Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Korktum ben. 2000 saat diyor yaw. Ama;

Ama;

Zangetsu will gonna go wild... Hissediyorum en baba bölümler kapıda :D Bu büyük ihtimalle 0. takım çalışmalarından biri. Zangetsu kopacak, ichi buff'ın babasını alacak. Yetmeyecek ama, üzerine de shirosaki buff koyacak...

Gin'i tek darbede yardırır, Aizen "bakana bakana" loop'a bağlar, ölür ve seri de biter gibi geliyor. :P

Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Korktum ben. 2000 saat diyor yaw. Ama;

Ama;

Zangetsu will gonna go wild... Hissediyorum en baba bölümler kapıda :D Bu büyük ihtimalle 0. takım çalışmalarından biri. Zangetsu kopacak, ichi buff'ın babasını alacak. Yetmeyecek ama, üzerine de shirosaki buff koyacak...

Gin'i tek darbede yardırır, Aizen "bakana bakana" loop'a bağlar, ölür ve seri de biter gibi geliyor. :P

Bitmek mi? Kubo Tite "daha yarısına bile gelmedik" diye açıklama yaptı, ne bitmesi? :P
Sosyal ağlarda paylaş

409

İhtiyar Zangetsu sen karamsar olduğunda burada da yağmur yağıyor demişti. Bu yapamam edemem triplerinde sel götürmüş ortalığı. :D

Ama Tensa koydu lafı, senin korumak istediklerinle benim korumak istediklerim bir değil. Ichigot oldu :D

İyi iyi. Böyle devam etsin, bir de shirosaki karışırsa araya bomba olur bölümler...

Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

409

İhtiyar Zangetsu sen karamsar olduğunda burada da yağmur yağıyor demişti. Bu yapamam edemem triplerinde sel götürmüş ortalığı. :D

Ama Tensa koydu lafı, senin korumak istediklerinle benim korumak istediklerim bir değil. Ichigot oldu :D

İyi iyi. Böyle devam etsin, bir de shirosaki karışırsa araya bomba olur bölümler...

Kubo patiye üye olmuş diyorlar... :D Ne yazmışım be...
Sosyal ağlarda paylaş

410

neyse tatsuki-çan kurtuldu gibi ama gelen her kimse çok oturaklı olması lazım tek başına çıkabilmesi için. merak ettim cidden kim. eski kido kaptanı tezgahtar amca hala ortaya çıkmadı ama tek başına yeter mi ki? bir sürpriz olabilir ama yine de.

Sosyal ağlarda paylaş

hahahah çilek ilk sayfada sol eline tespih takmış lol. Subhanallah :D

Hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kubo trolde son noktayı koymuş yine :D En beklenmedik ne varsa o geliyor hahaha.

411

Ichigo sıçsın artık. o ikisini geçtim de matsumoto... 1 betrayal daha mı geliyor şimdi :S

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...