aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kesildiler abi sadece, yatmadilar. daha ne kesislerden donup kafa alanlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Raincloud said: hayatımda dede tayço kadar gereksiz bi mahluk görmedim ben oha boyle terbiyesizlik gorulmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 NEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://ceo-bcn.upc.es/pase/bleach/imagenes/080_Yama.jpg YARE YARE, İLLA SİX PACK ŞOV YAPTIRACAKSINIZ BENİM GİBİ YAŞLI BİR ADAMA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dedeseviciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Dede tayço hiçbirşey yapmasın zaten 150-200 bölümde bi görünüp ryuujin jakka reröreee diye hedelesin bitti zaten.. reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 aylardir backgroundim o, bilgisayar her acildiginda once egiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 son 2 yılda okudugum en iyi 2 manga bolumunu bana okuttu kubo.. umarım gereksiz karakter enflasyonu da azalacak. Bundan sonraki arc da 20 vs. 20 savaşlar görmemek üzere iyi geceler türkiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Yani şimdi sizler, gerçekten olanlara şaşırdınız mı? Abi bariz belliydi böyle birşey olcağı. Bence çok klışeydi 2 chapter da. Şahsen ben pek beyenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 şaşırmadım ama gene de iyiydi itsugay şov harici. şaşırtıp da kötü olmasına tercih ederim her zaman. :) ya bu arada dede aoe çalışıyor, aizen gözbağlasa bile aoe salladı mı duramaz. gin demişti zaten "biz bile çıkamayız burdan bir süre" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 boşa demiyorlar dede kasmasın diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bence Kubo Dede'yi unuttu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi dede dedigin sarutobi olcak. Adam tam dede köyüme bişey olmasın diyip 34050345 kişiye dalıyor ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 üçüncü'ye de ayrı hürmet, büyüklere saygı, küçüklere sevgi. ama itsugay da küçük, olmadı bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bıyy, bu hafta yokmuş bleach. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gelecek hafta: http://img17.imageshack.us/img17/9127/ebm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yeni bölüm çıktı yumulun :D @sam : gelecek hafta :D bu dede küçükken maldı hala da öküz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 resmi kim yapmışsa çok kötü ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 telvede amber lamps görünüyor 5 vakte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ahah kimin yaptığı belli oldu. tom amcayı ölmeden mezara koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 raincloud'a yazmıştım da araya girmişsin, tom amca ölümsüz olduğundan ahiretteki temsilcisi yama-ji. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 393 - labran ceyms tite kubo bravo, efsaneliğe giden bölümü iki sayfada filler kalitesine düşürmeyi başardın. ama gelecek bölüm çıplak elle tokatlayacak anlaşılan ebm gibi, boşa vücudunda yara koleksiyonu yapmamış heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben begendim açıkçası. ww için güzel bi twist oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gene urahara kurtarcak gotleri galiba, epeydir de yok unutturdu kendini, kucuk suprizler yapsin bize. aizen bu hiyarin da her boka oyle miii, ben onu zaten dusunmustum ve iste sana cevabi diye herseye karsilik vermesi abarmaya basladi, tamam cok akilli cocuk, soul societyi taicholari yalamis yutmus, herseyi ogrenmis ama yeter. dedeye bisey olursa japonyayi yakarim. DEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 393 Aizen yeminle epik kasmış. Tebrik ettim.Wonderwise'ı ilk görenler "nelenbu?" sorusunun cevabını almıştır herhalde. Bundan sonra kesinlikle inanmıyorum bire bir Aizen'in yenileceğini. Ichigo&Urahara&Yourichi VS Aizen gidebilir. Benihime konusunda hala tereddütlerim var. Yoksa boşu boşuna "Bu zanpakutou eğitim vermek için değil" demezdi Renji'ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar