Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

E urahara yavaştan houkyokuyu(gerçek adını kasamadım şimdi^^) denemeye başlamış gibi görülüo kaybolan insanlar falan. Bkalaım pek bişi belli deil daha ilerde ne olcak görcez(yada geçmişte ne olmuş görcez işte)
@ ssj4songoku
animedeki yeni taichonun adı Amagai Shuusuke. Ama mangadaki velet banada biyerlerden tanıdık geldi adı.

Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
[spo]Kensei'in hastası oldum ya ahahha. Bu arada şu kaldırdığı küçük çocuk varya. Adı Hisagi Shuuhei'miş.Anime de gelen yeni kaptanın adı da Hisagi Shuuhei değil mi ya?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.[/spo]

Hisagi Shuuhei şu yanağında 69 yazan Fuku-Tayço. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

son bolum

oah yanliz hikayenin gittigi yon cok enteresan
vaizardlarin tamami olay yerine gidiyor ve kensei yi hollow formunda goruyoruz

sanirim 3-4 chapter a vaizardlarin her haltini ogrenicez

uraharanin yanindaki tessai da baya saglam adammis
kidou captain filan

bakalim o insan olmiyan kucuk kizin olayinida anlaticakalrmi

Sosyal ağlarda paylaş

-100

nanao-chan çıktı ortaya çok şeker.gözlük fetişinin üstüne bi de pedo galiba kyoraku lol

yalnız dehşet bi bölümdü ya tepkim "hass..." oldu.yine aizen çıktı olayın arkasından peh.demek ta kaç yüzyıl önceden başlamış planlarına.

bi de hyori'de hollow mask vardı.artık bir dahaki bölümde öğreniriz vaizardların ne olduğunu.

Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Kadoraya baktın mı zaten vizard'lar + Urahara+Tessai. Şuan SS'de bulunmayan bütün herkes orada. Bence Aizen bütün herşeyi Tessai ile Urahara'nın üstüne yıkacak. Öbürleride artık Hallow/Vizard oldukları için ne söyleseler bizim bunak dede güvenmeyecek. Sonuçta hepsi birde SS'den gitmek zorunda kalacaklar.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
[spo]Kadoraya baktın mı zaten vizard'lar + Urahara+Tessai. Şuan SS'de bulunmayan bütün herkes orada. Bence Aizen bütün herşeyi Tessai ile Urahara'nın üstüne yıkacak. Öbürleride artık Hallow/Vizard oldukları için ne söyleseler bizim bunak dede güvenmeyecek. Sonuçta hepsi birde SS'den gitmek zorunda kalacaklar.[/spo]

Yoruichi de SS de yok? uruhara ile mi kacıyor ? Uruhara ile kacıyorsa Yoruichi'de o savasa katılıyor? yada Uruharaya yıkmayacaklar.

Eski kaptanlar tamamlandımı yoksa . ichigonun babasına yer var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...