eudoxus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 E urahara yavaştan houkyokuyu(gerçek adını kasamadım şimdi^^) denemeye başlamış gibi görülüo kaybolan insanlar falan. Bkalaım pek bişi belli deil daha ilerde ne olcak görcez(yada geçmişte ne olmuş görcez işte) @ ssj4songoku animedeki yeni taichonun adı Amagai Shuusuke. Ama mangadaki velet banada biyerlerden tanıdık geldi adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ssj4songoku said: [spo]Kensei'in hastası oldum ya ahahha. Bu arada şu kaldırdığı küçük çocuk varya. Adı Hisagi Shuuhei'miş.Anime de gelen yeni kaptanın adı da Hisagi Shuuhei değil mi ya?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.[/spo] Hisagi Shuuhei şu yanağında 69 yazan Fuku-Tayço. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Haaa tamam hatırladım. Yumichika'nın eline verdiği eleman :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 valla bu pendulum dönemlerinden hayli materyal çıkarmış, karakter etkileşimleri çok iyi, mayuri ile shinji'nin selamlaşması süperdi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 tee nereye gitmiş konu çıktı yeni bölüm güzel bölümdü.yüzünde sayı dövmesi olan adam,neydi unuttum adını,kaç yazıyodsu yüzünde?kensei'in 69la bi ilgisi var heralde.urahara'nın da gigaiları niye yaptığı ortaya çıktı bu bölümde. hehe bide mayuri'yle hiyori süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 aynı işte 69. evet mayuri & hiyori = (tu) yalnız koca kaptanı öyle harcadılar be tek hamlede, yakışmadı pek doğrusu.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 evet evet bende oraya takıldım biraz koskoca tayço,rakibini bile göremeden yenildi;gerçi tanıdı falan galiba ama yine de olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 son bolum oah yanliz hikayenin gittigi yon cok enteresan vaizardlarin tamami olay yerine gidiyor ve kensei yi hollow formunda goruyoruz sanirim 3-4 chapter a vaizardlarin her haltini ogrenicez uraharanin yanindaki tessai da baya saglam adammis kidou captain filan bakalim o insan olmiyan kucuk kizin olayinida anlaticakalrmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 -102 evet cidden ben de çok şaşırdım tessai'yi görünce, eleman 'komik rölyef' (:P) charı gibi duruyordu hep eheh cidden nasıl bağlayacak çok meraklandım ben de şimdi, yazık be tayçoyu oroçi jutsusu gibi birşeyle diriltmişler sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 tessai'ın urahara'yla alakası nolcak acaba onu merak ettim şimdi bikaç bölüme ortaya çıkıcak heralde vaizardların olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 -101 vay be aslanım hachi, o da çok baba adam be pembe saç hariç. (:P) tessai demek böyle urahara ile beraber takılmaya başlamış, çok heyecanlı gidiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet güzel gidiyor ya nasıl kanka oldukları ortaya çıktı.yakında vaizardların sırrı da açıklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 -100 nanao-chan çıktı ortaya çok şeker.gözlük fetişinin üstüne bi de pedo galiba kyoraku lol yalnız dehşet bi bölümdü ya tepkim "hass..." oldu.yine aizen çıktı olayın arkasından peh.demek ta kaç yüzyıl önceden başlamış planlarına. bi de hyori'de hollow mask vardı.artık bir dahaki bölümde öğreniriz vaizardların ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 -100 evet cidden "vay anasını" dedirten bir diğer bölümdü, aizen cidden esaslı bir kötü adam. beni bu kadar feci kandıran başkasını hatırlamıyorum anime'lerde. (:P) 99. seviye kido da sakatmış, aslan hachi ehe adam meyc gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 [spo]Urahara ile Tessai bunlar ile nasıl başa çıkacak, ben asıl onu merak ediyorum.Nerden baksan orada 3-4 Vizard var. Üstüne üstlük Aizen, Gin, Tousen de orada, işleri nasıl yola koyup da bu adamların dönüşümünü engelliyorlar çok merak ediyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bir allahın kuluda aizeni şikayet etmemiş mi lan ne salakmış bunalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 soruya cevaben tahmin oradakilerin hepsi ya ölüyor ya da ayrılıyor anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 [spo]Kadoraya baktın mı zaten vizard'lar + Urahara+Tessai. Şuan SS'de bulunmayan bütün herkes orada. Bence Aizen bütün herşeyi Tessai ile Urahara'nın üstüne yıkacak. Öbürleride artık Hallow/Vizard oldukları için ne söyleseler bizim bunak dede güvenmeyecek. Sonuçta hepsi birde SS'den gitmek zorunda kalacaklar.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya zaten aizen'in kılıcını unuttunuz galiba, adam bütün kaptanları kandırmış tousen hariç oraya girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Aizen gerçekdede sevdiğim hinlik konusunda doktora yapmış sevdiğim bi şahsiyet gerçekdende başarılı bi kötü adam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ssj4songoku said: [spo]Kadoraya baktın mı zaten vizard'lar + Urahara+Tessai. Şuan SS'de bulunmayan bütün herkes orada. Bence Aizen bütün herşeyi Tessai ile Urahara'nın üstüne yıkacak. Öbürleride artık Hallow/Vizard oldukları için ne söyleseler bizim bunak dede güvenmeyecek. Sonuçta hepsi birde SS'den gitmek zorunda kalacaklar.[/spo] Yoruichi de SS de yok? uruhara ile mi kacıyor ? Uruhara ile kacıyorsa Yoruichi'de o savasa katılıyor? yada Uruharaya yıkmayacaklar. Eski kaptanlar tamamlandımı yoksa . ichigonun babasına yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 [spo]Ichigo'nun babası işleri biraz karıştırıyor aslında. Bilindiği kadarıyla Ichigo'nun babası 40 yıl önce Shinigamiymiş. Fakat Urahara 100 yıl önce kovulmuş gibi. Nasıl tanışıyorlar, Urahara, Ryuuken, Ishhin arasında nasıl bir ilişki var. Bunları hiç bilmiyoruz. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Soru Ichigonun reiatsu kontrolünün unstable olmamasının sebebi pederinin kodurduğu sealin hala tam kırılmadığından kaynaklanıyor diyorlar leak yada duyum varmı bunun hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 [spo]Pederin seal koyduğu hakkında hiçbir bilgi yok ki ortada. Kolpadır o bence.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 soru Nasıl hollow oldular ya ben anlamadım nedir virüs mü var ?Aizen nasıl yaptı onları hollow ne kullandı ?Hadi kensei sıkıştırdı yaptı diyelim hiyori nasıl oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar