Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir başka makine tavsiye başlığı :p


thelegbra

Öne çıkan mesajlar

son 2 yıl içindeki her başlığı okudum ama, aletlerin fiyatları değiştikçe, zaman geçtikçe, ve kişiden kişiye de durum farkettiği için bir başlık da ben açayım dedim.

hiçbirşey bilmiyorum fotoğrafçılık hakkında, ha ama okurum ederim sorun değil ehe :) okul veya iş için falan değil zevk için istiyorum bir tane. önce dslr istiyorm diye heveslendim, fiyatları görünce üzülerek vazgeçtim, daha basit birşeyle başlayayım, baktım beceriyorum değiştiririm ileride diye düşündüm.

500 ytlden falan daha fazla para verebileceğimi sanmıyorum, 300-400 diye düşünerek girmiştim halbuki, 500e yükselttim çıtayı ikinci el bir alet alıp bilgisizliğimden kazıklanmamak için.

2gb sd kart ve taşıma çantasıyla birlikte fujifilm finepix s5700 500 ytlye alabiliyorum, daha ucuza falan vardır elbet ama çıkıp araştırma şansım yok şu an.

yabancı türk sitelere falan baktım, karşılaştırıldıkları diğer cihazlara falan, e fiyat yükseliyo tabi, 100-150 falan bile artsa alamam sanırım. maksimum para bu, bu fiyata aman bunu alma şunu al diyebileceğiniz birşey var mı?

kullanan var mı? memnun musunuz? işime yarar mı? ne yapıcam, hmm çıkıp kuş böcek neyin çekerim sanırım, bina falan çekerim, öyle çok zoomla işim olmaz heralde? (belki de olur, olur mu?) işte profesyonelliğe doğru bişeyler öğreneyim diyorum bu alet için uygun diyor her yer, doğru mu diyorlar?

en iyisini patiler bilir dedim :D çızıktırın pilipis.

forever yours,
thekekbra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi koçum sen napiyosun biliyo musun?
inegol carsisi var, bilirsin, sonmezin az aşşasinda
oraya gidiyosun orda boyle cil mali satan dukkanlar var ordan aliyosun

orda bulamadiysan
garaja iniyosun, santral garaj
orda carsi var
atari kasetleri falan degistirirdik kucukken
orda da bulabilirsin
carsi adi aklima gelmiyo simdi
mahacir pazari miydi neydi, oyle bisey.
ya da w810i var elinin altinda, basiyosun cekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...