ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 reröre hayır neye sinir oluyorum biliyor musunuz, bir sonraki bölümde aizen yine hiç bir bok olmamış gibi ipnetor gibi sırıtarak çıkıcak bir yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 391 of tite kubo, çok kişimoto gördüm seni iki haftadır. hitsugaya bi halt yemeden kapak oluyor millet ölürken şaka gibi. gökdelen gibi devi devirirken arrancarlara işlemeyen iki karışlık buzu kıramıyor filan. aizen onu biçmeden giderse daha da yüzüne bakmam. onun dışında bu hafta kurgu çok iyiydi ve heyecanlıydı ama aizen önümüzdeki bölüm 50 metre öteden "orada napıyorsunuz kendi kendinize hayal aleminde oynuyorsunuz" diyecekmiş gibime geliyor heh aizen'i öldürüp "esas kötü adam gin idi" yaparsa büyük hayalkırıklığı olur ama. pek sanmıyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 391 Gaap said: ama ve ama. Shinji nin o gülümsemesi. Priceless. ahahha ciddi ciddi okurken yüzümde gülücükler açtı tipi tam her an herşeyi yapabilecek yapıda. berserker şeklinde dalmalardan sonra grup çalışması güzel gitti ama ne yazıkki karşıdaki aizen hepimiz sonucu biliyoruz :) gerçi samin dediğin gibi gin muhabbeti olabilir yazar daha önceden aizenle bizi şaşırtmıştı,ginin 1-2 kere şuana kadar özelliğini gösterdiler ondada shinjideki gibi pis bir sırıtış var herşey beklenir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ehehe esas adam gin çıkarsa komedi olur.olurmu olur ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 391 Adamım shunsui yine yaptı yapıcağını hadi aç şu bankaini vs at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 spoiler bence aizenin içinden bir yaratık çıkacak herkesi yiceeek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 391 Sam said: ama aizen önümüzdeki bölüm 50 metre öteden "orada napıyorsunuz kendi kendinize hayal aleminde oynuyorsunuz" diyecekmiş gibime geliyor heh +1...aynen banada öyle geliyo aizen bu kadar kolay düşmez..hiç olmadı oda açar hollow form fln kaldıki adam daha anime boyunca bankai bile demedi...bunu görmeden öleceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Aizen bankai demezse orada öyle ölüp kalırsa, daha da bleach okumam da izlemem de, zaten animesini izlemeyi bıraktım. Shanaranna'nın Kılıcı'ndan beri herhalde hayatımda ilk kez bir seriyi okumayı/izlemeyi yarıda bırakacağım fillerlar ve bu saçma sapan olaylar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aizen acmadi da, beyler unuttugunuz cok onemli bisey var: DEDE TAYCO! ban dese dunya yikilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dede tayaço gözlüyor durumu zaten, aizen bunların topunu birden kesecekken "YARE YARE" deyip araya girecek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Dede katledilecek gibi geliyor bana. Ama reiatsuyu salıvermez salıverirse öteki kaptanlar etkilenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dede bankai açınca dünya güneşe dönüyormuş, o yüzden açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Dede Tayço Ukitake+Shunsui Urahara Bunlar epic movelar yapıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Benim tahminime göre biraz daha temizlik yapılacak. Geriye bikaç taiço ve altları kalır. kuchiki tayço ,kenpachi ve mayuri zaten safe zonedalar şu anda. Kyouraku, Unohana, Ukitake belki 1 vaizard ayakta kalır ger,s, temizlenir yeni arc başlar gibi geliyor bana. İtgsigo tabi ayakta kalır. He tabi Urahara ve Yoruichi de gitmez bi yere bence. Ne yazıkki Toushiro yuda öldürmezler çok fazla fanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ya ichigonun babasınıda unutmayın ... bi ara damlar oda bu savaşa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Kubo bu sefer de Gin Aizen'in yanına Dede tayço tarafından yerleştirildi derse hiç şaşırmam. Aizen'in gücünü anladım sanırım. Gölgesini