Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Galatasaray - Fenerbahçe (27.02.2008 - 20:00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Khelben said:

2002
Uzakdoğuda yapilan dünya kupasinda Türkiye, dünya üçüncüsü oldu
Michael Schumacher Formula 1 de başarilarina yenilerini ekliyordu
ama Fenerbahçe Türkiye kupasını yine de alamiyordu fakat türkiye kpasını alamadığı halde gs'ye 6 atıp perişan ediyordu.
edit : typo
Mesaj tarihi:
galatasaray son 2 maçta beni çok şaşırttı bu yüzden bu maç için yorum yapamıyorum yapmak istemiyorum. ama şu bir gerçektir ki bu maç galatasarayımız için kader maçı seviyesindedir.
Mesaj tarihi:
11 ler:

Aykut, Sabri, Song, Servet, Volkan, Barış, Mehmet Topal, Lincoln, Arda, Ümit Karan, Hakan Şükür

Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman
Mesaj tarihi:
byzasz said:
maçı kim veriyordu, şifreli herlde netten izleyebiliyormuyuz?

LigTv veriyor, maçı. SopCast de vs. vardır herhalde ama burada sopcast linki istemek veya sormak yasak.
Mesaj tarihi:
Xobalt said:
11 ler:

Aykut, Sabri, Song, Servet, Volkan, Barış, Mehmet Topal, Lincoln, Arda, Ümit Karan, Hakan Şükür

Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman

Gene mi yok Nonda ya?
Mesaj tarihi:
Xobalt said:
byzasz said:
maçı kim veriyordu, şifreli herlde netten izleyebiliyormuyuz?

LigTv veriyor, maçı. SopCast de vs. vardır herhalde ama burada sopcast linki istemek veya sormak yasak.
öle mi bilmiyordum, dediğin gibi bende var netten bakarım artık..teşekkürler ilgin için
Mesaj tarihi:
aytimania said:
feneri kupadan elicek takım elendiğine göre bu görevi gsaray üstlencek umarım başarılı olurlar, olmasa da nslsa kayseri fln eler feneri 2107 de fener alır kupayı

sizden daha ii tabi kayseri siz yapamasanız o yapar dmi. heh..
  • Yeni Oluştur...