Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet o bomba zaten, önceki sayfadan baktım da üstüne 1 ekledim. hangi bölümü seyrettiğimin bile farkında değilim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 "sırf filler" dediginiz fillerdaki tüm zanpaktouları muramasayı vs kubo tasarlayıp böyle böyle olacak diye kubonun aniemyi yapan stüdyoya verdigi tasarımlar. yani oradaki o görünümler falan official. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 383 Aaaağğğ spoiiler yediim çıldırıcaaam. TOOOSEEEN !!! http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-396-page-1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Gına geldi artık şu 'benim babam senin babanı döver , hayır ben daha uzağa işerim' mottosundan tamam super power based türüne giriyorda aynı pilavıda 40 kere döndürüp yine koyuyorlar önümüze. Hayır artık şu ichi ye kidou falan öğretseler ne güzel olucak ya da farklı atraksiyonlar varsa yoksa iman gücü getsuga tenshou peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 383 itsugo yoktu ki. tousen vs komamura'ya dönüyorlar oley! yalnız tousen maske filan aldıysa komamura'ya yardım gerekebilir, ben teketek kapışırlar diyordum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 1-2 vizard yancilik yapar gene, gerce kaldi mi ayakta hatirlayamadim simdi. kenseinin de bitmemis bi davasi var gavatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 383 o nasıl bi ichigo cagırmadır ya emrah yetiş .... gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bi üstteki yorum benim anlatmak istediğimi özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Uzun zamandır okuduğum en keyifli bölümdü. Yammy, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hmm Sarugaki Hiyori yattı galiba, vaizard lardan ilk cassuality geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 mamothus said: hmm Sarugaki Hiyori yattı galiba, vaizard lardan ilk cassuality geldi.. Hani o mevzu haçi kasar lanet okur kız gg oldu dediği anda arkada buuuğbslar gelir ve santen sübaneke modunda diriltebilir. Fakat ciddi anlamda hoş bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 384 nihayet en çok beklediğim kapışmalardan biri tam olarak başladı, komamura vs tousen. ama maske olayı dengesizleştiriyor çok, hisagi iyi kurtuldu filan derken gene gitti. ben komamura ile teketek eşit kapışır diye umuyorum hala ama bakalım nasıl yapacak kubo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bende çok bekliyordum.harika olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 384 bu kapisma cok kisa surecek gibi geldi bana...su olayada uyuz oluyorum yikmissin yere vur azina azina daha ne konusuyon boyle sise takarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 384 Hisagi salağı yüzünden bu chapter da boş geçti. Amerikan sinemasında kötü, japon anime/mangasında da iyi konuşmaya bayılıyor #%^+$. Sadece sinir etti bu bölüm beni. Maske olmamış. Puanım 2 :D 100 sene öncesinin kaptan takımını da yalan yapmışlar. Tõsen over-powered duruyor. Orihime geldiğinde hastaneye bağlayacak yine. Bakın da Aizen'i iyileştirmesin salak karı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 aizen: düşmanınım, biliyorsun? orihime: birisi eziyet çekerken ben öbür tarafa bakamam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 384 bir hafta boyunca karizmatik bir maske beklerken, berbat bir maske cıktı , bu nasil bir maskedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Maske mükemmel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 maske baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bu maskeden daha iyisi olamazdı herhalde. maske tousen'e tam uyan sembolik bir maske. gözler yok ve bembeyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 mask sorun maskede değil, maskenin y.rak kafasına benzemesinde, ya da sadece ben mi ona benzetiyorum bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 384 Farkettinizmi bilmiyorum, holowfication zırh olarakta geldi. Omuzları ve göğsündeki zımbırtı ichigo'nun son release formundaki gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Şimdi kızacaksınızda Tousen in maskesini bazı panellerde penise bir tek ben mi benzettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kitsune de benzetmis, o sizin bilncaltinizla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yabancı forumlarda da var baya aynı şeyi söyleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar