mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bone said: biz de burda yaptık buluşma, ne var. ama 2-3 kişinin toplandığı gezdiği aktiviteler pek "buluşma" sayılmıyor. "bulusma" yaptik dememis zaten bulustuk biz demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ahah, iyi de ben lex'e takiliyordum. dagdagads f:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 boneu davet etmemissin alinmis ama bak sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yapar beklerim, acik ariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Toplanamadınız mı?, ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yok aga lex'in ayarladigi ayarlayacagi ayarlama girişiminde bulundugu bulunacagi bir bulusma baslamadan biter . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ben olsaydım yav keşke.gerge falanda varmış negüzel,baya yardırırdık müzikten falan.Ayarlardım kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar