Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

E urahara yavaştan houkyokuyu(gerçek adını kasamadım şimdi^^) denemeye başlamış gibi görülüo kaybolan insanlar falan. Bkalaım pek bişi belli deil daha ilerde ne olcak görcez(yada geçmişte ne olmuş görcez işte)
@ ssj4songoku
animedeki yeni taichonun adı Amagai Shuusuke. Ama mangadaki velet banada biyerlerden tanıdık geldi adı.

Mesaj tarihi:
ssj4songoku said:
[spo]Kensei'in hastası oldum ya ahahha. Bu arada şu kaldırdığı küçük çocuk varya. Adı Hisagi Shuuhei'miş.Anime de gelen yeni kaptanın adı da Hisagi Shuuhei değil mi ya?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.[/spo]

Hisagi Shuuhei şu yanağında 69 yazan Fuku-Tayço. =)
Mesaj tarihi:
valla bu pendulum dönemlerinden hayli materyal çıkarmış, karakter etkileşimleri çok iyi, mayuri ile shinji'nin selamlaşması süperdi heh
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tee nereye gitmiş konu
çıktı yeni bölüm

güzel bölümdü.yüzünde sayı dövmesi olan adam,neydi unuttum adını,kaç yazıyodsu yüzünde?kensei'in 69la bi ilgisi var heralde.urahara'nın da gigaiları niye yaptığı ortaya çıktı bu bölümde.
hehe bide mayuri'yle hiyori süperdi :D

Mesaj tarihi:

son bolum

oah yanliz hikayenin gittigi yon cok enteresan
vaizardlarin tamami olay yerine gidiyor ve kensei yi hollow formunda goruyoruz

sanirim 3-4 chapter a vaizardlarin her haltini ogrenicez

uraharanin yanindaki tessai da baya saglam adammis
kidou captain filan

bakalim o insan olmiyan kucuk kizin olayinida anlaticakalrmi

Mesaj tarihi:

-102

evet cidden ben de çok şaşırdım tessai'yi görünce, eleman 'komik rölyef' (:P) charı gibi duruyordu hep eheh

cidden nasıl bağlayacak çok meraklandım ben de şimdi, yazık be tayçoyu oroçi jutsusu gibi birşeyle diriltmişler sanki :/

Mesaj tarihi:

-101

vay be aslanım hachi, o da çok baba adam be pembe saç hariç. (:P)

tessai demek böyle urahara ile beraber takılmaya başlamış, çok heyecanlı gidiyor. :)

Mesaj tarihi:

-100

nanao-chan çıktı ortaya çok şeker.gözlük fetişinin üstüne bi de pedo galiba kyoraku lol

yalnız dehşet bi bölümdü ya tepkim "hass..." oldu.yine aizen çıktı olayın arkasından peh.demek ta kaç yüzyıl önceden başlamış planlarına.

bi de hyori'de hollow mask vardı.artık bir dahaki bölümde öğreniriz vaizardların ne olduğunu.

Mesaj tarihi:

-100

evet cidden "vay anasını" dedirten bir diğer bölümdü, aizen cidden esaslı bir kötü adam. beni bu kadar feci kandıran başkasını hatırlamıyorum anime'lerde. (:P)

99. seviye kido da sakatmış, aslan hachi ehe adam meyc gibi

Mesaj tarihi:
[spo]Urahara ile Tessai bunlar ile nasıl başa çıkacak, ben asıl onu merak ediyorum.Nerden baksan orada 3-4 Vizard var. Üstüne üstlük Aizen, Gin, Tousen de orada, işleri nasıl yola koyup da bu adamların dönüşümünü engelliyorlar çok merak ediyorum.[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]Kadoraya baktın mı zaten vizard'lar + Urahara+Tessai. Şuan SS'de bulunmayan bütün herkes orada. Bence Aizen bütün herşeyi Tessai ile Urahara'nın üstüne yıkacak. Öbürleride artık Hallow/Vizard oldukları için ne söyleseler bizim bunak dede güvenmeyecek. Sonuçta hepsi birde SS'den gitmek zorunda kalacaklar.[/spo]
Mesaj tarihi:
ssj4songoku said:
[spo]Kadoraya baktın mı zaten vizard'lar + Urahara+Tessai. Şuan SS'de bulunmayan bütün herkes orada. Bence Aizen bütün herşeyi Tessai ile Urahara'nın üstüne yıkacak. Öbürleride artık Hallow/Vizard oldukları için ne söyleseler bizim bunak dede güvenmeyecek. Sonuçta hepsi birde SS'den gitmek zorunda kalacaklar.[/spo]

Yoruichi de SS de yok? uruhara ile mi kacıyor ? Uruhara ile kacıyorsa Yoruichi'de o savasa katılıyor? yada Uruharaya yıkmayacaklar.

Eski kaptanlar tamamlandımı yoksa . ichigonun babasına yer var mı?

Mesaj tarihi:
[spo]Ichigo'nun babası işleri biraz karıştırıyor aslında. Bilindiği kadarıyla Ichigo'nun babası 40 yıl önce Shinigamiymiş. Fakat Urahara 100 yıl önce kovulmuş gibi. Nasıl tanışıyorlar, Urahara, Ryuuken, Ishhin arasında nasıl bir ilişki var. Bunları hiç bilmiyoruz. [/spo]
Mesaj tarihi:

Soru

Ichigonun reiatsu kontrolünün unstable olmamasının sebebi pederinin kodurduğu sealin hala tam kırılmadığından kaynaklanıyor diyorlar leak yada duyum varmı bunun hakkında?

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...