dak bakledikten sonra görüntü gelebildi... fan'ın çalışmamasının sebebi ne olabilir.Bu kartı takıp çıkaırıken bozdum mu yoqsa !!![hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Yeni fan al 3-5$ birsey.Ama iyi birsey alıcam dersen daha da artıyor fiyat. 256 renk olayı ise driverlerını yanlıs tanıyor olabilirsin.[hline]*This is my gift and my curse* [Bu mesaj jonq tarafından 21 Mart 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 kartla gelen driveri yükledim daha nası yanlış tanıtacam ayrıca aynı karttan arkadaşımda da var onda sorun falan yoq bu arada kartım ınno3D tornado geforce4 mx 440[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 aman hata yapmışsın inno alarak.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ne alaka ? inno paran yoksa alabileceğin en iyi marka[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 garantisi dolmadıysa gonder servisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: arcane, 21 Mart 2003 16:07 tarihinde demiş ki: ne alaka ? inno paran yoksa alabileceğin en iyi marka[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* oha lam 100 kağıt saydım ben ona :P[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ehe kartı sökp fanına bak cok toz birikmesi olmuşsa ondanda calışmıyo olabilir:)[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-savage Mid/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar