Mike Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Oyundan çıkıp girince bazen böyle bir hata veriyor lingeri iptal edip kendim item düşürerek verdim gene nafile. ip değiştiği falanda yok. varmıdır bi önerisi olan
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 biz eskiden logout olan adamın pozisyon değerini değiştirirdik tam çıkış olması için :/
jonq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 clientlinger dan oluyor o char oyundan düşmeden oyuna tekrar giremiyorsun saçmalıyor.
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 babadan kalma yöntemler vardı item equip ettirip zorla disconnect ettirmek falan gibi. son buildlerde durum nedir, ne tür alternatif birşey yapılır falan bilmiyorum denemediğimden.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Aynen onu yapıyordum bende double disconnect attırıyorduk. Hardcoded bi çözüm gerekli ona, naptılar bilmiyorum revisiona bakmak lazım.
Noxier_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 aslında bu already olayı sistem hataları ile discon. olunca geliyordu bildiğimce. herhangi bir kodsal hatadan sonucu client çökerse clientlingerin bitimine kadar giriş yapamıyorduk. Bunun dışında ben son sürümde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. @logout ları bir kontrol etmeni öneririm. Bunun dışında logout işleminde herhangi bir itemi equip ettirerek disc. atmak çok sağlıklı değil bence.
Mike Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Logoutta sadece , magery freeleri vb siliniyor başka hiç bişey yok, fixde kullanıyorum onuda. lingerle düşürüyorum, error verince client dediğin gibi linger sonuna kadar tık yok. already diyor. itemle denedim gene aynısı
Noxier_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 skillclass altında logout triggerini kullanmayı dene birde. belki bir faydası olabilir. benim bildiğim ilk tetiklenen triggerler skillclass altındaki.
Mike Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yok nafile aynı sorun, sphereserver forumlarında üye olan biri thread falan açabilirmi.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ordada net bir çözüm yok. Biri çıkmış "local sunucuya 127.0.0.1 den baglandığın için oluyor felan bla bla" diye de pek alakası yok. Logout yaptıktan sonra client i kapatmayıp aynı acc ile tekrar girmeye çalışınca başıma geliyordu.Logout olduktan sonra clienti tamamen kapatılması sonra en baştan açıp girilmeye çalışınca bir nevi sorunu çözüyordu ama client bazı nedenlerden dolayı crash olduğu zaman bu sorunla yine karşılaşıyor ve belirlenen clientlinger suresinin dolmasını beklemek zorunda kalıyordun. Dediğim gibi itemle felan çözmüştük ama o da çok sağlıklı bir çözüm değildi.Sphereserver forumlarında da net bir çözüm yok henüz dediğim gibi..
Mike Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bende çift disc yaparak, yer değiştirerek vb. herşeyi denedim lakin olmadı.
Öne çıkan mesajlar