Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Galatasaray - Fenerbahçe (27.02.2008 - 20:00)

toggie

Öne çıkan mesajlar

BloodMaster said:
hakem maçı katletti zaten haram olsun o hakeme hakemlikten kaandığı herşey emek hırsızı haram olsun sizde 20dk 9 kişi oynamış takıma uzatmada gol attık 2-1 yendik diye deli gibi sevinin sizede helal olsun anca zaten böle yenebilirsiniz neyse sizin sağanızdaki lig maçı çok keyifli olucak kupayı artık şampiyonluk kupasının yerine koyarsınız

sağamız çok güzel. sağamızı çok severiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Staddaki loser taraftarlarda yerinde duramıyor sevinçten ahahah nasıl bir takımdır bu ya.. Komedi resmen..

Burdaki tek gülünç şey sensin.Hazımsızlık böyle birşey olsa gerek,bir önceki postlarına bakarsak da umarım bu forumda barınman bir şekilde engellenir...En azından futbol bölümü.

Böyle adamlara inat,Sevilla forması getirtiyorum e-bay'den.Şu an bunu yapıcam ne lanet zihniyetli adamlarsınız ya.
Seviyesizlik resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Odeon said:
birde seviniyorlar

Ben seneye 9 kişiyi hatırlamiicam.Belki hafızam kötü ondan da olabilir.Ama Fenerbahçe'yi elediğimizi ve bu kupayı tekrar ve tekrar alamadıklarını hatırliicam.Ama kaç yıldır alamadıklarınıda hatırlamayabilirim o zamanda FB'li bir ark yardımcı olur umarım bana.

Bir takım için ve taraftarı için en kötü şey,kendi başarıları degilde başkasının başarsızlıklarıyla avunmaktır.
İşte bu yüzden bu halledesiniz.
Biz bu sene Avrupa'nın en iyi 16 takımından biriyken siz Levekusen'den 5 tane yiyip evinize dönüyorsunuz.
Seneye degil 10 sene daha hatırlayabilirsin bu günleri
Biz 25 degil 75 sene almasakta olur bu kupayı emin olabilirsin
Futbol Türkiye'nin dışında artık,Bu kupayla ana UEFA'ya gider yine elin golf takımlarından 3 yer milletin attıgıyla turlar sonra 5 tane yer döner kendinizi avutursunuz.
Bir 2dk oturup düşünün neydiniz ne halledesiniz.
Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Aramis said:
kratochvil said:
Aramis said:
kratochvil said:
haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza

saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllll
ehehhe evet

eheheheh tamam ben seni aricam az sonra gorusuruz telde kankim
ahahha
hadi canım sen bi soda aç kendine
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:
BulletRide said:
Odeon said:
birde seviniyorlar

Ben seneye 9 kişiyi hatırlamiicam.Belki hafızam kötü ondan da olabilir.Ama Fenerbahçe'yi elediğimizi ve bu kupayı tekrar ve tekrar alamadıklarını hatırliicam.Ama kaç yıldır alamadıklarınıda hatırlamayabilirim o zamanda FB'li bir ark yardımcı olur umarım bana.

Bir takım için ve taraftarı için en kötü şey,kendi başarıları degilde başkasının başarsızlıklarıyla avunmaktır.
İşte bu yüzden bu halledesiniz.
Biz bu sene Avrupa'nın en iyi 16 takımından biriyken siz Levekusen'den 5 tane yiyip evinize dönüyorsunuz.
Seneye degil 10 sene daha hatırlayabilirsin bu günleri
Biz 25 degil 75 sene almasakta olur bu kupayı emin olabilirsin
Futbol Türkiye'nin dışında artık,Bu kupayla ana UEFA'ya gider yine elin golf takımlarından 3 yer milletin attıgıyla turlar sonra 5 tane yer döner kendinizi avutursunuz.
Bir 2dk oturup düşünün neydiniz ne halledesiniz.
Yazık.

Gazı almışın,baya uzun döktürmüşsün emeğine saygısızlık etmek istememem ama...

Babsör bizde 2 tane Avrupa kupası var.
Sizde?
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Beşiktaş'lıyım, yenildk saat 6 da stattan çıktım eve geldiğimde saat 8 olmuştu trafik sağolsun. Kaç saattir yüzüm gülmüyodu, ama böyle bişi olmaz abi ya ahjuafgkljdfhklfgdsklhfgdhşfdhlk!!! Hakemin bize kastı var hep fbden adam attı haftasonu bizle oynucaklar biraz da gsden atsana ya dfshsgfduhfgdsjhfgd
Sosyal ağlarda paylaş

kratochvil said:
Aramis said:
kratochvil said:
Aramis said:
kratochvil said:

saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllll
ehehhe evet

ahahha

kapagini yollarim gelicek hafta sodanin uyarmi
Sosyal ağlarda paylaş

Aramis said:
kratochvil said:
Aramis said:
kratochvil said:
Aramis said:
kratochvil said:

ehehhe evet

ahahha

kapagini yollarim gelicek hafta sodanin uyarmi
yok bu macı al sen kapak niyetine bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...