Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 97 Kusura bakmayın ya 98 de biter demiştim ama bitmedi :D Bu arada bütün cevapları da aldık sanırsam. Ve sonuçta vaizardlarında savaşa neden gireceklerini tam sebebiyle öğrenmiş olduk artık normal mangayı sabırsızlıkla bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 -97 of of çok iyi bağladı ya, cidden kahrolmamak elde değil manga böyle güzel giderken anime'de filler arc seyredince. yalnız o ihtiyar heyeti herhalde aizen'in illüzyonuna kandı? henüz gebertmemişti çünkü aizen onları. tahmin ettiğim gibi oldu doğrusu. yalnız vaizard'lar aizen'e yardım mı edecek, neden borçlular o mantığı anlayamadım. güçlerini mi borçlular yani? neyse dur bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sam said: -97 of of çok iyi bağladı ya, cidden kahrolmamak elde değil manga böyle güzel giderken anime'de filler arc seyredince. yalnız o ihtiyar heyeti herhalde aizen'in illüzyonuna kandı? henüz gebertmemişti çünkü aizen onları. tahmin ettiğim gibi oldu doğrusu. yalnız vaizard'lar aizen'e yardım mı edecek, neden borçlular o mantığı anlayamadım. güçlerini mi borçlular yani? neyse dur bakalım.. yok revenge olayindalar iste.kisuke kurtardi bizi ama tum bunlar aizen tayconun basinin altindan cikti.ona borcluyuz cok pis dalicaz modundalar.degillermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 herhalde öyleler ama bu sefer de 3vs20 filan oluyor güç dengesi heh, aizen tek başına 10 kişiyle savaşırsa biraz abartı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aizen tarafına da birileri geçebilir belki yeni olarak herçi zor ama belli olmaz aizen'in ne yapacağı vaizardlar da küçümsenecek bi güç değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 arrancarlar cıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 316 okuyun arkadaşlar okuyun ve görün yeni mangayı. yalnız commander amca naptı öle ya :) aizen de çok güveniyo gibime geliyor. Ayrıca gene de ne olursa olsun herşeyin anahtarı orihime de gibi bir hissiyatım var çünkü 4 numara tam umutsuzluğa düşürmeye çalışıyo kızı. Sanki ichigo kurtarırsa falan onlarla dünyaya dönmesin gibi davrandırtmaya çalışıyo ama bakalım haftaya neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 316 oy çok heyecanlı valla süper olcak sıradaki chapterlar.yama-ji şov yaptı direk de aizen pek sallamadı kesin bi şeyler var yine heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 off manyak, anime'de iki yıl sonra yetişecekler bu hızla buralara pff 316 ORTAMIN CANINA OKU! RYUUJIN JAKKA!!! off nasıl gaza getirdi yama-ji gene, ben kas şov bekliyorum yine ondan, 2000 yaşında 8-pack lol. adamın shikai'si bankai gibi. yalnız en başta o hollow'ları KONO REIATSUları mı patlattı acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 [spo]Aizen bu sefer ne halt yiyecek çok merak ediyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 KONO REIATSU! dın dın dın o hollow kısmından bende emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 316 Aizen kendine çok güveniyor,mutlaka planları var ama ilk 3 espadanın fazla bişi yapabileceğini sanmam captainlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kono reiatsu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sawer said: 316 Aizen kendine çok güveniyor,mutlaka planları var ama ilk 3 espadanın fazla bişi yapabileceğini sanmam captainlara karşı. Aizen sinsi bi kişilik mutlak bi planı vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aizen demsiken burayada koyalim tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 317 Ishida ve Kenpachi ortada yoktu farkettiyseniz. Ishida ichigo için ölürse ortalığı yıkarım lan. O bir şinigami lan. Yapma Uryuu sen kıyma kendine. Ve Galiba bleach bitiyor. Ah ah.Çok özlücem ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 niye bitiyormuş ki? daha yeni başladı esas ekşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Sam-kun haklı daha yeni filizleniyor çiçekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Zaraki Ban-Kai açmadan bleach bitmez bitemez bitmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 soyle bir durum var ki yardımcı kaptan olan kızın esasında bankai si oldugu soylentiler arasında zaraki kenpachi nin eğer ki boyle bir durum varsa esas o zmn cok dehşet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yardımcı kız mejazcıyı altına işetmişti gerçi fuqu tayço msj var hıı tmm sonra gel fuqu tayço mesaj var olabilir sonra gel meşgulum Fuqu tayço SONRA GEL ULAN GEVŞEK ROOOAR Ayrietten tam bir kenpachi fanıyım hasta oluyorum //edit: Typo penpachi ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 penpachi de işte kalemin yenilmez savaşçısı olur. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 318 of of manyak olacak, bütün ekip toplandı. serinin en büyük showdown'ı geliyor. :) yalnız tahmin ettiğim gibi yamaji o baragan denen jijiyle kapışacak herhalde. o arrancar'lar biçilince dedim ne oldu bankai filan mı açtı ::o " eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 318 Şok içerisinde kaldım.Heleki Ulqi kılıcı çekince herhalde form değiştirecek.Ama süper ötesi gidiyor ya.Ben nasıl beklerim bir hafta daha.Zaman makinesi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Önümüzdeki hafta bol ekşınlı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar