EarS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bugün kotakuya nezaman girsem aynı haber vardı son haber olarak. en son kıllandım ie ile girdim başka haberlerin de olduğunu gördüm. yani kısaca firefox takılmış bir yere aynısını gösteriyor. nası halledebilirim sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ctrl + R dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 history'yi ve cookie'leri silip tekrar girmeyi deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hmm düzeldi bir şey yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ctrl+r ile f5 sanırım tamamiyle aynı görevi görüyor. Ctrl+f5 en güzeli. Ne var ne yok refreshler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar