Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 331 lol o değil de şişko cidden uzun zamanın en büyük sürprizini yaptı, helal olsun ona. bütün marifeti cips yemek değilmiş meğer eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 331 abi soi fon boşu boşuna tutmazdı o herifi yanında vardı tutmasının bir mantığı boş çıkmaz yani o adam... Ama benim gözümde hala mal bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 adam agziyla mamut tuttu yine yaranamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 soi fonun dövüş bitsede güzel dövüşler izlesek bu ne ya.Bankaide açmıyor hala salak karı.Madem açmıyorsun uber shikainin özelliğini anlatma herkese mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 işte "her türlü ezerim" diyor, fakat kakkoi olmuştu omaeda, gene şaklaban oldu, sonra gene kakkoi, gene şaklaban ehe. yazık adama. (:P) ben soifon elektrik akımı açacak diye bekliyorum, fena olmaz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 boş beleş bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Theghosthand said: soi fonun dövüş bitsede güzel dövüşler izlesek bu ne ya.Bankaide açmıyor hala salak karı.Madem açmıyorsun uber shikainin özelliğini anlatma herkese mal gibi. belki bankai açamıyodur :D abi evet gereksiz bir bölümdü daha stark vs. ukitake ile kyoraku var ki o combatı en merak ettiğim dövüş biz bunca zamandır starkı espada 1 olarak düşündük bakıcaz artık ölemişymiş deil miymiş ki daha hitsugaya vs. anibel combatı da duruyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bankai açamayan tek tayçonun Kenpachi olduğunu söylüyorlar.Soi fonda vardır bankai ama shikaisi bildiğin über, başka bişeye gerek kalmıyor. Gay vs lezbiyen dövüşü pek ilginç deil. Bu arada 1 nolu espada ortaya çıktı gibi bişey.Baragan tahta oturup emirleri ben veriyorum bunla ilgili sorununuz olmasa iyi olur gibisinde tehtit ediyor. Büyük ihtimal 1 nolu o. 2 numara stark 3 numara halilbel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yok o garanti 1numara değilde habibel gerçeken 3 numara olmalı. Stark da 1 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 http://img82.imageshack.us/img82/674/nijimascanva0.jpg Niye garanti o deilmiş. Baragan bence 1 numara adamın tacı var.Tahta oturuyor.Yaşlı, tecrübeli bizim sou-tayçonun antagonisti işte. stark da Kyorakunun antagonisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sanmıyorum öyle göze sokmayacaklar 1 numarayı. Belki eski 1numaradır. Kesin öyle bişey çıkacak görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Barrigan 1 numara olsa bile, bence stark ile araların güç olarak çok az fark var. Hatta Stark belki daha güçlü olabilir. Nedense Stark'a baktığımda böyle çok güçlü olan fakat arka planda kalıp işlere karışmayan tipler varya, o geliyor aklıma. Belki de o yüzden Barrigan tahta otururken artistlik yaptı. Yoksa aynı şeyi Halibel'e de diyebilir. Ama Stark'a dedi. Rakibi olarak görüyor olabilir, yada Stark biraz itaatsiz bir tip ondan da demiş olabilir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Dediğiniz olabilir.Olursa süpriz olur bence. Ulquiorraya da grimmjaw ve noitora sürekli posta koyuyordu.Inoue bile tokatladı Ulquiorrayı.Ama göreve gittiklerinde ya da bir iş yapıldığında hep Ulquiorranın lafı geçiyordu. 1 nolu espada olupta emir komutayı kimse bırakmaz.Zaten en tepeyi istemeyen, arzulamayan ,stark gibi uyuşuk ,umursamaz adam bir numara olmaz gibi geliyor.Ben de isterim stark bir numara olsun tokatlasın herkesi.İnşallah dediğiniz gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Herkesi tokatlasın ichigo gelsin biraz dövsün dayak yesin sonra kenpachi + byakuya kombosu halletsin. Bu arada daha vaizardlar görünmedi onlarıda unutmamak lazım yani shinigami team dayak yiyeblir. Aizenle vaizardlar kapışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Vaizardlar şu an hem hollow hemde ss den kuvvetli pozisyonda tbh (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Heriflerin bir kısmı eski kaptan, üstüne üstlük bir de Vizard, öhhh yani. Gelseler dağıtırlar sanırım ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Vaizardlar tamam Aizenden en neftet eden adamlar ama gelipte tayçoları kurtarmazlar gibi geliyor bana.(belkide yardım edip isimlerini temize çıkarırlar).İchigo olsa belki yardım ederler. Ben soul Societyde koskoca tayço olacam.3 tane lavuk bana saldırıp üstümde hollowication deneyi yapacak.Sonra bana inanmayıp Aizene inanacaklar.Beni hollow gibi kesmeye kalkacaklar. Üstüne Aizeni tayço yapacak.Beni kurtarmaya kalkanı sürgüne yollayacak.Böyle götlek adamlara bırak yardımı soul Society başlarına yıkarım. Yeni movie konusu çıkartırım bu olaydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Theghosthand said: Vaizardlar tamam Aizenden en neftet eden adamlar ama gelipte tayçoları kurtarmazlar gibi geliyor bana.(belkide yardım edip isimlerini temize çıkarırlar).İchigo olsa belki yardım ederler. Ben soul Societyde koskoca tayço olacam.3 tane lavuk bana saldırıp üstümde hollowication deneyi yapacak.Sonra bana inanmayıp Aizene inanacaklar.Beni hollow gibi kesmeye kalkacaklar. Üstüne Aizeni tayço yapacak.Beni kurtarmaya kalkanı sürgüne yollayacak.Böyle götlek adamlara bırak yardımı soul Society başlarına yıkarım. Yeni movie konusu çıkartırım bu olaydan. Abi baya dolmuşsun ya :) Ama harbi resmen film çıkar.Hatta pendulum film olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Theghosthand said: Aizen soul societynin Nuri Alçosu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 aizen gibi hipnoz ustasına inanmayacaklar da hollow'a dönüşmüş tiplere inanacaklar yani? olduuuuuuuuuu. (:P) adamın olayı grandmaster nuri alço işte aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 333 Ah asasin bacı aldın gene gönülleri.Zaten böyle öküzleme saldırıdan bankai beklersek tek geçer abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 333 soifon cidden one-shot çekti, daha doğrusu two-in-one. :P yalnız hakikaten, WHO IS IT?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 [spo]Vizard'lar mı geldi acaba?!?!?![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 O değilde hangi kule yıkıldı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 who is it? urahara olabilir gelen, sanki.. sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar