Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 zaaa gelicek aizen'den bekleyin
Vioxx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bu kadar basit ölemez aizen yaw daha neler...hiç inandırıcı gelmedı bana daha bi 10 bölüm gideri vardı aizenin ayıp ettiler öldü ise.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Aizen hedesi Abi nasıl öldüğü gibi bir kanıya varıyorsunuz? Anlamadım. Ölmedi Aizen, seallediler. Hapsettiler yani... Kılıç yok olduğuna göre troll imkanı da yok. Hougyoku terketti. Shinigami tarafı yok oldu aizen'in. Yapabileceği pek birşey kalmadı.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ee ichigo gücünü kaybetti aizen öldü bundan sonra ne olcak ki.tamda ichigo liseli moddan çıktı derken olurmu şimdi bu.eh gerçi son bölümler çok tırttı hep böyle olacaksa bitsin
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 yok artik ya simdi urahara alip takarsa hougyokuyu nihohoha basindan beri ben planliyodum bunlari, aizenide ben gaza getirdim derse?
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Şu hikayede en sevdiğim karakter. Böyle birşey olursa yıkarım japonyayı. Aizen de ölmedi daha, bu chapterda olmasa da ileride bir geri dönüş bekliyorum.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 422 TROLLLLLLLLL... http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA Kuboooooooooo, sen ne biçim bir insansın... Bir anda mutlu oldum derken... Ichigo... IIIIIIchigooooo. :(
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 422 nooliyyyyyy ama mayuri'nin yüzüyle başlayan çeptıra hasret kalmışım, gördük nihayet bayık olmayan kadroyu. yami'den de bir numara çıkmamış yattara olmuş. fason 0 numara, baragan olmalıydı. derken KUROSAKİKÜÜÜÜNNN geldi ve itsugo yattara. aizen'i de acındırdılar arada, orda da ilginç bir noktaya değinildi. nihayet yeni bir hikaye başlıyor galiba ama dur bakalım. bütün bunlar neyse de yama-ji ve komamura nerde esas?!
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 itsigo icine hougyoku kacti ichigonun. dede taicho filan tedavidedir heralde.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 422 İçigo bağırmakta haklı beyler. Sonuçta Final Getsuga ile zanpakutou gittiyse, hollow tarafını nasıl gönderecek ? Hala içeride hollow felan vardır.
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yöe muhtemelen shirosaki sıkıştırıyodur içigoyu, dede tayço da atomlarına ayrılmamış mıydı en son?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 423 - THE END heyt be YAMAJİİİİİİİ komamura'yı göstermediler ama o da kurtulmuştur herhalde. hinamori bile kurtulduktan sonra. aizen de 20k yıl az bile yedi lol tessai amcanın savaştığını göremedik ama yazık oldu o. :/ son sayfaya bakılırsa şimdiye kadarki hikaye kesin olarak bitmiş oldu. bundan sonra neyle devam edecek bakalım kubo.
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 423 ahah dede iyi kalayladı bunları....hikayeyi bitirmezse neye devam etceğide belli oldu böylece....SS inde impel down u warmış şimdi aizen 8. katı ayaklandırır ordan kaçan mahkumlar üzerine bi arc çıkar şimdide.. ichigo da kesin bi şekilde alıcak güçlerini ama nasıl olur bilmem soul king tarafından bi müdahale olabilir yada urahara gene bişyler yaratır gibime geliyor..
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 423 LAN ÇOK TIRSTIM SERİ BİTTİ DİYE. Oh sakinleştim biraz.. Çokta güzel bitti seri. Anime uyarlamasında güzel bir 20 dakika izleriz diye düşünüyorum. İşallah 20k yıl sonra diye başlamaz. Çünkü şu anda durumu ne olduğu belli olmayan kaptanlar ve karakterler var.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 20k yıl sonra mechnalarla shinigamilerin savaşını göstercek
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 mangastream said: Bleachtards do not fret, Kubo himself said two more arcs (one 6-8month, one 2-3years) are still to come.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Admin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tamamen bitirselerdi keşke :S
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 423 ve sonrası Daha nereye bitiyor... Gk'nin dediği gibi askıda çook şey var daha. Grimmjow ölmedi, Yamy'nin durumu belli değil, Chad'ın savaştığı arancar iyileştirilmişti. Nel noldu? Ichigo babası gibi güçlerini tekrar geri kazanabilecek mi o var. Aizen 20k yıl orada tutulabilecek mi hinamori hala yaşıyorken... Shirosaki serbest kalıp heuco mundo'ya gittiyse ya da Ichigo'nun hollow güçleri ortaya çıkıp soul society tarafından yok edilmesi kararlaştırılırsa tadından yinmeyecek bir arc başlar. vs. vs. De şimdi cevap için 2 hafta bekle... Peh.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Keşke bitirse ya. Bir aizen strikes back kaldırabileceğimi sanmıyorum.
Öne çıkan mesajlar