Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Bone tam onu yazacaktım... :D

459 ağır spoiler

Kılıcı farklı... İlk bölümde düz basit bir kılıçtı. Şimdi direk shikai ile başladı da kılıcı farklı ama...

Gene save the cheerleader save the world olacak... Rukia cezalandırılmayacak mı gene? Peh...

sondaki ilistrasyonlardan birinde rukia'nın sapladığı kılıç ichigonun babasının elindeyken gözüküyor, bence ilk bölümdeki olayla görsel olarak benzesin diye de kasmış olabilirler diye düşünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

bide dikkat ettimde ilk bölümlerde rukia çizimleri daha bi güzeldi sanki.şimdi zombi gibi bişi olmuş.sadece son bölümde değilde şu aizen bölümlerindede rukia çizimleri bi garip gelmişti

ichigo da daha sevimliydi mesela. daha bi ne bileyim kafa adamım ama aynı zamanda asabiyim tipi vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

kopernik said:

fullbring muhabbeti bitiosa bnde dönebilirm artık mangaya :D peki neymiş bu adamların derdi alıp veremediği de bulaşmışlar ichigoya fln söylendi mi bunlar?

fullbring'ini full power çıkartıp çalmak istemişler bu aizen clone'u elemanla kılıçlı lüle saçlı olan.

Sosyal ağlarda paylaş

Virüs

460 bölümdür az çok kubo tite'nin nasıl hasta bir insan olduğunu az çok hepimiz çözdük. Sanırım bu Fullbring olayının arkasından bir grup daha çıkacak. Sadece Ichigo'ya gücünü geri kazandırmak için yapılmış bir geçiş olmasını aslında çok istiyorum. Grimmjow'un bir şekilde buff yapıp geri dönmesi ile devam eden bir soul society & heuco mundo arc izlesek tadından yinmes. :D

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...