Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

-97

of of çok iyi bağladı ya, cidden kahrolmamak elde değil manga böyle güzel giderken anime'de filler arc seyredince.

yalnız o ihtiyar heyeti herhalde aizen'in illüzyonuna kandı? henüz gebertmemişti çünkü aizen onları. tahmin ettiğim gibi oldu doğrusu.

yalnız vaizard'lar aizen'e yardım mı edecek, neden borçlular o mantığı anlayamadım. güçlerini mi borçlular yani? neyse dur bakalım..

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

-97

of of çok iyi bağladı ya, cidden kahrolmamak elde değil manga böyle güzel giderken anime'de filler arc seyredince.

yalnız o ihtiyar heyeti herhalde aizen'in illüzyonuna kandı? henüz gebertmemişti çünkü aizen onları. tahmin ettiğim gibi oldu doğrusu.

yalnız vaizard'lar aizen'e yardım mı edecek, neden borçlular o mantığı anlayamadım. güçlerini mi borçlular yani? neyse dur bakalım..

yok revenge olayindalar iste.kisuke kurtardi bizi ama tum bunlar aizen tayconun basinin altindan cikti.ona borcluyuz cok pis dalicaz modundalar.degillermi ?

Sosyal ağlarda paylaş

316

okuyun arkadaşlar okuyun ve görün yeni mangayı.
yalnız commander amca naptı öle ya :)
aizen de çok güveniyo gibime geliyor.
Ayrıca gene de ne olursa olsun herşeyin anahtarı orihime de gibi bir hissiyatım var çünkü 4 numara tam umutsuzluğa düşürmeye çalışıyo kızı.
Sanki ichigo kurtarırsa falan onlarla dünyaya dönmesin gibi davrandırtmaya çalışıyo ama bakalım haftaya neler olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

off manyak, anime'de iki yıl sonra yetişecekler bu hızla buralara pff

316

ORTAMIN CANINA OKU! RYUUJIN JAKKA!!!

off nasıl gaza getirdi yama-ji gene, ben kas şov bekliyorum yine ondan, 2000 yaşında 8-pack lol. adamın shikai'si bankai gibi.

yalnız en başta o hollow'ları KONO REIATSUları mı patlattı acaba? :P

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...