gizleyerek reiatsusunu manüpile ederek saldırılardan kurtuluyor. Komamuranın yerinde olsam emekli olurdum. Hep kesildi be birader. Bir kere de yen birini. Loser resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 teori Beni asıl düşündüren şey bütün kaptan ve yardımcıları Aizen'i kesmek için orada toplandılar, bu durumda Soul Society'i kim koruyor? Sonuçta savaşın Karakura kasabasında olmasının nedeni oradaki ruh gücü yoğunluğundan.Karakura kasabasında çok fazla ruh gücü olduğundan Aizen anahtarı yapmak için oraya ihtiyaç duyuyor.Bir başka ruh gücü yüksek yer tabi ki Soul Society.Yoksa Karakura'da dövüşen Aizen bir ilüzyon mudur? Gerçek Aizen belki de Soul Society'e gitmiş orada işini görüyor olabilir xD Tite Kubo ters köşeye yatırmayı seven bir mangaka, ben sanmıyorum ki Aizen'i orada kessinler, manga bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kitsune said: teori Beni asıl düşündüren şey bütün kaptan ve yardımcıları Aizen'i kesmek için orada toplandılar, bu durumda Soul Society'i kim koruyor? Sonuçta savaşın Karakura kasabasında olmasının nedeni oradaki ruh gücü yoğunluğundan.Karakura kasabasında çok fazla ruh gücü olduğundan Aizen anahtarı yapmak için oraya ihtiyaç duyuyor.Bir başka ruh gücü yüksek yer tabi ki Soul Society.Yoksa Karakura'da dövüşen Aizen bir ilüzyon mudur? Gerçek Aizen belki de Soul Society'e gitmiş orada işini görüyor olabilir xD Tite Kubo ters köşeye yatırmayı seven bir mangaka, ben sanmıyorum ki Aizen'i orada kessinler, manga bitsin. Olamaz, Ichigo Aizen olduğunu doğrulamış oldu. Aizenin shikaisini görmemiş olan bir o var. Ama adam klonladıysa kendini o başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 "Archın başında hueco mundo'da kaleye baktın o sırada pencereden shikai açtım etkisi altındasın ichigo..." beklerim böyle bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 vaperon said: kitsune said: teori Beni asıl düşündüren şey bütün kaptan ve yardımcıları Aizen'i kesmek için orada toplandılar, bu durumda Soul Society'i kim koruyor? Sonuçta savaşın Karakura kasabasında olmasının nedeni oradaki ruh gücü yoğunluğundan.Karakura kasabasında çok fazla ruh gücü olduğundan Aizen anahtarı yapmak için oraya ihtiyaç duyuyor.Bir başka ruh gücü yüksek yer tabi ki Soul Society.Yoksa Karakura'da dövüşen Aizen bir ilüzyon mudur? Gerçek Aizen belki de Soul Society'e gitmiş orada işini görüyor olabilir xD Tite Kubo ters köşeye yatırmayı seven bir mangaka, ben sanmıyorum ki Aizen'i orada kessinler, manga bitsin. Olamaz, Ichigo Aizen olduğunu doğrulamış oldu. Aizenin shikaisini görmemiş olan bir o var. Ama adam klonladıysa kendini o başka tabi. teori devam ama soul society bölümlerinde Aizen tüm ss'ye kendini kılıcı sayesinde ölmüş gibi göstermişti. Ichigonunda sonradan dahil olması ilüzyonun etkisi altına girmeyeceği anlamına gelmiyor bence. Dövüş başından beri Aizen hiç kılıcını çağırmadı diye hatırlıyorum.Belki de bunun nedeni orada dövüşen Aizen değil kılıcıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aizen in bankaisi kendisinin (shikai güçleriyle beraber) klonunu yaratmak degilse oradaki aizen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 spoiler koydum ama spoiler degil tamda. ulan kubo tite sen tam bir trollsün arkadaş. zero espada olayından daha büyük troll bu. aizen hipnoz çekerken ichigo ne yaptı, armut mu topladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 adam daha kılıcını bile çekmeden 4 kişiyi tek hamlede indirdi.kılıcını çekincede diğerlerini indirir olur biter.dede dayço ile kapışırlar ikiside tam BAN der dünya ikiye bölünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 uzun zamandır okuduğum en iyi bleach bolumuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aizen baba büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar