Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son 2 yılda okudugum en iyi 2 manga bolumunu bana okuttu kubo..

umarım gereksiz karakter enflasyonu da azalacak. Bundan sonraki arc da 20 vs. 20 savaşlar görmemek üzere iyi geceler türkiye..
Mesaj tarihi:
şaşırmadım ama gene de iyiydi itsugay şov harici. şaşırtıp da kötü olmasına tercih ederim her zaman. :)

ya bu arada dede aoe çalışıyor, aizen gözbağlasa bile aoe salladı mı duramaz. gin demişti zaten "biz bile çıkamayız burdan bir süre" diye.
Mesaj tarihi:

393 - labran ceyms

tite kubo bravo, efsaneliğe giden bölümü iki sayfada filler kalitesine düşürmeyi başardın.

ama gelecek bölüm çıplak elle tokatlayacak anlaşılan ebm gibi, boşa vücudunda yara koleksiyonu yapmamış heh.

Mesaj tarihi:
gene urahara kurtarcak gotleri galiba, epeydir de yok unutturdu kendini, kucuk suprizler yapsin bize.

aizen

bu hiyarin da her boka oyle miii, ben onu zaten dusunmustum ve iste sana cevabi diye herseye karsilik vermesi abarmaya basladi, tamam cok akilli cocuk, soul societyi taicholari yalamis yutmus, herseyi ogrenmis ama yeter. dedeye bisey olursa japonyayi yakarim.

DEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mesaj tarihi:

393

Aizen yeminle epik kasmış. Tebrik ettim.Wonderwise'ı ilk görenler "nelenbu?" sorusunun cevabını almıştır herhalde.

Bundan sonra kesinlikle inanmıyorum bire bir Aizen'in yenileceğini. Ichigo&Urahara&Yourichi VS Aizen gidebilir.

Benihime konusunda hala tereddütlerim var. Yoksa boşu boşuna "Bu zanpakutou eğitim vermek için değil" demezdi Renji'ye..

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...