kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 BloodMaster said: hakem maçı katletti zaten haram olsun o hakeme hakemlikten kaandığı herşey emek hırsızı haram olsun sizde 20dk 9 kişi oynamış takıma uzatmada gol attık 2-1 yendik diye deli gibi sevinin sizede helal olsun anca zaten böle yenebilirsiniz neyse sizin sağanızdaki lig maçı çok keyifli olucak kupayı artık şampiyonluk kupasının yerine koyarsınız sağamız çok güzel. sağamızı çok severiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 VE maç biter GS 2 FB 1 hakem kraldı =) asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 renkli bi maç oldu ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kratochvil said: haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ehe hayır bu nasi bi serefsizlikse, boyle hatasini duzeltmeye calisir gibi lincolnu filan atiyor hani battik zaten bari duzeltmeye calisalim biraz diye. colugundan cocugundan cıksın isallah gun yuzu goreme bidaha cuneyt cakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Slat said: Staddaki loser taraftarlarda yerinde duramıyor sevinçten ahahah nasıl bir takımdır bu ya.. Komedi resmen.. Burdaki tek gülünç şey sensin.Hazımsızlık böyle birşey olsa gerek,bir önceki postlarına bakarsak da umarım bu forumda barınman bir şekilde engellenir...En azından futbol bölümü. Böyle adamlara inat,Sevilla forması getirtiyorum e-bay'den.Şu an bunu yapıcam ne lanet zihniyetli adamlarsınız ya. Seviyesizlik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Aramis said: kratochvil said: haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllllehehhe evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 BulletRide said: Odeon said: birde seviniyorlar Ben seneye 9 kişiyi hatırlamiicam.Belki hafızam kötü ondan da olabilir.Ama Fenerbahçe'yi elediğimizi ve bu kupayı tekrar ve tekrar alamadıklarını hatırliicam.Ama kaç yıldır alamadıklarınıda hatırlamayabilirim o zamanda FB'li bir ark yardımcı olur umarım bana. Bir takım için ve taraftarı için en kötü şey,kendi başarıları degilde başkasının başarsızlıklarıyla avunmaktır. İşte bu yüzden bu halledesiniz. Biz bu sene Avrupa'nın en iyi 16 takımından biriyken siz Levekusen'den 5 tane yiyip evinize dönüyorsunuz. Seneye degil 10 sene daha hatırlayabilirsin bu günleri Biz 25 degil 75 sene almasakta olur bu kupayı emin olabilirsin Futbol Türkiye'nin dışında artık,Bu kupayla ana UEFA'ya gider yine elin golf takımlarından 3 yer milletin attıgıyla turlar sonra 5 tane yer döner kendinizi avutursunuz. Bir 2dk oturup düşünün neydiniz ne halledesiniz. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllllehehhe evet eheheheh tamam ben seni aricam az sonra gorusuruz telde kankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Hep hakem zaten yauv. FEner bundan kelli hakemsiz oynasın agaliler. Çok dürüst takım zati, faul filan yaparlarsa kendileri durur. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ahah birde sewiniyorlar yüzlerine tükürsek yarabbi şükür diyecekler , bu kadar zavallı bir takım görmedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllllehehhe evet eheheheh tamam ben seni aricam az sonra gorusuruz telde kankimahahha hadi canım sen bi soda aç kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 cüneyt cakırın kızı varmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tvudan seyreden varmiydi adam sesi kesti yardiriyor kufurleri inanilmaz MUHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Eternal said: BulletRide said: Odeon said: birde seviniyorlar Ben seneye 9 kişiyi hatırlamiicam.Belki hafızam kötü ondan da olabilir.Ama Fenerbahçe'yi elediğimizi ve bu kupayı tekrar ve tekrar alamadıklarını hatırliicam.Ama kaç yıldır alamadıklarınıda hatırlamayabilirim o zamanda FB'li bir ark yardımcı olur umarım bana. Bir takım için ve taraftarı için en kötü şey,kendi başarıları degilde başkasının başarsızlıklarıyla avunmaktır. İşte bu yüzden bu halledesiniz. Biz bu sene Avrupa'nın en iyi 16 takımından biriyken siz Levekusen'den 5 tane yiyip evinize dönüyorsunuz. Seneye degil 10 sene daha hatırlayabilirsin bu günleri Biz 25 degil 75 sene almasakta olur bu kupayı emin olabilirsin Futbol Türkiye'nin dışında artık,Bu kupayla ana UEFA'ya gider yine elin golf takımlarından 3 yer milletin attıgıyla turlar sonra 5 tane yer döner kendinizi avutursunuz. Bir 2dk oturup düşünün neydiniz ne halledesiniz. Yazık. Gazı almışın,baya uzun döktürmüşsün emeğine saygısızlık etmek istememem ama... Babsör bizde 2 tane Avrupa kupası var. Sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Siz sadece bu sene avrupanın en iyi 16 takımı arasına girebildiniz...Biz sıkıldıkça giriyoruz güzelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kac oldu 30 senemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bi Beşiktaş'lıyım, yenildk saat 6 da stattan çıktım eve geldiğimde saat 8 olmuştu trafik sağolsun. Kaç saattir yüzüm gülmüyodu, ama böyle bişi olmaz abi ya ahjuafgkljdfhklfgdsklhfgdhşfdhlk!!! Hakemin bize kastı var hep fbden adam attı haftasonu bizle oynucaklar biraz da gsden atsana ya dfshsgfduhfgdsjhfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 muhauhah yemin ediyorum zerre üzüldüysem gs ı bu kadar zavallı bir halde görmek bana yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllllehehhe evet eheheheh tamam ben seni aricam az sonra gorusuruz telde kankimahahha hadi canım sen bi soda aç kendine kapagini yollarim gelicek hafta sodanin uyarmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Odeon said: tvudan seyreden varmiydi adam sesi kesti yardiriyor kufurleri inanilmaz MUHAHAHAHAAHAH Abi AJJAHDFJSDF inanılmaz küfürlerdi. Davut Tataroğlu'nu tanımıyorum ama gayet güzel kullandı cümle içinde onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllllehehhe evet eheheheh tamam ben seni aricam az sonra gorusuruz telde kankimahahha hadi canım sen bi soda aç kendine kapagini yollarim gelicek hafta sodanin uyarmiyok bu macı al sen kapak niyetine bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tebrikler galatasaray hafta sonu görüşmek dileğiyle !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bonjo said: ahah birde sewiniyorlar yüzlerine tükürsek yarabbi şükür diyecekler , bu kadar zavallı bir takım görmedim valla Bonjo ayıp bence. Gülün geçin,o kadar gülünç buluyorsanız. Hakaret ederek kendinizi ucuz gösteriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar