vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Korktum ben. 2000 saat diyor yaw. Ama; Ama; Zangetsu will gonna go wild... Hissediyorum en baba bölümler kapıda :D Bu büyük ihtimalle 0. takım çalışmalarından biri. Zangetsu kopacak, ichi buff'ın babasını alacak. Yetmeyecek ama, üzerine de shirosaki buff koyacak... Gin'i tek darbede yardırır, Aizen "bakana bakana" loop'a bağlar, ölür ve seri de biter gibi geliyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 408 aizen'i şehirdekiler dövüyormuş filan ehu of itsugo bölümleri geliyor gene. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bleach ve naruto hic bitmeyecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ururu ururu denen ufak bi kız vardı gelip tokat manyağı yapsaya aizeni. berzerk olup grimjow u falan dövdü diye hatırlıyorum. anlattılar mı onun olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 GERGE said: Deicide, deicide cidden. Öldürsünler artık şu tanrıyı da bitsin. Bu arada sırf bölümün adına tanrı katli dediler diye Aizen ölecek diyemeyiz sanırım. aizen oldurucek allahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 vaperon said: Korktum ben. 2000 saat diyor yaw. Ama; Ama; Zangetsu will gonna go wild... Hissediyorum en baba bölümler kapıda :D Bu büyük ihtimalle 0. takım çalışmalarından biri. Zangetsu kopacak, ichi buff'ın babasını alacak. Yetmeyecek ama, üzerine de shirosaki buff koyacak... Gin'i tek darbede yardırır, Aizen "bakana bakana" loop'a bağlar, ölür ve seri de biter gibi geliyor. :P Bitmek mi? Kubo Tite "daha yarısına bile gelmedik" diye açıklama yaptı, ne bitmesi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Virus said: ichigonun ogreneceği teknik umarım narutonun değişik rasengan versiyonları gibi olmaz İsim : The Final Getsuga Tenshou eheh dediğin gibi olacağını sanmıyorum. Daha büyük daha güçlü o bir getsuga :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Isshin bi Getsuga Tenshou yaptı, böle bişiler sardı Aizen'i. Aizen sonra içinden çıkıp "Haaa şimdi anladım yaptığın atağı" dedi ya. Öyle bişimi öğrenecek acep Zichigo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Aizen daha önce gördüğü bir atağa karşı yenilmez ondan farklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 döne döne yıldız gibi gider sonra genişler, tanıdık geldi mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Sam said: döne döne yıldız gibi gider sonra genişler, tanıdık geldi mi? :p Shirosaki bu dediğini Byakuya'ya atmıştı zaten... İlk siyah getsuga :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 409 Genç Zangetsu geldi :D Bakalım daha neler görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 409 İhtiyar Zangetsu sen karamsar olduğunda burada da yağmur yağıyor demişti. Bu yapamam edemem triplerinde sel götürmüş ortalığı. :D Ama Tensa koydu lafı, senin korumak istediklerinle benim korumak istediklerim bir değil. Ichigot oldu :D İyi iyi. Böyle devam etsin, bir de shirosaki karışırsa araya bomba olur bölümler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 409 hayatta yetişemez itsugo, meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ichigonun bulundugu yerde 1 sn=2000 saat değilmiydi lan benmi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Aboo yeni gelen kim ola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaperon said: 409 İhtiyar Zangetsu sen karamsar olduğunda burada da yağmur yağıyor demişti. Bu yapamam edemem triplerinde sel götürmüş ortalığı. :D Ama Tensa koydu lafı, senin korumak istediklerinle benim korumak istediklerim bir değil. Ichigot oldu :D İyi iyi. Böyle devam etsin, bir de shirosaki karışırsa araya bomba olur bölümler... Kubo patiye üye olmuş diyorlar... :D Ne yazmışım be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 eferim len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 lan bu adama kimse küçükken gerekesiz taramalardan kaçın dememiş mi, hala karalıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 410 neyse tatsuki-çan kurtuldu gibi ama gelen her kimse çok oturaklı olması lazım tek başına çıkabilmesi için. merak ettim cidden kim. eski kido kaptanı tezgahtar amca hala ortaya çıkmadı ama tek başına yeter mi ki? bir sürpriz olabilir ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bohahaha diye gülen amca vardı bi ara, o gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 mamothus said: bohahaha diye gülen amca vardı bi ara, o gelsin don kanonji (td).. işallah gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 411 Phobost said: mamothus said: bohahaha diye gülen amca vardı bi ara, o gelsin don kanonji (td).. işallah gelmez “Thank you for waiting, viewers! Your Don Kanonji has returned!!!!!!!!!” Bu kadarı da rastlantı olamaz... Adminler bakın bi japonyadan logon olan varmı patiye? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 411 ve beklenen adam gelir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hahahah çilek ilk sayfada sol eline tespih takmış lol. Subhanallah :D Hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kubo trolde son noktayı koymuş yine :D En beklenmedik ne varsa o geliyor hahaha. 411 Ichigo sıçsın artık. o ikisini geçtim de matsumoto... 1 betrayal daha mı geliyor şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar