Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Theghosthand said:
soi fonun dövüş bitsede güzel dövüşler izlesek bu ne ya.Bankaide açmıyor hala salak karı.Madem açmıyorsun uber shikainin özelliğini anlatma herkese mal gibi.

belki bankai açamıyodur :D

abi evet gereksiz bir bölümdü daha stark vs. ukitake ile kyoraku var ki o combatı en merak ettiğim dövüş biz bunca zamandır starkı espada 1 olarak düşündük bakıcaz artık ölemişymiş deil miymiş ki daha hitsugaya vs. anibel combatı da duruyo :d
Sosyal ağlarda paylaş

Bankai açamayan tek tayçonun Kenpachi olduğunu söylüyorlar.Soi fonda vardır bankai ama shikaisi bildiğin über, başka bişeye gerek kalmıyor. Gay vs lezbiyen dövüşü pek ilginç deil.

Bu arada 1 nolu espada ortaya çıktı gibi bişey.Baragan tahta oturup emirleri ben veriyorum bunla ilgili sorununuz olmasa iyi olur gibisinde tehtit ediyor.
Büyük ihtimal 1 nolu o.
2 numara stark 3 numara halilbel.
Sosyal ağlarda paylaş

Barrigan 1 numara olsa bile, bence stark ile araların güç olarak çok az fark var. Hatta Stark belki daha güçlü olabilir. Nedense Stark'a baktığımda böyle çok güçlü olan fakat arka planda kalıp işlere karışmayan tipler varya, o geliyor aklıma. Belki de o yüzden Barrigan tahta otururken artistlik yaptı. Yoksa aynı şeyi Halibel'e de diyebilir. Ama Stark'a dedi. Rakibi olarak görüyor olabilir, yada Stark biraz itaatsiz bir tip ondan da demiş olabilir tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğiniz olabilir.Olursa süpriz olur bence.
Ulquiorraya da grimmjaw ve noitora sürekli posta koyuyordu.Inoue bile tokatladı Ulquiorrayı.Ama göreve gittiklerinde ya da bir iş yapıldığında hep Ulquiorranın lafı geçiyordu. 1 nolu espada olupta emir komutayı kimse bırakmaz.Zaten en tepeyi istemeyen, arzulamayan ,stark gibi uyuşuk ,umursamaz adam bir numara olmaz gibi geliyor.Ben de isterim stark bir numara olsun tokatlasın herkesi.İnşallah dediğiniz gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Vaizardlar tamam Aizenden en neftet eden adamlar ama gelipte tayçoları kurtarmazlar gibi geliyor bana.(belkide yardım edip isimlerini temize çıkarırlar).İchigo olsa belki yardım ederler.

Ben soul Societyde koskoca tayço olacam.3 tane lavuk bana saldırıp üstümde hollowication deneyi yapacak.Sonra bana inanmayıp Aizene inanacaklar.Beni hollow gibi kesmeye kalkacaklar.
Üstüne Aizeni tayço yapacak.Beni kurtarmaya kalkanı sürgüne yollayacak.Böyle götlek adamlara bırak yardımı soul Society başlarına yıkarım.
Yeni movie konusu çıkartırım bu olaydan.
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
Vaizardlar tamam Aizenden en neftet eden adamlar ama gelipte tayçoları kurtarmazlar gibi geliyor bana.(belkide yardım edip isimlerini temize çıkarırlar).İchigo olsa belki yardım ederler.

Ben soul Societyde koskoca tayço olacam.3 tane lavuk bana saldırıp üstümde hollowication deneyi yapacak.Sonra bana inanmayıp Aizene inanacaklar.Beni hollow gibi kesmeye kalkacaklar.
Üstüne Aizeni tayço yapacak.Beni kurtarmaya kalkanı sürgüne yollayacak.Böyle götlek adamlara bırak yardımı soul Society başlarına yıkarım.
Yeni movie konusu çıkartırım bu olaydan.

Abi baya dolmuşsun ya :) Ama harbi resmen film çıkar.Hatta pendulum film olsun .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...